Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 iul 2008 - Anul XIII, nr. 163 (3844)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Îngrijorare

Flutur, îngrijorat de întârzierea licitaţiilor la unele proiecte SAPARD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, este îngrijorat de întârzierea licitaţiilor pentru execuţia unor drumuri prin programul SAPARD.

Flutur a declarat că sunt unele localităţi, precum Putna sau Frumosu, unde licitaţiile au fost întârziate „nepermis de mult”, arătând că termenele expiră la toamnă.

Şeful administraţiei judeţene a declarat că în perioada următoare va pune presiune pe comunităţile locale care încă nu au contractat lucrările pe SAPARD, pentru că altfel există riscul de a se pierde finanţările.

„Termenele pentru contractare sunt foarte întârziate. Încă sunt în termen, dar mai au foarte puţin până în toamnă şi atunci trebuie să punem presiune pe comunităţile locale în sensul bun al cuvântului, să vedem de ce nu au contractat lucrările. Sunt lucrări aprobate încă de când eram eu ministru. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Eu cred că lucrurile vor fi în regulă, dar sunt îngrijorat pentru că ştiu cum e să rămâi pe ultima sută de metri şi e nepermis ca un an şi jumătate să dureze aceste contractări”, a declarat Flutur.

 

CJ face o prioritizare a programului de drumuri

Tot legat de drumuri, preşedintele Consiliului Judeţean a declarat că va face o analiză de prioritizare a programului de reabilitare a arterelor de circulaţie de interes judeţean, astfel încât proiectele să fie propuse spre finanţare prin Programul Operaţional Regional.

„Trebuie să grăbim constituirea noului Consiliu de coordonare regională unde noi am nominalizat ca reprezentanţi pe primarii de Suceava, Ion Lungu, de Frasin- Marinel Bălan şi de Marginea- Mihai Lungu precum şi pe preşedintele Consiliului Judeţean. Suntem interesaţi să grăbim constituirea pentru că avem proiecte care trebuie să primească avizul de la Comitetul regional”, a mai spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur, îngrijorat de întârzierea licitaţiilor la unele proiecte SAPARD.
 Vizualizări articol: 617 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur, îngrijorat de întârzierea licitaţiilor la unele proiecte SAPARD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Esti varza frate trimis de
(14 iul 2008, 11:18:03
Ce dracu cauta in Consiliul de coordonare regionala 2 primari care nu au nici o treaba cu administratia 1 - lungu care a facut varza orasul Suceava si 2 balan care de abia stie unde e biroul lui de domn primar. Pai inteleg de ce nu l-ai pus pe Ursaciuc--ca va da lectii de administratie si tie si la toti neavenitii tai si in plus el nu iti spune "saru' mana sefu, ce destep sunteti si altu mai frumos ca tine nu e in judetul nostru poate nici in tara"
2.   Fals trimis de
(14 iul 2008, 11:27:56
Cu tot respectul pentru domnul Flutur, dar este foarte PROST informat.

Licitatia de executie pentru masura 3.5. de la Putna a avut loc in vara anului 2007, cu mult inaintea celei de la Marginea. Deci, nu poate spune ca licitatiile au fost �nt�rziate ,,nepermis de mult".

2.1  RE: Fals trimis de
(14 iul 2008, 12:39:48
ba da...daca nu are alta treaba...!

3.   La un metru trimis de
(14 iul 2008, 13:59:54
Pe tovarasul Flutur il doare la un metru in fata ..... de intirzierea licitatiilor. Sa mearga direct sa rezolve problema. Putina lume stie ca de exemplu in frumoasa comuna Frumosu, a fost timp de 4 ani un primar cara nu a facut nimic. ( om de-al locului, adica un bucovinean get-beget - oameni din astia ar trebui impuscati ).Da, ati citit bine. NIMIC. Ca sa nu mai spun de mizeria care este aruncata de sateni in paraul din localitate sau de gaterul dl-ui SOLCAN care deverseaza in acelasi parau tone de rumegus, atunci cind vine puhoiul mare. In tara asta chiar nimeni nu se autosesizeaza. Garda de mediu doarme pe o ureche. Asta-i sistemul. Pacat de frumoasa BUKOWINA.
4.   Am fost la frumosu si era beat sefu frumos trimis de
(15 iul 2008, 00:52:30
in timpul serviciului bea de rupe frumosu edil sef

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei