Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 aug 2008 - Anul XIII, nr. 192 (3873)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Intervenţii

Trei ambulanţe SMURD vor ajunge în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministrul Sănătăţii Publice, Eugen Nicolăescu, a semnat ordinul prin care trei ambulanţe de prim ajutor din mai multe judeţe ale ţării vor fi transferate la Suceava, pentru înfiinţarea unui Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD).

Anunţul a fost făcut de ministrul educaţiei, Cristian Adomniţei, care a precizat că cele trei ambulanţe vor ajunge la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava în cel mult o săptămână.

Din cele trei maşini de intervenţie, două cu tracţiune 4X4 vor fi distribuite la Suceava şi Vatra Dornei, iau una cu tracţiune normală va ajunge la Siret.

„Cele trei ambulanţei sunt noi, şi au fost transferate de la servicii similare din ţară care nu le-au folosit deoarece nu aveau suficiente echipe de intervenţie”, a explicat ministrul.

Adomniţei a mai precizat că în momentul de faţă, pompieri din cadrul ISU Suceava, pregătiţi ca paramedici, se află într-un stadiu de specializare la SMURD Iaşi.

Cristian Adomniţei a adăugat că după ce Ministerul Sănătăţii Publice va finaliza licitaţia pentru achiziţionarea a 160 de ambulanţe, SMURD Suceava ar urma să primească alte maşini de intervenţie, astfel încât să existe câte o ambulanţă SMURD pentru acordarea primului ajutor în toate cele nouă subunităţi din judeţ ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei ambulanţe SMURD vor ajunge în Suceava.
 Vizualizări articol: 1117 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Trei ambulanţe SMURD vor ajunge în Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nedumerire trimis de
(16 aug 2008, 15:47:59
Foarte interesant: Nicolaescu de la sanatate face orsine in scoli iar Adomnitei de la invatamant infiinteaza SMURD> Brava, natie! Ai conducatori ca lumea!
2.   Raed!! trimis de
(18 aug 2008, 08:05:57
Cu ideile bune vine dl. Raed iar dupa punerea acestora in practica se impaneaza cu merite ministrii invatamantului si sanatatii! Sictir!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei