Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 iul 2008 - Anul XIII, nr. 163 (3844)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Spargere

Agenţia loto de pe Mărăşeşti, călcată de hoţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei tineri au încercat să dea lovitura sâmbătă noapte, spărgând agenţia loto din cartierul Mărăşeşti al municipiului Suceava. Unul dintre ei a fost prins de oamenii legii imediat ce a ieşit din agenţie, în timp ce ceilalţi doi au reuşit să fugă. Din declaraţiile individului prins, spargerea a fost dată în ideea că în agenţie ar putea fi bani mulţi, adunaţi de la jucătorii care îşi încaercă norocul pentru marele pot de la tragerea loto 6/49.

 

În agenţie nu erau bani

Agenţia loto a fost spartă în intervalul 1.30-1.40, hoţii pătrunzând în interior prin forţarea uşii de la intrare cu o rangă. După ce au intrat în agenţie hoţii au smuls dintr-un dispozitiv o cutie metalică în care bănuiau că sunt bani, după care au părăsit incinta. Cei trei au fost observaţi de o patrulă de la Biroul de Ordine Publică al Poliţiei Municipiului Suceava, hoţii abandonând cutia şi luând-o la fugă. Ion D., în vârstă de 19 ani, din municipiul Botoşani a fost imobilizat de poliţişti, însă ceilalţi doi indivizi au reuşit să se facă nevăzuţi.

Din ce am reuşit să aflăm de la reprezentanţii Loteriei Române, filiala Suceava, în cutie nu se afla nici un leu, întotdeauna sumele încasate pe parcursul unei zile fiind scoase din agenţii seara. În cel mai bun caz, hoţii ar fi putut da doar peste nişte mărunţiş.

 

Au spart şi magazinul Comaliment din Burdujeni

Indivizii care au încercat să dea lovitura la agenţia loto au mai comis o spargere şi în noaptea de vineri spre sâmbătă. Tot prin forţarea uşii de la intrare, aceştia au pătruns în magazinul Comaliment din cartierul Burdujeni. Nici aici nu au găsit mare lucru, ieşind din interior cu bani şi bunuri în valoare de aproximativ 2000 de lei. Oamenii legii au remarcat că hoţii au stat doar câteva zeci de secunde în magazin, dispărând în momentul în care au văzut că în sertare nu sunt sume consistente de bani.

Poliţiştii au reuşit să stabilească şi identitatea celor doi hoţi care nu au fost prinşi, fiind vorba de un tânăr din Suceava şi încă unul din Botoşani. Gruparea ar mai fi implicată şi în alte spargeri şi tentative de spargeri în Suceava şi Botoşani, acestea urmând a fi probate în următoarele zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Agenţia loto de pe Mărăşeşti, călcată de hoţi.
 Vizualizări articol: 660 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Agenţia loto de pe Mărăşeşti, călcată de hoţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   FOAMEA VINE DE LA BOTOSANI,,, trimis de
(14 iul 2008, 11:10:32
TOT CU BOTANISTII AVEM DE A A FACE
1.1  RE: FOAMEA VINE DE LA BOTOSANI,,, trimis de
(14 iul 2008, 12:48:17
La Botosani ce sa fure?,paiele de pe casa?

2.   ... trimis de
(14 iul 2008, 18:05:41
Ce dracu sa fure de la botosani?????Vai de steaua lor...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei