Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 iun 2008 - Anul XIII, nr. 150 (3831)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Şanţuri - pericol public, pe una din străzile principale ale Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Capcane pe drumurile publice. Şanţurile săpate pentru înlocuirea unor cabluri electrice ale E.On, de la intersecţia străzilor Calea Unirii cu Traian Vuia, înspre Iţcani, reprezintă un pericol pentru cei care circulă în acea zonă, atâta vreme cât nu există nici un fel de semnalizare sau paravane de protecţie.

Practic, şanţurile au fost săpate chiar în trotuar, care e acoperit total de resturile de pământ de pe margini, iar pietonii sunt obligaţi să circule pe marginea străzii, care nu e delimitată pentru acces pietonal. Nici traverse metalice care să permită oamenilor să treacă peste groapă fără riscul de a se prăbuşi nu există, încât zona este aproape total blocată.

Reprezentanţii firmei Electrica Serv, care a contractat lucrarea respectivă de la E.On, au declarat că, atunci când au executat săpăturile, adică acum aproape trei săptămâni în urmă, au avut semnalizată zona, cu benzi galbene, care au dispărut la scurt timp după aceea, la fel ca şi câteva cabluri electrice care urmau să fie montate.

 

240 de metri de trotuar distrus pentru un litigiu asupra terenului

Aceştia au explicat că şanţul a trebuit să fie săpat chiar pe mijlocul trotuarului, deoarece atunci când s-au apucat să sape în spaţiul de lângă trotuar, unde ar fi distrus doar iarba, au fost ameninţaţi cu judecata de o persoană care a spus că este proprietarul terenului, deşi este încă în litigiu cu Primăria.

În aceste condiţii, trotuarul a fost spart pe o distanţă de 240 de metri, pentru a fi înlocuit un cablu electric de alimentare, acesta urmând să fie refăcut de Primărie, după ce lucrarea va fi finalizată. Contactaţi, reprezentanţii firmei Electrica Serv au spus că vor fi luate măsuri pentru semnalizarea corespunzătoare a şanţurilor de pe marginea străzii Traian Vuia, urmând ca în aproximativ o săptămână, acestea să fie astupate cu pământ şi apoi refăcute de către Primărie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şanţuri - pericol public, pe una din străzile principale ale Sucevei.
 Vizualizări articol: 1092 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şanţuri - pericol public, pe una din străzile principale ale Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei