Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 iul 2008 - Anul XIII, nr. 163 (3844)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Competiţie

PSD Suceava pregăteşte selecţia pentru Parlament

Luni, 14 Iulie 2008 (15:46:35)
Evaluarea actualilor parlamentari PSD de Suceava, care doresc să candideze pentru un nou mandat, va fi finalizată până la sfârşitul lunii iulie. Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava, Gavril Mîrza, a anunţat, luni, în conferinţă de presă, că cel mai important criteriu de selecţie pentru aceştia va fi activitatea pe care au avut-o în perioada 2004-2008. Pentru ceilalţi candidaţi PSD va lua în calcul notorietatea, valoarea lor din punct de vedere profesional şi capacitatea de a transmite mesaje alegătorilor, atât pe cele proprii cât şi pe cele ale partidului.„La alegerile parlamentare dorim să obţinem măcar aceleaşi rezultate ca în 2004, adică doi senatori şi cinci deputaţi. Ne pregătim să câştigăm alegerile parlamentare şi să ajungem la guvernare”, a spus Mîrza.Liderul PSD Suceava a dat de înţeles că şi el va candida în toamnă, dar nu a dezvăluit dacă pentru Camera Deputaţilor sau pentru Senat.Tot în luna iulie, PSD Suceava intenţionează să finalizeze analiza rezultatelor de la alegerile locale şi să reorganizeze filialele afectate de migrări, precum cele din Brodina, Straja, Ciprian Porumbescu sau Capu Cîmpului. În ceea ce priveşte negocierile cu Partidul Conservator, pentru înscrierea reprezentanţilor acestuia pe listele PSD de la Suceava, Mîrza a spus că discuţiile cu omologul său de la PC vor avea loc în această săptămână. El a refuzat să facă orice speculaţii pe tema candidaţilor PC Suceava pe listele PSD la Senat şi Camera Deputaţilor. La alegerile locale, scorul obţinut de PC Suceava la votul politic, la Consiliul Judeţean, a fost 1,68%.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava pregăteşte selecţia pentru Parlament.
 Vizualizări articol: 807 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD Suceava pregăteşte selecţia pentru Parlament0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei