Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 iul 2008 - Anul XIII, nr. 163 (3844)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După gratii

Violator dat în urmărire generală, găsit la o stână din Grăniceşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, căutat din luna mai pentru a ispăşi o condamnare pentru viol şi lipsire de libertate, a fost prins la o stână din comuna Grăniceşti, unde se ascundea de mai multă vreme. Individul, Constantin Ciobanu, domiciliat în comuna Pătrăuţi, a fost prins sâmbătă noapte, în urma unei acţiuni la care au participat poliţiştii din Todireşti şi lucrătorii Biroului Poliţiei Rurale Suceava.

Individul era dat în urmărire generală de pe data de 13 mai, când Judecătoria Suceava l-a condamnat la opt ani de închisoare pentru viol şi lipsire de libertate. Constantin Ciobanu a fost încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, de aici urmând a fi preluat şi dus la penitenciarul în care îşi va ispăşi pedeapsa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Violator dat în urmărire generală, găsit la o stână din Grăniceşti.
 Vizualizări articol: 696 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Violator dat în urmărire generală, găsit la o stână din Grăniceşti3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa da trimis de
(14 iul 2008, 16:09:06
se poate deci sa faceti si treaba ...daca se vrea cu un pic de ajutor si colaborare cu cei de la tara uite ca ii gasiti pe acesti ,,oligofreni ,,ai societatii . bravo. celor care l au prins.
2.   Mister trimis de
(14 iul 2008, 23:36:06
ba dar ce tot au violatorii astia ca una-doua ii gasesti pe la cate o stana.. incepe ca Miorita sa devina o rusine...pai ar trebui ca militienii sa-i caute direct acolo de prima data...sa existe o lista la zi cu stanele din judet, fiecare cioban sa aiba un gps legat de gat pt a putea fi moitorizat non stop si gata treaba baietii...sau sedii politiei sa fie mutate direct langa stana ca tot....orice asemanare cu personajele reale este pur intamplatoare...
3.   Lupul violator pazitor la oi trimis de
(14 iul 2008, 23:54:03
La stana se mananca bine: branza, carne, etc., de aceea toti violatorii merg vara la stani, pentru ca proprietarii de stani nu gasesc oamnei ca lumea sa le lucreze, si pun la treaba pe toti nemernicii care merg.Lichele nu sunt proaste, stiu unde se traieste bine vara:la stani.Oamenii cu stanele nu stiu pe cine primesc, asa ca vedeti rezultatele:lupul pazitor la oi.
4.   Lupii violatori pazitori la oi trimis de
(14 iul 2008, 23:57:36
lupii violatori pazesc oile si vacile pe la stani.toti violatorii si criminalii sunt, de regula, gasiti pe la stani, manastiri, bordeie, cse paraiste, unde nu locuieste nimeni.
5.   Lupii violatori pazitori la oi trimis de
(14 iul 2008, 23:59:19
case parasite, unde nu locuieste nimeni, pe dealuri, etc.
6.   Rusine trimis de
(15 iul 2008, 08:15:15
Il cunosc pe baiatul asta de cand era mic ,,numai probleme ia facut parintilor lui ori fugea de la scoala ori lovea copiii,ori fura ,,dar in ultimul timp a afurat si in patrauti si nu sa descoperit, decat foarte tarziu si nu sa luat nici o masura de politie ca politia din Patrauti doarme.. iar acum alta pacoste cu violul,, Rusine derbedeului,,,,,,ca face parintii de rusine ,,, la pirnaie cu el. HOT SI VIOLATOR.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei