Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 aug 2008 - Anul XIII, nr. 192 (3873)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Propunere

PSD vrea rechizite gratuite pentru elevii din zonele calamitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Virginel Iordache, a solicitat Ministerului Educaţiei, Consiliului Judeţean şi consiliilor din localităţile calamitate să aloce fonduri pentru achiziţionarea de rechizite, uniforme şi manuale şcolare pentru elevii din familiile afectate de inundaţii.

Iordache a precizat că aproximativ 470 de elevi din localităţile sinistrate sunt în imposibilitatea de a începe anul şcolar 2008 – 2009 în condiţii decente, deoarece nu dispun de rechizitele necesare.

„Solicităm Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava să recomande conducerilor de şcoli, în special cei de liceu şi de şcoli de arte şi meserii, să găsească soluţii pentru ca elevii din zonele sinistrate să beneficieze de gratuitate la cazarea în cămine”, a precizat Iordache.

El a mai adăugat că IŞJ Suceava ar trebui să facă demersuri către autorităţile din comunele calamitate pentru acordarea de burse sociale elevilor care provin din familiile sinistrate.

Nu în ultimul rând, Virginel Iordache a precizat că PSD Suceava va asigura rechizite şcolare, manuale şi ghiozdane pentru 30 de elevi din zonele calamitate, iar pe parcursul primului semestru al anului, social democraţii suceveni vor acorda un sprijin de câte 200 de lei pentru zece elevi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD vrea rechizite gratuite pentru elevii din zonele calamitate.
 Vizualizări articol: 662 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
PSD vrea rechizite gratuite pentru elevii din zonele calamitate1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Propunere buna trimis de
(16 aug 2008, 12:44:17
Chiar daca Jordache este un mare hot, achiesez la propunerea lui. Cine stie? Poate omul si-a facut prea plinul si este bantuit de idei nobile. Sau este pur si simplu propaganda electorala? Mai degraba asa miroase.
2.   Sictir trimis de
(16 aug 2008, 13:37:49
ca oricum vor fi ajutati fara voi psd istii carenu ati ajutat pe nimeni decat pe voi expiratilor
3.   Ciordache isi face reclama din nou trimis de
(16 aug 2008, 14:42:12
Vaginel Ciordache vrea sa bage in scoli, gratis, manualul cu instructaj cum poti fura fara sa fii prins. Un alt manual va fi; cum poti face un viloi cu 16 camere dintr-un salar de bugetar. Un alt manual va fi; cum poti fi platit la doua sau trei locuri de munca in acelasi timp. Iar ultimul manual: Cum se poate duce tzucalul PSD/PCR mai departe.

Spor la invatatura PSD/PCR.
4.   Iar astia trimis de
(16 aug 2008, 16:57:34
Sunteti jalnici mai PSD-istilor.Vin parlamentarele si nu mai stiti ce sa mai faceti ca sa va faceti auziti.Stati linistiti ca oricum nu va mai voteaza nici draku in jud.nostru.Mi-e sila de voi!!!
4.1  RE: Iar astia trimis de
(16 aug 2008, 19:24:27
Cred ca Lily il va vota pe penalul le papillon care se inghesuie pe sticlele TV precum rata la muci. Ce clasa politica deplorabila exista in Romania. Niste derbedei hapsani.
5.   Responsabilitate trimis de
(17 aug 2008, 00:36:00
Este trist ca mai sunt javre c aunii dintre voi care pot sa foloseasca un asemenea limbaj. Vine omul cu o propunere buna si tup toti pe el. euil stiu pe virginel si stiu cit de mult vrea binele invatamantului sucevean. pacat ca s/a bagat in politica. In rest numai de bine domnule profesor. Numele meu este Boca si v/am fost elev la Industrial !. Va multumesc pentru btot. Nu va uitati la niste JAVRE care cauta sa va terfeleasca.
5.1  RE: Responsabilitate trimis de
(17 aug 2008, 11:05:51
Mai GIONI probabil esti unul dintre repetentii unui liceu industrial.Doar un liceu industrial ai fost capabil sa termini si tocmai tu vorbesti despre limbaj? Uite ce limbaj ai tu,chiar doar de un liceu industrial.
6.   PTR. DAN trimis de
(17 aug 2008, 11:18:11
TOTI CARE AM TERMINAT LICEU INDUSRIAL TI-O DAM LA M....E POCAIT PROST CE ESTI , DESPRE IORDACHE SA TRAIESTI PROFESORE DESI M-IA DAT O PALMA IN LICEU TOT UN DOMN RAMAI PENTRU NOI CEI CARE AU TERMINAT LA INDUSTRIALA 1 GEN ,97

6.1  RE: PTR. DAN trimis de
(17 aug 2008, 22:02:30
Subscriu la tot ce scrii . Industrial 1 este mindru ca aavut un profesor si mai apoi un director ca DOMNUL Iordache. Pacat ca a fost nevoit sa plece.
7.   Un titlu comic trimis de
(17 aug 2008, 13:39:12
Sa le cumpere, daca vrea rechizite gratis!
8.   Pentru Dl Briceag trimis de
(17 aug 2008, 20:23:20
Dl Briceag esti atat de prost incat de astazi am sa-ti spun prostule

Pupincurist PDL-ist ce esti iti doresc sa-i vizitezi toate camerele vilei lui Iordache iar la iesire sa crapi de invidie

8.1  RE: Pentru Dl Briceag trimis de
(18 aug 2008, 06:31:08
cand puii de comunisti, cu mintea plina de zoaie, imi adreseaza cuvinte marginale, pentru mine este intr-adevar o magulire. cuvintele lor de lauda la adresa mea pt. mine este o insulta.

mizerii comuniste si manglitoare ce sunteti!
8.2  RE: Pentru Dl Briceag trimis de
(18 aug 2008, 14:26:35
stai cam prost cu gramatica si vezi ca pui prea multe virgule, probabil esti invatat din Turbo Pascal

pffffffffffffffffff Briceag esti un avorton facut in graba. Esti un pupincurist parvenit care se ascunde in fata monitorului. Bravo ... esti un adevarat EMO

8.3  RE: Pentru Dl Briceag trimis de
(18 aug 2008, 21:08:29
in general, virgula are o regula ambigua in gramatica. despre cratima, pe care tu nu stii s-o folosesti este cu totul altceva.

martalogule comunist!
9.   Ce viloi? trimis de
(18 aug 2008, 13:48:59
Lasa omul in pace....are un mic apartament in bl.75.....
10.   Vasile le stie pe toate invers trimis de
(18 aug 2008, 21:15:07
Mai Vasile, de unde stii ca eu locuiesc in Bl. 75?

Pisham'as pe blocurile voastre-cotetz care vi le-a facut Pingelica pe moka. Voi nu sunteti in stare sa puneti cateva caramizi una peste alta si sa va faceti o casa. Va duceti viata numai din cersit si din furat. rebuturilor comuniste!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei