Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 aug 2008 - Anul XIII, nr. 192 (3873)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aproape de tragedie

Cursă necontrolată a unei remorci desprinse de la un autocar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un autocar al firmei de transport Atlassib a fost pe punctul de a provoca, aseară, o tragedie chiar în centrul municipiului Suceava.

În timp ce se deplasa pe strada Petru Rareş, dinspre intersecţia cu Calea Unirii şi strada Mirăuţi, remorca unui autocar care trebuia să plece în cursă la ora 21.00 s-a desprins şi a luat-o la vale din inerţie. Potrivit martorilor, remorca s-a desprins în apropiere de biserica Sf. Dumitru, şi a plecat la vale prinzând viteză cu fiecare metru în plus pe care-l parcurgea. Vehiculul scăpat de sub control a trecut prin intersecţia mare sub privirile stupefiate ale şoferilor aflaţi în trafic şi s-a oprit într-un camion parcat regulamentar pe strada Mirăuţi.

„A fost un noroc chior că nu era nici o maşină în intersecţie în acel moment, că altfel ieşea o nenorocire mare, mai ales că remorca avea viteză, cred că vreo 40-50 km/h. Noroc a fost şi cu camionul în care s-a oprit remorca, pentru că altfel intra în casa aflată la doar cinci-şase metri în spate”, a spus unul dintre martorii incidentului.

Şoferii care se aflau în autocarul firmei Atlassib spun că nu-şi explică ce s-a întâmplat. Cuiul de legătură dintre autocar şi remorcă nu era rupt, aşa încât singurele explicaţii ar fi că fie cuplajul nu s-a realizat corespunzător, fie sistemul de prindere era defect.

„Remorca era goală. O luasem de la garajul de pe Traian Vuia şi trebuia să o ducem la casare, la Sibiu. Nu-mi dau seama cum a fost posibil totul. Mie nu mi s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva, dar alţi colegi au mai avut incidente asemănătoare”, a declarat şoferul aflat la volanul autocarului firmei Atlassib.

La faţa locului trebuia să ajungă şi Poliţia pentru a demara o anchetă şi pentru a stabili cui aparţine vina pentru eveniment.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cursă necontrolată a unei remorci desprinse de la un autocar.
 Vizualizări articol: 1748 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 3 voturi
Cursă necontrolată a unei remorci desprinse de la un autocar1.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mare minune trimis de
(16 aug 2008, 14:50:49
Ma stapanesc sa nu-i injur pe soferii aia de la Atlassib. Nu sunt mare credincios, dar cred in Dumnezeu si sunt convins ca Sfanta Fecioara a facut ca in ziua de ieri, in care a fost o mare sarbatoare, sa nu se intample asa o tragedie E un miracol ca nu a nimerit o masina remorca aia, ca in intersectia din centru, mai ales in ultimele zile, e trafic aproape non-stop (ca masinile venite din europa-italia, spania) au completat traficul nostru, si asa aflat in crestere.

Sper ca idiotii aia de soferi si patronul sa preintimpine astfel de evenimente si sa se duca la biserica sa multumeasca ca au scapat asa usor!!!
1.1  RE: Mare minune trimis de
(16 aug 2008, 19:53:26
Se mai intampla nene... ce te aprinzi asa?
2.   !!!!!!!!!!!!!! trimis de
(16 aug 2008, 16:24:07
de ce nu zici ca Dumnezeu a facut ca acea remorca sa nu provoace o tragdie??????? nu crezi ca meritul este in totalitate aL Lui Dumnezeu, Sf Fecioara isi are meritele ei in istorie dar gata s-a terminat cu ea, a fost si ea om ca si noi si a murit, deci nu are nici o putere...asa ca multumim Lui Dumnezeu ca nu s-a intamplat ceva mai grav, cat despre soferi nu pot spune decat Doamne fereste ca si eu sunt sofer si multe se pot intampla din graba sau neatentie...
3.   Atlassib e de rahat trimis de
(16 aug 2008, 19:20:14
e normal sa se intample la atlassib asa ceva doar e cea mai de rahat firma de transport, eu de exemplu am trimis un pachet din elvetia si mi-au furat din pachet doua telefoane, un parfum si ciocolata de acolo, si a fost furata chiar de cei carora le-am predat pachetul, sunt niste hoti cei de la atalssib, asa ca ii rog pe cei care mai au de trimis pachete sa nu trimita prin atlassib, va spun din experienta... e cea mai de rahat firma de transport si cea mai neserioasa, cand faci plangere iti rad in fata.. cea ce s-a intamplat cu remorca e ff simplu, daca o duceau la casare e clar ca nu mai era buna de nimic, cred ca nici nu mai avea verificare... deci concluzia e ca firma ATLASSIB e cea mai proasta firma de tarnsport, asa ca aveti grija..
4.   Cea mai mare companie de transport din Europa trimis de
(16 aug 2008, 19:33:05
Tot aud: Atlassib companie de **** si tot voi ****ilor continuati sa calatoriti cu firma asta tot mai mult pe care voi o numiti "de ****". Normal ca remorca era uzata dupa ce va carat bagajele voastre de taranoi in care ati carat la gurmanzii de peste granita porci intregi si toate ****urile in gentile voastre de rafie. Vorbiti fara sa cunoasteti. Soferii niste taranoi de ce? ca tipa la voi sa va spalati pe picioare cand stati ca niste marlani cu papucii scosi si mancati pe scaune salam cu usturoi. De asta sunt taranoi soferii? Nu uitati ca atata timp cat stati ca niste marlani pe scaune si pute de la voi a marlan un singur om, adica soferul raspunde de vietile voastre, si ar trebui sa-i multumiti la capat ca a indurat toate ****urile voastre neobrazatilor.
4.1  RE: Cea mai mare companie de transport din Europa trimis de
(17 aug 2008, 14:25:29
Daca Atlassib ar fi o firma selecta, ar avea si o clientela selecta, nu crezi???
5.   Celui cu pachetul de Elvetia trimis de
(16 aug 2008, 19:38:17
Daca te tii asa tare ca ti-a furat celularele si ciocolata, baiatule ai platit cumva ptr telefoane care sunt considerate electronice, taxa speciala? Iti zic eu ca nu, si le-ai ascuns ca un marlan ce esti printre chilotii tai versace murdari in****pe care i-ai furat de pe sarma la oameni. De asta la controlul de la vama daca nu erau declarate ti le-au oprit baiatule. Nu te teme ca ti-au furat angajatii atlassib ceva ca ei au salariu bun si nu se risca sa-ti atinga tie "lucrurile de firma"
6.   Celui credincios trimis de
(16 aug 2008, 19:44:43
Mars in ******** la biserica ta de pocaiti ca auzi la el: se abtine sa nu injure. Si ce ai sa faci tu ala care stai in fata calculatorului ca un popandau ascuns? dute la un sofer Atlassib care e trait numai pe drumuri si a vazut mai multe locuri si mai multi prosti cu tine in varf si spunei ceva sa vezi ce matura cu tine pe jos. Sau credca ma insel. S-ar putea sa nici nu te bage in seama ca esti prea tampit si nou iesit in lume. Ai iesit si tu odata din Romania, ti-a facut maicata pachet pe drum cu oua fierte si branza si stii tu care e treaba. Daca esti asa credincios cum te sustii mergi la biserica ta penticostala si multumestei lui Dumnezeu ca ai ajuns sanatos acasa si sa-i dea sanatate soferului care te-a adus. Nerecunoscatorule.
7.   Ptr BBJR trimis de
(16 aug 2008, 19:47:12
Daca esti sofer sti care e treaba cu mecanica asa ca oricand ti se poate intampla ceva. Si daca esti sofer stii cum sunt oamenii pe care-i transporti.happy

Salut colegule.
8.   Atlassib de rahat trimis de
(16 aug 2008, 20:44:57
atlassib are servicii de rahat
9.   Ce sa zic? trimis de
(17 aug 2008, 10:59:27
Incidente de acest gen se pot intampla, care-i problema? Daca au fost pagube, firma este mai mult ca sigur asigurata si va plati asigurarea si cu asta basta. O defectiune tehnica sau chiar un moment de neglijenta (oboseala, distragere) este posibil oricand, ca doar nu suntem perfecti. Bine ca n-au fost alte urmari mai grave.

10.   Atlassib - firma neserioasa - partea 1 trimis de
(17 aug 2008, 13:13:40
Am sa profit de tema articolului si am sa relatez o intamplare. Anul acesta a fost prima data (si singura, in mod cert) cand am venit cu un autocar Atlassib de la Roma (am fost intr-o excursie de cateva zile). Am ramas stupefiat cand, intr-o parcare din Austria, in miez de noapte, soferii au oprit motorul si aerul conditionat, au stins luminile, au lasat usile deschise si au plecat - draga Doamne - sa manance (este vorba despre soferii autocarului SB06PJZ). Au mancat cam o ora (desi anuntasera pauza de 15 minute). In tot acest timp s-au adunat in jurul autocarului niste namile de oameni. Unul era cu alba neagra, altul flutura in aer un cutit, iar altii propuneau sex oral unor tinere din autocar. Nu mai povestesc cum, cativa calatori au fost ademeniti si au pierdut cateva sute de euro (dar sa zicem ca asta a fost doar problema lor).
11.   Atlassib - firma neserioasa - partea a 2 a trimis de
(17 aug 2008, 13:14:39
Dar cum e posibil ca soferii sa lase in miez de noapte autocarul nesupravegheat, fara lumina si fara aer conditionat (ca de, unii calatori, speriati de ce se intampla, au preferat sa stea nemiscati pe locurile lor) intr-o parcare a nimanui din Austria. Si culmea, au mai avut si tupeul sa spuna ca stiau de prezenta acelor pungasi in parcare. Si daca stiau, de ce nu au evitat-o? Cam multe semne de intrebare care, pe mine personal, ma conduc la o singura concluzie: aceasta firma este in legatura cu hotii si pungasii. Nu degeaba spunea mai sus un alt cititor ca a rama sfara telefoane mobile si fara ciocolata. Un lucru e sigur: cu caruta sa merg in strainatate, dar cu Atlassib nu mai merg cate zile voi avea!
12.   :D trimis de
(17 aug 2008, 19:41:33
Mergeti cu Tarsin fratilor, nu mai sunt nici astia chiar asa de seriosi ca la inceput dar sunt cu siguranta mai buni decat Atlassib.
13.   Omul se cunoaste dupa vorbe trimis de
(18 aug 2008, 10:19:10
Ca o fi mai buna o firma sau alta, nu are relevanta. Este doar suficient sa ciripesti cateva fraze pentru ca interlocutorul sau publicul sa-si dea seama de nivelul tau cultural. Cred ca la acest capitol multi conationali de-ai nostri sufera foarte mult.

Dupa umila mea parere, as propune ca toti cetatenii Rom�niei, �ncep�nd cu v�rsta de 4 ani sa �nvete obligatoriu CODUL BUNELOR MANIERE si sa nu fie lasati peste granita sau angajati undeva p�na nu cunosc acest cod.

Mult succes! si nu mai stati toata ziua cu acel obiect ascutit, de care pomenea c�ndva tovarasul Iliescu, pe limba ca va �necati si dati dovada ca aveti doar ,,4 clase si cancelaria". C�t despre soferii profesionisi, majoritatea ( nu vreau sa-i jignesc pe toti), dupa cum se comporta nu au dec�t 4 clase (fara cancelarie deoarece aceasta o are doar femeia de serviciu de la scoala)

Hai pa! si sa speram ca vom fi mai civilizati...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei