Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 aug 2008 - Anul XIII, nr. 192 (3873)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fotbal Club Cetatea

Sucevenii le-au pus gând rău fotbaliştilor lui Sechelariu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

FCM Bacău este adversarul pe care sorţii l-au scos în calea grupării sucevene la revenirea în eşalonul secund al fotbalului românesc. Formaţia lui Cristi Popovici nu mai este de mult o sperietoare pentru formaţiile care activează în Liga a II-a, astfel că fotbaliştii pregătiţi de Marian Pană au şanse reale să debuteze cu dreptul în actuala ediţie de campionat. Doar doi jucători noi au poposit la Bacău în această vară, Nicolas Vajou (liber de contract) şi Marius Doboş (împrumut, FC Vaslui), care se alătură unui lot de fotbalişti tineri, crescuţi în marea lor majoritate la centru de copii şi juniori al clubului. În condiţiile în care gruparea pregătită de Cristi Popovici s-a despărţit în intersezon de doi fotbalişti foarte importanţi în angrenajul echipei, Geamăn şi Mavriche, obiectivul FCM-ului în acest sezon nu poate fi decât salvarea de la retrogradare.

 

Pană vrea o clasare în primele opt

Tehnicianul sucevean s-a declarat optimist în şansele formaţiei sale în confruntarea de astăzi cu FCM Bacău, pronosticând o victorie la două goluri diferenţă în favoarea Cetăţii. „Chiar dacă ne-am mişcat mai greu, până la urmă am reuşit să ne completăm lotul cu câţiva fotbalişti de valoare. Cu ajutorul publicului sucevean, cred că putem să sperăm la o clasare în prima jumătate a clasamentului la finalul sezonului”, a precizat Marian Pană.

 

Sport.ro transmite în direct meciul Sportul Studenţesc - Cetatea

La rândul său, preşedintele Dumitru Moldovan spune că are o mare încredere în actualul lot de  jucători, mărturisind că îşi doreşte patru puncte din confruntările cu FCM Bacău şi Sportul Studenţesc. Menţionăm că partida de la Bucureşti, contând pentru etapa a II-a a campionatului, poate fi vizionată în direct de iubitorii fotbalului pe canalul de televiziune Sport.ro, sâmbăta viitoare, începând cu orele 11.00.

 

Bolohan, Negru, Buhuşi şi Pavel stau astăzi în tribună

Sucevenii nu pot conta pe patru fotbalişti în disputa de astăzi cu FCM Bacău. Mircea Negru este accidentat încă din perioada de pregătire centralizată şi face eforturi pentru a reveni la parametrii fizici optimi. Ionuţ Pavel a sosit abia miercuri la Suceava şi este puţin în urmă cu pregătirea, iar juniorul Buhuşi este suspendat pentru această întâlnire. Buhuşi va evolua însă cu siguranţă în dubla România – Republica Moldova de săptămâna viitoare, rezervată echipelor naţionale de juniori. În fine, Mugur Bolohan nu poate juca astăzi din cauza oficialilor fostului său club din Grecia, care întârzie să elibereze certificatul internaţional de transfer.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii le-au pus gând rău fotbaliştilor lui Sechelariu.
 Vizualizări articol: 852 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 8 voturi
Sucevenii le-au pus gând rău fotbaliştilor lui Sechelariu2.358

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Se poate trimis de
(16 aug 2008, 11:53:54
hai cetatea......hai suceava..succes in noul campionat
2.   Ultima ora trimis de
(16 aug 2008, 13:29:43
Cetatea Suceava-FCM BACAU 1-0 (Celpan 17)
3.   Tot noi... trimis de
(16 aug 2008, 13:29:55
botosani a batut in deplasare cu 1-2.......cu o medie de 21 ani.....la echipa....suntem arsenal de romania....promovam si la muwe va dam.....FORZZA BOTOSANI
4.   Rezultat final trimis de
(16 aug 2008, 13:30:19
Cetatea Suceava - F.C.M. Bacau 1-0 ( Celpan min 17 penalty)
4.1  RE: Rezultat final trimis de
(16 aug 2008, 14:56:15
PE FORUMUL ECHIPEI CETATEA SUCEAVA GASESTI ALTE DETALII!
5.   Pt ultrasan trimis de
(16 aug 2008, 13:32:09
arsenal de tara paielorrolling on the floor) auzi la el arsenallaughing) ua farmatule dute si adu vaca de la pascutlaughing anu asta retrogradati sigur

botosani ****eeeeeeeeeeeeeeeeee
6.   Paie la SV trimis de
(16 aug 2008, 13:52:12
bai baiatule, eu am vazut casa cu paie si la voi.Iti spun si unde.In Dumbraveni.Asa ca ciucu' mic.Tot moldovean esti.Sunt multi cocliti in Romania,dar parca aici la noi sunt si mai multi.Anunt cocalarilor cu tricou AMPORIO ARMANI si Marcicilor de linga ei.Vin cu citeva bancnote de euro si se dau printi,dar balega inca mai persista sub unghii.Am vazut si in SV si in BT asemenea specimene.
7.   In loc de ESC mai sus se va citi BT trimis de
(16 aug 2008, 13:53:46
BT>SV
8.   Jucati fotbal trimis de
(16 aug 2008, 15:07:10
Si Suceava si Botosani si restul din tara sa joace fotbal in primul rand si apoi sa castige ceva in lumea asta cu fotbal.Vorbim aiurea la un sport care mananca bani garla si nu face nimic.Mai sunt si barbati cica.Niste nuli. Bravo fetelor de la Judo si Canotaj.Aia sportivi care muncesc sa castige si nu se fofileaza ca sa pape bani ca in fotbal.
9.   Dat-eeeeeeeeee drak... trimis de
(16 aug 2008, 15:10:45
PRAF VA FACEM ANUL ASTA PE ALI SAM YEN DIN BOTOSANI........IADUL VA ASTEAPTA K IN FICARE AN......FORZZA BOTOSANI..
10.   Sunteti degeaba trimis de
(16 aug 2008, 15:51:49
aly sam yen din botosani visati in cotinuare farmatilor
11.   Sa fie liniste trimis de
(16 aug 2008, 16:13:30
Ma paiosule eu te-am rugat din campionatul trecut sa nu ne mai hulim unii pe altii , suntem vecini din toate punctele ,,cardinale,,daca vrei ce avem de impartit?? Eu propun ca atat la Suceava cat si la Botosani sa stam unii langa altii ca doar nu suntem in razboi, si cine -i mai bun sa castige si sa-i aplaudam, nu-i mai frumos asa ce zici ?? Hai sa incercam chiar cu primul meci. Sa fiti iubiti toti Botosenenii!!!!
11.1  RE: Sa fie liniste trimis de
(16 aug 2008, 18:48:13
Cu acest lot de jucatori si cu munca multa si daruire totala se pot obtine rezultate fffff bune,,,La sportul se poate obtine victorie sa nu jucati la egal ca o sa pierdeti,,,bafta baieti bravo ,,,pana ,,,cristescu si tot staful echipei se poate mai mult,,,bafta

12.   VICTORIE DE MORAL trimis de
(16 aug 2008, 18:43:38
Da a fost o victorie muncita si putea sa fie si mai concludenta daca arbitrul da si celalat 11m meritat. Sincer mi-a placut de la cetatea nr 7,,,si fundasul dreapta ,,slab randamentul portarului ,,,succes mai departe ??
12.1  RE: VICTORIE DE MORAL trimis de
(16 aug 2008, 19:02:53
mare suporter esti... cand habar nu ai ca nr.7 e Vespazian Colban si ca fundasul dreapta e Bogdan Cotolan, iar daca te refereai la Andrei Rohetki ma indoiesc ca poti sa-ti dai cu parerea despre randamentul lui!

cu siguranta esti unul din cei care statea la umbra tribunei a 2a si se comporta ca la teatru sau la opera! ASTA TE FACE UN SPECIALIST IN FOTBAL CARE SA-SI DEA CU PAREREA DESPRE RANDAMENTUL JUCATORILOR? NU! te face doar ceea ce esti.. un spargator de seminte care nu stie decat sa faca mistouri ieftine "camuflat" intre alti tzarani care in loc sa strige sa-si incurajeze echipa ramasa fara un jcuator de baza... stie sa tipe... "ridica steagu wa boule wa!"
12.2  RE: VICTORIE DE MORAL trimis de
(17 aug 2008, 08:16:47
Am impresia ca tu esti o rezerva de la CETATEA personal nu am nimica cu nimeni dar asa sau vazut lucrurile din tribuna ,si nu trebuie sa fie suparare ca am zis lucrului pe fata ,,,Ce vrei sa zici de portar ca a avut 2 iesiri inoportune si nu stia unde este mingea ,,a avut noroc ca nu a nimerit spatiul porti ca de altfel era jale ,,,si ai punea jucatori patura in cap ca in armata,,,scuze ,,,,o victorie la sportul
13.   Frumos meci. trimis de
(16 aug 2008, 20:23:00
Sincer mi`a placut meciul , mai putin arbitrul care era depasit . 1 penalty ptr cetatea nu a acordat si eliminarea capitanului nu a fost corecta , deoarece acesta a lovit mingea si nicidecum piciorul adversarului . Si mi`a placut si publicullove struck , aia de la botosani cand or sa vina pe areni or sa moara numa' cand vede publicul :
14.   Pentru paiosi trimis de
(16 aug 2008, 20:26:13
Cel mai bun lucru pentru paiosi ar fi sa nu se mai bage in seama .Au stat ani multi in ;;C'',au uitat repede ,ei saracii nici nu au auzit de divizia ;;A'' ,au prins si ei un loc 9 in editia trecuta si pentru ei este o mare performanta ,probabil ca sunt extrem de fericiti ca se baga atata in seama , ei de la tijic si paie ,de la faptul ca sunt ultimii din tara cam la toate domeniile ,trebuie sa munciti mult sa ajungeti in rindul lumii. SI NU MAI MURDARITI SITE-UL CU TIJIC
15.   ... trimis de
(17 aug 2008, 10:25:05
da ca platim intrarea asa scumpnu zice nimeni nimica ?!
15.1  RE: ... trimis de
(17 aug 2008, 12:09:50
nu zice nimeni nimica deoarece PENTRU UN SUPORTER NICI UN SACRIFICIU NU E PREA MARE PENTRU ECHIPA LUI DE SUFLET... pe intelesul tau.. isi ia o bere si eventual 100 de tarie de la bot ca sa vada echipa la lucru... IN CELE MAI FERICITE CAZURI CHIAR SA O INCURAJEZE... esti uimit ca tre'sa dai 5 lei ca sa le bagi "Carnea" in frigider!?
16.   Bilete trimis de
(17 aug 2008, 11:32:18
prin pretul de la intrare, clubul incearca sa-i trieze pe cei care intra pe stadion. fotbalul sucevean nu are nevoie de critici gratuite de orice papagal care-si muta hoitul in tribuna.
17.   BLAT trimis de
(18 aug 2008, 11:01:54
mai tinetiva fleanca voi astia din bt......k la giurgiu ati facut blat.asa k...ciocu' mic

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Alte titluri din Sport local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei