Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 oct 2008 - Anul XIII, nr. 237 (3918)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aspiraţii

Patronul firmelor Marelvi militează pentru „un mediu de afaceri prietenos”

Miercuri, 8 Octombrie 2008 (17:02:02)
Omul de afaceri Dumitru Mihalescul, proprietarul firmelor Marelvi, şi-a motivat, miercuri, intenţia de a candida pentru un mandat de deputat, din partea PDL, în colegiul Rădăuţi Marginea- Vicov. Mihalescul a declarat, într-o conferinţă de presă, că decizia sa este motivată de relaţia „neprietenoasă” pe care o au instituţiile statului cu comunitatea oamenilor de afaceri. Dumitru Mihalescul a arătat că, în calitate de importator şi distribuitor de produse electrocasnice s-a lovit de multe ori de probleme şi a fost nemulţumit de modul în care a fost susţinut de instituţiile statului pentru a le rezolva. „Am vrut să intru în politică pentru a găsi soluţii de a îmbunătăţi mediul de afaceri şi pentru a vedea cum putem atrage specialiştii acasă. În momentul de faţă, nu avem specialişti, nu avem oameni pregătiţi, cei mai buni au plecat să lucreze afară şi trebuie să vedem ce facem pentru a-i aduce înapoi, pentru a crea resursele necesare să-i aducem înapoi”, a declarat omul de afaceri. Acesta a mai spus că suma avansată de liderul PSD Mircea Geoană, de 20.000 de euro, drept „primă” pentru cei care se întorc să lucreze acasă nu este suficientă. „Trebuie un climat prietenos între instituţiile statului şi mediul de afaceri, altfel nu vom putea să-i ţinem aici pe aceşti oameni”, a afirmat Mihalescul. Conform acestuia, cele mai multe nemulţumiri provin din contactul cu primăriile, al celor care doresc să-şi întemeieze o afacere, dar şi cu Fiscul,  după ce încep.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patronul firmelor Marelvi militează pentru „un mediu de afaceri prietenos”.
 Vizualizări articol: 872 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patronul firmelor Marelvi militează pentru „un mediu de afaceri prietenos”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei