Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 oct 2008 - Anul XIII, nr. 237 (3918)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Refren interzis

Poliţist cercetat disciplinar, pentru apariţia într-un videoclip de muzică populară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un agent din cadrul Poliţiei Rutiere care apare îmbrăcat în uniforma de serviciu într-un videoclip de muzică populară, intitulat „Şoferiţa”, va fi cercetat disciplinar, a anunţat, ieri, Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Şoferiţa cu pricina, Eugenia Grădinariu, patroana unui local din centrul Sucevei şi solistă de muzică populară, cântă cu năduf, la volanul unui Peugeot, despre „semafoare şi restricţii/ circul fără interdicţii... poliţiştii toţi mă ştiu/ La o parte, că-i raliu...”, în timp ce agentul şef principal Ioan Vieriu îi controlează actele şi, zâmbitor, o lasă să-şi continue raliul.

 

Filmări fără ştirea şefilor

În urma apariţiei, în ediţia de ieri a Monitorului de Suceava, a editorialului „Cămaşa de poliţist de pe burta de miliţist”, în care jurnalistul Sorin Avram scria despre implicarea unui agent al poliţiei rutiere în realizarea unui videoclip de muzică populară –„Şoferiţa”, ale cărui versuri îndeamnă – susţine editorialistul – „la nerespectarea legislaţiei rutiere”, poliţia a remis un comunicat de presă în care vine cu precizarea că videoclipul cu pricina a fost realizat fără acordul conducerii IPJ Suceava, iar faţă de agentul de poliţie implicat s-a declanşat cercetarea prealabilă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul Gabriel Panţiru, precizează că nu a declarat că ar fi existat acordul mai marilor poliţiei, aşa cum reiese din editorialul semnat de Sorin Avram.

„Informaţiile oferite au fost în legătură cu condiţiile în care poate fi folosită imaginea poliţiei şi mijloacele din dotare în realizarea unor spoturi şi videoclipuri, iar în ceea ce priveşte implicarea agentului de poliţie la realizarea videoclipului „Şoferiţa”, am precizat că se vor face verificări dacă au fost respectate condiţiile impuse de lege”, a declarat, ieri, inspectorul Panţiru.

 

Acord verbal

Poliţistul care apare în videoclipul cu pricina este agentul şef principal Ioan Vieriu, din cadrul Biroului pentru Siguranţa Circulaţiei în Mediul Urban.

Contactat telefonic în cursul zilei de ieri, Ioan Vieriu nu a vrut să comenteze debutul său în show-biz-ul autohton.

De cealaltă parte, protagonista videoclipului, Eugenia Grădinariu, i-a luat ieri apărarea poliţistului Vieriu, declarând că acesta din urmă a fost trimis de unul dintre şefii săi ierarhici să o ajute la filmare.

„Eu  am sunat la poliţie, am vorbit cu unul dintre şefi la telefon, i-am spus despre ce-i vorba, l-am rugat să mă ajute şi el a trimis pe cine era mai aproape în zonă... şi a venit domnul Vieriu. Am avut nevoie de el cam 15 minute, la filmare. Apoi a plecat înapoi la treabă. Abia am apucat să-i mulţumesc... N-am ştiut că trebuie contract, că altfel făceam, nu era o problemă”, ne-a declarat, ieri, Eugenia Grădinariu, patroana localului „La Eugenia” de la intrarea din Piaţa Agroalimentară din centrul Sucevei.

 

„Mesajul meu e clar: nu conduceţi cu viteză, că vă cade volanul...”

„Şoferiţa” spune că versurile ei nu îndeamnă nicidecum la nerespectarea legislaţiei rutiere: „mesajul meu e clar: nu conduceţi cu viteză, că vă cade volanul... aşa cum mi se întâmplă mie la finalul videoclipului... bine – ţine să ne explice interpreta – acolo e trucaj”.  

Cât despre îndemnul „Poliţiştii toţi mă ştiu/ La o parte, că-i raliu”, Eugenia Grădinariu spune că vine de la faptul că „acu doi ani, am participat la raliul organizat de Zilele Sucevei, la aeroport”.

„Şoferiţa” precizează că a fost felicitată pentru melodie chiar de către şeful Ansamblului Ciprian Porumbescu, Emil Havriliuc.

„Cui nu-i place, să nu se uite”, concluzionează solista, mulţumindu-se cu faptul că „reclama, bună sau rea, tot reclamă e”.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţist cercetat disciplinar, pentru apariţia într-un videoclip de muzică populară.
 Vizualizări articol: 1320 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.23/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 13 voturi
Poliţist cercetat disciplinar, pentru apariţia într-un videoclip de muzică populară3.2513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nesimtire maxima trimis de
( 8 oct 2008, 11:11:04
astept cu interes primul film porno cu protagonisti din politia sv aflati in timpul serviciului. Si pe regizor sa se scuze spunand ca n-a stiut ca trebuie contract, ca altfel facea.

Ce naiba ma, chiar nu va e rusine ? Pentru asta exista politia, ca sa faceti videoclipuri ?

DEMISIA ! Atat a posesorului de basca alba si burta, cat si a sefului care nu stie ce fac subordonatii !
1.1  RE: Nesimtire maxima trimis de
( 8 oct 2008, 11:13:00
P.S. Tocmai am trimis catre Realitatea TV povestioara asta, macar sa stie toata tara ca problemele din trafic s-au rezolvat aici in Suceava. Sa ia si ei exemplu...
1.2  RE: Nesimtire maxima trimis de
( 8 oct 2008, 13:26:19
PAi filme de astea vezi in fiecare zi cu capetele militistilor , pentru ca sunt goale, fara pic de creier
1.3  RE: Nesimtire maxima trimis de
( 9 oct 2008, 08:27:23
FELICITARILE MELE! ACUM SUNTETI VEDETE LA NIVEL NATIONAL.

STIREA A APARUT PE REALITATEA.NET, LA SECTIUNEA "SOCIAL". URMEAZA S-O VEDETI SI PE HOTNEWS.
2.   OJPC trimis de
( 8 oct 2008, 11:18:10
intrebati la ojpc suceava si vedeti cam ce nereguli s-au gasit la asta in wc-ul public,ma scuzati restaurantul, la eugenia.
3.   Skskks trimis de
( 8 oct 2008, 11:19:24
SA FIU EU PRIMUL CARE COMENTEAZA:IN PRIMUL RAND SARACUL VIERIU E PRINS LA MIJLOC CA TOATA SEFARAIA PROBABIL MANANCA MOCA LA SCROAFA AIA....SI DE ASTA ISI PERMITE UNA CA TZOPARLANK,ORDINARA SI VACA SA FACA DINTR ASTEA.....PACAT CA S A AJUNS SA SE PATEZE IN ACEST HAL UNIFORMA.....DAR CAND E ORDIN CU PLACERE LA URMA SEFII SE SCOT SI INTR PULIMEA LA MIJLOC

3.1  RE: Skskks trimis de
( 8 oct 2008, 14:39:53
asta asa e , Vieriu a picat ca musca in lapte, a fost trimis acolo de d ul .....sef direct al lui.

care vazand ce a iesit nu mai recunoaste . altfel asta nu mergea ptr nimic in lume la ,,filmari,,.
3.2  RE: Skskks trimis de
( 8 oct 2008, 16:35:34
Vieriu a fost sunat sa mearga sa faca vidioclipul asta de ce nu verifica reporterii de ce nu se revolta mai mult sa afle care sef a acceptat acest lucru Iar toata aceasta tavatura a pornit de la cei doi de la postul local pletosul si cu ala de la radio nu stiu cum se numesc dar care banuiesc ca au fost sanctionati de catre politist si acum se razbuna De exemplu pletosu care e profesor are un baiat la Petru si intr-o zi baiatul sau a tranversat strada prin loc nepermis un politist de la rutiera ia sanctionat Iar pletosu a fost foarte intrigat de acest lucru cum se poate ca fiul sau sa fie sanctionat el marele profesor si ziarist martora la acest lucru fiind maicamea dar na nu cred ca sunt multi cetateni care sa recunoasca ca au gresit si sa-si primeasca sanctiunea cuvenita Dar stim doar sa aratam cu degetu si sa ne urmarim interesele
4.   Hmm... trimis de
( 8 oct 2008, 11:20:12
De unde credeti ca are "militstul" burta asa mare? Probabil cucuoana cu pricina ii serveste zilnic caloriile necesare la restaurantul dumneaei. Bataie de joc de contribuabil, ce a stiut sa faca Politia vreodata?
5.   ........... trimis de
( 8 oct 2008, 11:26:00
Toate jegurile de politisti mananca la scroafa aia...apel la sefi...sau cei de la bucuresti..mai faceti cate un control prin groapa aia sa vedeti ce surprize o sa aveti...politisti cu hoti de telefoane la masa si multe altele
5.1  RE: ........... trimis de
( 8 oct 2008, 19:41:04
Si cu valutistii din parcarea de langa piata...
6.   DAR LA OLIMPIU E MAI CURAT DE MERG UNII...????? trimis de
( 8 oct 2008, 11:28:15
SE POT FACE VIDEOCLIPURI SI ACOLO>>>>
7.   Cocina trimis de
( 8 oct 2008, 11:29:24
ala nu este restaurant este o bomba ordinara nu stiu cum de lasa OPC-ul si mai ale directia sanitara sa functioneze o astefel de panarama. Chiar nimeni nu vede in centrul orasului?
8.   . trimis de
( 8 oct 2008, 11:37:52
ce restaurant are ?
9.   Super tare trimis de
( 8 oct 2008, 11:42:03
cucoana asta e mai talentata decat rihanna si madonna la un loc,iar militianul ii da clasa lui schwartenegger ...

ma ia groaza cand ma gandesc ca 90% dintre romani apreciaza acel videoclip si muzica acelei balene esuate
9.1  RE: Super tare trimis de
( 8 oct 2008, 11:43:19
pai cu asa oameni, asa tara avem! nu avem de ce sa ne plangem.
10.   Munca la negru trimis de
( 8 oct 2008, 11:49:58
Eugenia nu are contracte de munca la angajati,trece periodic pe-acolo Hanceriuc,adjunctul de la ITM Suceava si incaseaza obolul...
10.1  RE: Munca la negru trimis de
( 8 oct 2008, 13:18:54
:))))Stimate observator, eu stiu ca domnul la care faceti referire a iesit la pensie de vreo 4 sau 5 ani.... De ce matele stii altceva? E simplu sa te apuci de vorbit asa, dupa bunul plac de cineva daca nu-ti place figura lui. Dar e corect asa?
10.2  RE: Munca la negru trimis de
( 8 oct 2008, 13:53:41
Poate o fi iesit la pensie Hanceriuc,dar sigur nu asa de mult cum spui.Si daca nu spunea Eugenia,n-as fi stiut.Oricum,l-am vazut acolo si nu a venit sa manance.Cat priveste ce-mi place si ce nu,asta-i alta treaba...
10.3  RE: Munca la negru trimis de
( 8 oct 2008, 19:09:21
NU folosi observator cand scrii , foloseste imaginatia sa-ti dai un nick nefoloit
11.   Bv trimis de
( 8 oct 2008, 11:50:41
aoleu a filmat in parcare la CARREFOUR.....mai face si reclama mascata..plus ca dc vad aia...fac urat...k de...proprietate privata nu prea ai voie cu filmatu:))
12.   Vreau sa vad videoclipul trimis de
( 8 oct 2008, 11:59:20
OOOOO....dna eugenia cea plina de relatii....cand am fost la pt o documentatie de altfel obligatorieeee a zis ranjind k nu-i trebuie,madama se cunoaste cu tot staful de la DSV si kiar nu e necesar sa ne dea noua niste bani degeaba...nah...aste e....unde vad si eu videoclipul asteia...poate il propunem pt Mtv Music Awards 2009....
12.1  RE: Vreau sa vad videoclipul trimis de
( 8 oct 2008, 12:06:46
poate sta capra?
12.2  RE: Vreau sa vad videoclipul trimis de
( 8 oct 2008, 16:15:09
nustiu da scroafa poate sta sigurlaughing
12.3  RE: Vreau sa vad videoclipul trimis de
( 8 oct 2008, 18:14:43
"nustiu da scroafa poate sta sigurlaughing"

f tarerolling on the floor)))
13.   Gabor care vrea sa fie vedeta trimis de
( 8 oct 2008, 12:18:43
Voi nu intelegeti ca e in legatura cu cucoana asta care artata ca o scroafa si conduce masina la fel ca smecherii astia care apar peste tot...Traim intr-o tara de manelisti,gabori ,fotbalisti,parlamentari...Tot manelisti ...uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu TIGANILOR
14.   MONITORULE....raspunde !! trimis de
( 8 oct 2008, 12:19:15
comentariul meu , cu ce-a incalcat...regulile voastre de nu l-ati....publicat ???

sau 2+9 nu face astazi...11 ??!
14.1  RE: MONITORULE....raspunde !! trimis de
( 8 oct 2008, 12:21:22
ma refer la : "alo , alo...PROCURATURA"

sa va dau in....judecata ??
15.   Dizgratios trimis de
( 8 oct 2008, 12:41:11
Dizgratios, ce pot altceva sa spun, cam mare contrastul dintre masina si huiduma fara talent. Sper sa nu vada nimeni asemenea dejectii.
16.   Sila...... trimis de
( 8 oct 2008, 13:26:37
Ce de ...valori....se promoveaza.....Imi este sila.....
17.   Intrebare de...control trimis de
( 8 oct 2008, 14:23:20
de ce ...publicati articole de genul...asta , daca nu lasati cititorii sa le...comenteze si publicati numai ceea ce va...convine ??

sau poate cenzorul de...serviciu are o zi nu prea...buna si taie si...spanzura dupa bunul...plac ?!

2 comentarii mi-au fost azi...cenzurate cu toate ca nu contineau reclama si erau la...temat ca sa nu mai vorbesc de...CORECTITUDINE !!
18.   Jale trimis de
( 8 oct 2008, 14:25:58
jalnic!!atat pot spune..
19.   Bla trimis de
( 8 oct 2008, 15:06:42
Bravo inca o data celui care a scris articolul-Avram parca...DOM-LE LA NOI LA SV CHIAR E POSIBIL ORICE
20.   Politia romina trimis de
( 8 oct 2008, 15:34:05
Vreau sa spun ca nu ati jignit pe nimeni cind va ti referit la cei doi EUGENIA si VIERIU as adauga :UN BOU SI O VACA se pot cintari doar pe cintar bascula ca la abator.
21.   Draga ...eugenio , trimis de
( 8 oct 2008, 16:41:13
vreau sa filmez un ...videoclip cu lupta impotriva....coruptiei , colegialismului si incompetentei si am nevoie de un actor in...uniforma.

citind faptul ca-l cunosti pe...seful , vreau sa te rog sa-mi ...dai si mie nr lui de ...telefon ca sa-mi trimita si mie un...uniformist , dar care sa nu...accepte SPAGA din...videoclip !!!

Doamne fereste, sa-mi trimita unul care in loc sa...refuze , se ...lacomeste si accepta ...SPAGA din...videoclip , ca n-as vrea sa rezulte un videoclip care sa arate ca la noi nu-i...dreptate !!

imi inchipui ca n-o sa fie...greu sa gaseasca o persoana in uniforma care sa nu...accepte SPAGA din...videoclip.

iti multumesc....anticipat pentru...bunavointa de care dai...dovada !

ps.sper ca si pe mine o sa ma ...laude seful....politiei !!
22.   O, DOAMNE trimis de
( 8 oct 2008, 17:09:24
Se pare ca e adevarat..sunt cenzurate comment-urile!!!!
23.   Ca sa vezi trimis de
( 8 oct 2008, 17:11:44
am postat ieri sub numele SCATUS si azi brusc nu mai apar commenturile postate sub acel nume... MULTUMESC, MONITORUL DE SUCEAVA !!!! Sunteti cei mai tari. Nu e in stare stomacul avramian sa digere critica?
23.1  RE: Ca sa vezi trimis de
( 8 oct 2008, 18:21:03
Nene, vezi ca deja iti acorzi o prea mare importanta. Paranoia si scenarita la romani, trasaturi definitorii. De fapt, ca sa continui pe linia asta a scenariilor, cred ca ar fi misto ca autorii articolelor sa afle cine sinteti voi astia de va buricati de sub nick-name-uri de astea sforaitoare.
24.   Atentie! trimis de
( 8 oct 2008, 17:15:35
in presa suceveana TOTUL E PERSONAL !!! !00 lei pentru cine imi spune de cxe a facut valuri ieri Avram insistand ca Vieru e criminal, la o luna si mai bine de cand a fost aruncat clipul pe net si la CubovinaTv.
24.1  RE: Atentie! trimis de
( 9 oct 2008, 10:43:16
Avram a avut o problema cu politia din cauza alcolului la volan si acum nu-i are la suflet....insa nu e singuru am auzit ca si Sergiu Rusu era sa fie amendat de politisti intr-o seara cand rupt de bat ragea pe strada si de atunci si el cand e subiect de criticat politisti el e primul..!
25.   Felicitari trimis de
( 8 oct 2008, 17:28:42
Bai amaratilor va este ciuda ca voi nu ati reusit sa faceti nimic in viata asta pe care degeaba o traiti? La munca cu voi ca sa aveti macar puterea sa deschideti gura, nici nu stiti ce-i aia o nota muzicala !!. Felicitari politistei si fi tare, ca mancatori de rahat gasim peste tot acum .
25.1  RE: Felicitari trimis de
( 8 oct 2008, 17:35:54
Esti prost ca dopul!Care politista,cioara vopsita?
26.   Despre... trimis de
( 8 oct 2008, 17:44:55
Despre impotenta unor banci vreau sa va spun,chiar daca deraiez de la subiect.Azi am vrut sa schimb 200 E,am cautat un curs bun si hop!la ghiseu la CEC Bank,langa patinoar.Dupa ce am stat la coada vreo 15 min,oaia proasta de la ghiseu imi spune cu tupeu ca nu au lei,desi in fata mea cumparase 3000 E,cu lei o doamna.Daca nu au lei,sa afiseze mare sau sa inchida mustaria,pentru toti fluctuatia cursului nu e tocmai imbucuratoare!Deci,parafrazand ziarul Catavencu,va urez;MURITI!!!!!
27.   Videoclip trimis de
( 8 oct 2008, 18:23:07
de ce sunteti asa de c�iniosi ca pe timpul lui ceasca domnilor sefi
28.   Grasana trimis de
( 8 oct 2008, 18:30:14
Pacat de acel politist ca are de tras belele din cauza unei grasane ca e ca o scroafa de grasa si cind vorbeste ii sare scuipatu din gura ca apa de la dus. Ala e restaurant ce are ea acolo in beciu ala? Ce reclama are asa o prostana?Politistii nostrii sint barbati frumosi nu stiu cum se complica cu asemenea stifturi.
29.   Ah trimis de
( 8 oct 2008, 20:17:10
ce aveti mai oameni buni nu mai stiti de o gluma nu mai stiti de nimic ..doamne ce idoti am ajuns sa nu mai intelegem nimic. cum e posibil asa o prostie , sa cercetezi un politist pentru un videoclip....? ce a facut?? in loc sa ne bucuram si sa radem noi cercetam. cercetati mancavas dar cercetati-va mai intai la cap si pe urma lua-ti toate videoclipurile la zor ca mare infractiune s-a produs. de aia ne face lumea moldoveni prosti... si oricum video a fost misto.
29.1  RE: Ah trimis de
( 8 oct 2008, 20:44:46
Tu stii de gluma dar nu prea stii limba romana. Cum sa cercetezi un politist pentru un videoclip?? Asta te intrebi? Atunci sa mearga toti angajatii din domeniul public, cu masinile cumparate de statul roman si in timpul serviciului (bineinteles) si sa isi inceapa cariera in showbiz platiti fiind si de analfabete si maneliste precum aceasta oribila pseudo-artista si patroana de bodega mizerabila a Sucevei. Stiu ca ce scriu aici li se pare admiratorilor acestui val de incultura si lipsa de civilizatie care s-a abatut asupra Romaniei mult prea de neinteles, dar credeti-ma ca acum radeti si va distrati pe seama unor astfel de productii de prost gust, insa zilnic mor pe sosele tineri care fac "raliu" si se trezesc mari soferi pentru ca stiu unde se afla acceleratia si mai si stiu ca o calce. Si atat.
30.   ... trimis de
( 8 oct 2008, 20:29:52
Nu inteleg pentru ce a avut nevoie de un politist adevarat.

Putea foarte bine sa imprumute o uniforma de politist si sa apara altcineva, dar unde nu e cap...

Cat despre valoarea artistica a videoclipului, pot spune ca acesta (clipul) reprezinta cu brio subcultura romaneasca.
31.   Si ce daca trimis de
( 8 oct 2008, 20:36:01
Mare brinza ca a cintat intr-un videoclip.A cinta face parte din drepturile omului si faceti atita caz pe o chestie banala pe cind ati putea sa meditati la hotii de jos si de sus care duc Romania de ripa.
32.   NU AVETI TREABA trimis de
( 8 oct 2008, 20:49:34
subscriu vlad.faceti din tintar armasar.treaba lor cum arata, daca ei se simt bine in pielea lor, ce va intereseaza.nu toata lumea este simpatica,si treb. sa va placa. MARE TRAGEDIE, A FACUT POLITISTUL.PROBABIL A FALIMENTAT O BANCA.
33.   Avram este optuz trimis de
( 8 oct 2008, 21:12:08
toate ca toate... eu nu tin cu nimeni, dar cel mai idiot din toata povestea mi se pare Avram (cel care a scris articolul). Nu cred ca asta este STIRE si chiar consider ca �nversunatul Avram ar face orice pentru un pic de scandal. Iar articolul de azi practic spune: "vede-ti ce tari suntem noi ziaristii? Putem sa facem sa fie un politist sanctionat ... ne permitem orice, nu va puneti cu noi"
33.1  RE: Avram este optuz trimis de
( 8 oct 2008, 21:57:33
Critica unui oPtuz ca tine trebuie luata de Avram ca un bun compliment. Spune-mi cui nu-i placi si o sa-ti spun cite parale faci !
34.   Precizare trimis de
( 8 oct 2008, 21:15:39
Avram este unul din putinii suceveni care mai au demnitatea sa spuna lucrurilor pe nume. Btw, e OBTUZ, nu optuz. Noapte buna.
35.   Deatat sunt buni cacatii de la politia rutiera trimis de
( 8 oct 2008, 21:36:09
niste cacanari complexati.afara cu toti idiotii de la circulatie.spagari,spagari,spa
36.   Asa e trimis de
( 8 oct 2008, 23:54:45
exact. asa e. subscriu. sunt de acord. votez pentru. dragii mamei, hai sa mai facem traffic cu commenturile si sa ajutam astfel ca un articol de doi lei si cativa banuti al unui geniu ratat sa starneasca valuri in paharul cu apa de robinet care e mandra noastra urbe. pup si la mai mare. sunt de acord. imi dau girul si subscriu. ASA E !!!!

Dan Diaconescu sa ne faca dreptateeee !!!!!!!

37.   Frustratii trimis de
( 8 oct 2008, 23:55:05
Doamne cati frustrati sunt in Suceava asta.NU degeaba ne face lumea moldoveni... Incercati si voi o facultate in IASI, BUCURESTI,CLUJ .. nu ca ati intra acolo da macar mai vedeti si voi cum se comporta lumea. Singura bucurie a voastra a mai ramas comentul pe net... toti sunteti niste Sorin Avram, macar ala ia bani pt asta papagalilor. In rest ce sa zic... cum apare ceva de scandal va dati cu parerea. Noroc ca Cernautiul e aproape si puteti spune ati iesit peste "granita".TEMIDA ia-ti si tu un JOB sau livrezi pizza frustratulelaughing. Spune-mi intri pe net de la sala, cu 10 bani ora ? Ca observ ca pui comenturi numai in ziua de ALOCATIE.Suna-ma iti fac cunostinta cu o fata macar asa poate ne mai lasi frate!!!!
37.1  RE: Frustratii trimis de
( 9 oct 2008, 11:38:26
sefule...ai uitat sa-mi lasi...numarul !!

am cezut ca esti ...menager doar de...actori in ...uniforma , dar vad ca esti si..."alfons" !!

ce , salariul e pre...mic ??

asta e , criza economica a ajuns si-n....suceava , trebuie sa te...agatzi de tot ce poate face un....banutz !!
38.   PAIU4ever trimis de
( 9 oct 2008, 00:13:59
Domnule PAIU observ ca articolele dumneavostra au disparut de pe prima pagina la categoria "Altele".Incet dar sigur va indreptati catre rubrica Horoscop sau Meteo. Nimic nou nimic incendiar macar o jumatate de articol... ziarist de **** ce esti. Inca o intrebare: pe cand veti dobandi si dumneavoastra un permis de conducere? NU stiti sa scrieti sau aveti probleme de natura fizica sau mentala care impiedica acest lucru.Apropo s-a scumpit biletul la autobuz si maxi acum cred k va e greu.laughing)

39.   RETARDATUL trimis de
( 9 oct 2008, 00:24:51
Sorin Avram ai puteai sa dai in ziar cati bani iei pentru **** pe care le spui.... asta da articol.Esti o copie proasta a lui MIRCEA BADEA... noroc ca ai emisiunea la o ora matinala si ...sper... nu te asculta prea multa lume. Dar ma rog in mediul rural ca sa aflii ultimile barfe iesi pe ulita la marginea santului si e destul.... la noi trebuie doar sa il asculti pe Sorin Avram.Ti-ai gasit si partenerul perfect POPOVICI.. doamne sunteti dublu impact.Spune partenerului tau sa-si mai schimbe hainele ... cred k e greu cu el in studio.Daca si voi sunteti jurnalisti asta spune totul despre mass-media din Suceava.Noroc ca Monitorul are Sudoku ... singura rubrica adevarata. BAFTA
40.   Videoclip trimis de
( 9 oct 2008, 07:36:03
Realizatorul videoclipului este SLAB, regie banala, filmari de AMATOR, montaj lamentabil imaginatie depasita de tehnica, trebuia folosit un politist figurant daca era bun sau profesionist dar la talentul guristei nu se inghesuie profesionistii. pentru ea e bun!

41.   Sunteti nebuni trimis de
( 9 oct 2008, 07:51:43
Nu sunteti sanatosi fratilor ! Un politist la varsta si expierenta lui Vieru nu a mers singur si de capul lui la filmari. Sa va fie clar!Mai ales in timpurile astea. Asa ca ar fi bine sa lasati omul in pace.
42.   Sa va povestesc ceva trimis de
( 9 oct 2008, 08:43:32
Era prin anii 90 cred ca 1994 si era un post de radio la casa de cultura, si oamenii munceau, da unii erau alcolici, si se drojdea acolo, iar unul dintre ei avea obiceiul sa doarma pe niste scaune sau bancii in casa de cultura, dupa ceva timp din cauza antecedentelor alcoolice sotia l a lasat, acum sa va spun despre cine era vb, Dl prof Popovici , noi cei care suntem in mass media ii spunem Tiganul
43.   Jalnici trimis de
( 9 oct 2008, 09:52:54
si politistul si tanti scroafa aia sunt jalnici. aia are un restaurant imputit ca o cocina. daca vezi un pahar de acolo numai sa bei din el nu iti vine. pacat ca nu am facut poze. daca cititi comentariul asta, sa nu mergeti acolo ca va cruciti. chiar wc public e ala. videoclipul ala e jalnic. alea sunt versuri? ce de talent? wow e peste medie.... multi prosti pe lumea asta
44.   Sorine, las-o mai moale trimis de
( 9 oct 2008, 13:28:12
sorin avram a fost primul care a comentat despre acest videoclip... dovada ca presa nu are ce sa faca.. si sunt platiti ca sa inventeze povesti ..etc.. ce a facut politistul din videoclip? a omorat pe cineva??? normal ca daca l-a sunat seful, a trebuit sa mearga.. sunteti prosti cu diploma cei din presa..
45.   Sorin avram trimis de
( 9 oct 2008, 16:23:47
ia poveste te noua, cat de alcoolic ai fost si cum adriana, te a scos la liman , ca erai un alcoolic, si cand mergeai si te oprea politia si tu spuneai ca esti sorin avram, da pe florin il mai bati?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei