Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 iul 2008 - Anul XIII, nr. 163 (3844)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Caz dificil

Inscenarea, varianta cea mai probabilă în cazul afaceristului dispărut

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Varianta unei înscenări în cazul afaceristului din Izvoarele Sucevei dispărut de marţea trecută prinde din ce în ce mai mult contur.

Cel mai important argument în sprijinul acestei ipoteze este că, deşi zona în care a fost găsită maşina lui Ştefan Belmega a fost scotocită pe o rază de aproximativ opt kilometri, cadavrul nu a fost găsit.

Dacă într-adevăr acesta ar fi încercat să se sinucidă cu sodă caustică, aşa cum reiese din ce a fost găsit la faţa locului, este aproape imposibil să se fi deplasat pe o distanţă mai mare.

Totuşi, varianta sinuciderii nu este exclusă, zona dispariţiei fiind foarte densă cu vegetaţie, astfel că există posibilitatea ca trupul să nu fi fost văzut de echipele de căutare. A treia variantă, a unei crime, este din ce în ce mai puţin luată în calcul de anchetatori.

 

Căutări cu câini specializaţi în identificarea cadavrelor

După ce sâmbătă şi duminică căutările au fost sistate, anchetatorii îndreptându-şi  atenţia spre alte elemente importante ale anchetei, începând de astăzi operaţiunile vor fi reluate. Ca element de noutate, în căutări vor fi implicaţi doi câini specializaţi în identificarea cadavrelor, aduşi de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi, anchetatorii punându-şi mari speranţe în rezultatele pe care le vor obţine cu ajutorul celor două patrupede.

Ştefan Belmega, în vârstă de 45 de ani, patron al unei societăţi de prelucrare a lemnului, a fost văzut ultima oară de familie marţi dimineaţă, când a plecat la serviciu. Miercuri seara, maşina omului de afaceri a fost găsită abandonată pe un drum forestier, în apropiere de DJ 176 A, care face legătura între Brodina şi Moldoviţa. În maşină a fost găsit un telefon mobil, o servietă diplomat în care se aflau 1000 de lei, o agendă şi actele de identitate ale bărbatului. În agendă era şi un bileţel, în care Ştefan Belmega lăsa să se înţeleagă că se va sinucide din cauza datoriilor pe care le avea. 

La câţiva metri de maşina lui Ştefan Belmega, între copaci, anchetatorii au găsit o pungă de sodă caustică desfăcută şi aproape golită. În apropiere, au fost descoperite şi urme de vomă amestecată cu sânge.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inscenarea, varianta cea mai probabilă în cazul afaceristului dispărut.
 Vizualizări articol: 3126 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Inscenarea, varianta cea mai probabilă în cazul afaceristului dispărut5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce repede se spala autoritatile pe maine !!! trimis de
(14 iul 2008, 11:08:37
gata !!!!!!!!! e o inscenare.........!!!!!!! cautarile o sa inceteze iar criminalii o sa fie liberi. Asa se rezolva cazurile in romania ! BRAVO!!!!!!!!!!

CE REPEDE SI USOR!!!!!!!!! niciodata nu se face o ancheta pana la capat, cand se gaseste o poveste cat de cat plauzibila se incheie tot!!!!!!!!
1.1  RE: Ce repede se spala autoritatile pe maine !!! trimis de
(15 iul 2008, 12:47:20
taci din gura prostanaco ! cazul nu e inchis !o sa se faca cercetari amanuntite, o sa apara o pista , nici aia de la FBI nu ar reusi asa repede !
2.   Nimic trimis de
(14 iul 2008, 11:14:16
nu a spus nimeni ca nu continua cercetarile asa ca nu te ambala degeaba.
3.   Tb sa se faca lumina! trimis de
(14 iul 2008, 11:36:45
indifernt de situatie eu cred ca o scena de asta nu se abandoneaza asa usor...Rugam pe cei care sunt in masura sa vada calea plauzibila si sa iasa afara adevarul!!
3.1  RE: Tb sa se faca lumina! trimis de
(14 iul 2008, 12:22:10
tare inchuiata esti
3.2  RE: Tb sa se faca lumina! trimis de
(14 iul 2008, 13:13:12
DAR PE CE BAZA AFIRMI ASTA ""DESCUIATULE?????!""
4.   Sa speram trimis de
(14 iul 2008, 11:44:37
sa speram ca nu se opresc cercetarile , asta vrea toata lumea , sa se gaseasca adevarul, oricare ar fi el.
5.   Datorii si inscenare ... trimis de
(14 iul 2008, 12:17:47
Desteapta miscare,pupat America...
6.   Doar functii trimis de
(14 iul 2008, 12:22:46
CRAP VREA SEF LA DGA, ALISTAR VREA COMANDANT CA E CUSCRU CU JURAVLE, CINE SA MAI FACA SI TREABA LA POLITIA ASTA...POATE HOTII
6.1  RE: Doar functii trimis de
(14 iul 2008, 23:08:25
pai nah!!din cauza astaROMANIA ramane in urma cu toate....,IAR ROMANII AU O IMAGINE ATAT DE PROASTA IN AFARA...PT CA ACASA NIMENI NU-I PEDEPSESTE pe "ELEMENTELE DE DERANJ"(ca sa nu zic hoti)..ASTIA IAU CURAJ PLEACA IN STRAINATATE(au experieta deja) COMIT CRIME,VIOLURI,FURTURI,TOT CE E RAU SI NEGATIV SI DUPA PLATESTE TOT ROMANIA!!!!NU O SA AJUNGEM NICIODATA LA UN NIVEL MEDIU MACAR....CU ASEMENEA "SEFI"!!RU-SI-NE!!!!!!!!!!!!
7.   Sa vedem trimis de
(14 iul 2008, 13:08:35
sa vedem ce o sa gaseasca azi autoritatile noastre care umbla numai dupa fi=unctii si bani. poate o sa -a ajute bietela patrupede ca singuri nu prea stiu s afaca nimic.variantele sunt multe, dar eu cred ca e crima
7.1  RE: Sa vedem trimis de
(15 iul 2008, 08:01:01
da pe ce te bazezi cand spui ca e "crima" wa ciudato? poate esti tu cumva procurorul care instrumenteaza cauza?

de ce nu te duci tu sa dai o mana de ajutor in locul patrupedelor ca poate ai nasul mai lung si mirosul mai dezvoltat si mirosi tu urma cadavrului cum ai mirosit si "crima"

si pana la urma pe cine crezi ca intereseaza parerea ta fa?
8.   Pe apa, la vale... trimis de
(14 iul 2008, 14:26:36
Nu cunosc zona, dar daca in apropierea locului e si un fir de apa... cautati-l pe firul apei, la vale.... Daca a ingurgitat ceva soda.... i s-a facut o sete ...

Cat despre variante.... sa mai asteptam o zi sau doua.

Prietenii stiu de ce....
9.   Din prima trimis de
(14 iul 2008, 14:27:53
trebuia adusi cainii de urmarire de prima data ce s-a descoperit masina pete de sange samd acu aduc cainii dupa ce a plouat si s-a distrus orice urma numa profesionisti la cazu asta
10.   Probe ceva trimis de
(14 iul 2008, 16:03:01
daca sa u gasit pete sau recoltat probe , sa gasit si voma cu sange alte probe . laboratorul ce zice ??

da politia pasapoarte ? ,,omuletul avea pasaport sau nu ! daca avea il are acasa sau e la el, am inteles ca actele sunt in masina . a plecat in strainatate sau nu ca aici nu prea are unde sa se ascunda pe perioada lunga ..nu e mort parerea mea.

10.1  RE: Probe ceva trimis de
(14 iul 2008, 17:22:36
..toate actele sunt acasa!!!PROBELE MAI DUREAZA!!!!SI NU INTELEG DE CE????DACA IN STRAINATATE TOATE AMPRENTELE SI RESTUL SE POT AVEA INTR_O ORA:::LA NOI CRED CA O SAPTAMANA SAU CEL PUTIN asa se SPERA....(sa vedem ce rezultate ne vor aduce astazi cainii din Galati,chiar daca acestia puteau sa fie adusi un pic mai repede....)IN FINE!
10.2  RE: Probe ceva trimis de
(14 iul 2008, 22:10:54
ganditi va si la varianta ca de unde sa gasit masina abandonata si urmele de voma si soda caustica el putea fi luat cu o alta masina si dus oriunde . acolo poate a fost oprit sau blocat de cineva iar mai apoi mutat dumnezeu stie unde ....
10.3  RE: Probe ceva trimis de
(14 iul 2008, 22:53:06
...ai dreptate!!e una din multimea variantelor...,dar este nevoie de PROBE!!!SI ATUNCI nu mai depinde de noi SAU DE OAMENII CARE AU AVUT SUFLET SA NE STEA APROAPE!!!(MULTUMESC DIN SUFLET IN NUMELE FAMILIEI PT INTELEGEREA PE CARE O DEMONSTRATI....)
11.   Disparut trimis de
(14 iul 2008, 21:48:17
era un om pe picioarele lui,nu putea disparea singur,dar in ziua de azi in loc politia sa puie umaru cu adevarat sa caute,mai bine zice ca o inscenat,politia in afara dea lua spaga de altceva nui buna,pacat de cei 4 copilasi care is asteapta tatal,sa ajute Dumnezeu sa-l gaseasca ca iera un sufletist,si iubea lumea si io ajutat pe multi,iar daca iera dator 200.000 de lei ptr iel nu era o problema, deorece 100.000 de lei ii poti lua credit cu buletinu,nu ptr iel care avea asa mare firma,cu ajutoru lu Dumnezeu poate il vor gasi,ca politia ie de doi lei.

11.1  RE: Disparut trimis de
(15 iul 2008, 08:07:44
auz...mai...vica...sau poate e o greseala de dactilografiere si numele tau e VACA....nu poti sa scapi ocazia asta ca sa-ti versi veninul si ura pentru politisti nu? daca nu faci parte din echipa de cautare de unde stii tu la ce-i buna politia..? cunosti macar 10% din cu ce se ocupa politia? ai avut vreodata curiozitatea sa afli? de la cine mata-n**** sa ia spaga un politist de la investigatii criminale? de la rudele disparutului? ce dracu wa chiar a tunat si v-a adunat pe toti idiotii sa postati comentarii pe forumul asta?
12.   Disparut trimis de
(15 iul 2008, 08:55:46
daca tu ma faci vaca,tu esti un bou prost ****te in gura,ma refeream in general ca toti politistii sunt niste smenarii,am vecini pollitisti care din salariu lor nu puteau sa faca vile,cabane si masinii scumpe,asa ca nu vb,so vazut multe cazuri in care dupa putin timp so sistat cautarile si bine mersi,sigur tu esti un pollitist si te supara adevaru,de labagiu ce esti

13.   Stefan belmega...unde esti,mah? trimis de
(15 iul 2008, 18:45:26
frumoase comentarii....se vede ca nu aveti cultura deloc!!!!...un caz se rezolva cu multa truda si perseverenta.Aici variante pot fi foarte multe si toate trebuie luate in calcul!Oricum...intr-o luna cazul va fi rezolvat...dar nu de sefi...ci de simplii oameni care muncesc prin padure....daca nu traseul poate fi ca al lui Biros din Argel...nici pana astazi nu a fost gasit din statia de autobuz...dar mai ales dintr-o padure cum e intre Brodina si Moldovita!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei