Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 iun 2008 - Anul XIII, nr. 150 (3831)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Plăceri ilegale

Sucevence vândute cu 200 de euro fiecare şi obligate să se prostitueze

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism –serviciul Teritorial Suceava au dispus, ieri, trimiterea în judecată a doi indivizi, o suceveancă şi un bucureştean, acuzaţi că au obligat trei tinere din comuna Dumbrăveni să se prostitueze în Capitală.

Victimele, printre care şi o minoră, în vârstă de 15 ani, au fost livrate proxeneţilor de un fost taximetrist din municipiul Suceava, Radu Florin Cucurezeac (38 de ani), trimis anterior în judecată pentru trafic de minori şi trafic de persoane.

Rita Buitkamp (fostă Grigorean, fostă Mariş), de 36 de ani, şi iubitul ei, Florin Mavrodin, zis „Mortu”, în vârstă de 37 de ani, au fost daţi pe mâna judecătorilor pentru proxenetism şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni.

Faptele comise de cei doi s-au petrecut, susţin anchetatorii, în cursul anului 2003. Două dintre victime au fost ademenite la Bucureşti de taximetristul sucevean, sub pretextul că vor sta câteva zile în capitală, pe banii unei cunoştinţe de-ale sale, în timp ce a treia suceveancă a ajuns să se prostitueze, după ce a plecat din Dumbrăveni pentru a lucra, chipurile, o perioadă de probă, ca damă de companie.

Ajunse într-un apartament din Bucureşti, cele trei sucevence i-au cunoscut pe Buitkamp şi Mavrodin, care le-au spus fetelor că au fost cumpărate de la Radu Florin Cucurezeac cu 200 de euro fiecare şi, prin urmare, pentru a recupera aceşti bani, vor trebui să se prostitueze.

„Când tinerele au încercat să protesteze, le-au ameninţat că dacă nu vor face întocmai vor fi vândute unor ţigani care le vor ţine încuiate într-un subsol şi le vor forţa să se prostitueze”, se arată în rechizitoriul procurorilor din cadrul structurilor de combatere a crimei organizate.

 

S-au culcat cu peste 60 de bărbaţi, în mai puţin de o lună

Partidele de sex contra cost aveau loc fie la locuinţa clientului, fie în camere de hotel, în cazul clienţilor cetăţeni străini.

Calvarul sucevencelor a durat mai puţin de o lună de zile, acestea reuşind să scape din mâna proxeneţilor în diferite momente de neatenţie ale acestora.

Totuşi, în cele trei-patru săptămâni cât au fost obligate să se prostitueze, cele trei sucevence, reiese din mărturiile lor, au întreţinut relaţii sexuale cu peste 60 de bărbaţi, în buzunarele proxeneţilor intrând în jur de 5000 de euro.

Anchetatorii susţin că cei doi inculpaţi, Rita Buitkamp şi Florin Mavrodin, s-au sustras cercetărilor, stabilindu-se în Germania de la începutul anului 2004.

În privinţa fostului taximetrist implicat în acest dosar, Radu Florin Cucuruzeac, acesta a fost condamnat deja de Tribunalul Suceava, la doi ani şi jumătate de închisoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevence vândute cu 200 de euro fiecare şi obligate să se prostitueze.
 Vizualizări articol: 955 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Sucevence vândute cu 200 de euro fiecare şi obligate să se prostitueze5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nashpa trimis de
(28 iun 2008, 11:11:31
sunt multe tinere care au patit asa ceva dar nu vorbesc

2.   Iar parintii... trimis de
(28 iun 2008, 18:08:59
Pe parintii fetelor de ce nu-i trage nimeni la raspundere ? Ce educatie au primit ele din partea parintilor si a profesorilor ?Cat de naive pot fi aceste "domnisoare" ca sa creada ca vor petrece cateva zile pe banii cuiva ? Au fost nenumarate cazuri mediatizate in presa scrisa si la toate televiziunile despre "damele de companie". Bre FRAIERELOR, bre !!! TREZITI-VA la realitate. In lumea asta parsiva NIMENI NU ITI DA NIMIC PE DEGEABA !!!

Apropo !!! Sa inteleg ca voi l-ati cunoscut pe taximetrist la cofetarie la biblioteca sau cand faceati jogging ? Poate la sezatoarea din sat...
3.   Realitatea din Romania trimis de
(28 iun 2008, 23:53:51
Politisti care apeleaza la serviciul prostituatelor nu gasiti in Romania, in judetul Suceava?!Cautati si vedeti ca veti gasi, de aceea, toata lumea tace, iar prostitutia este in floarea si mascata, deoarece foarte multi din cei care ar trebui sa ia masuri, tac si apeleaza si ei la aceste servicii, sau primesc sume de bani, ca sa nu vada.Asa se intampla, pentru ca daca cei care ar tebui sa isi faca datoria, politistii, ar fi cum ar trebui, ar fi bine, dar in conditiile actuale, este asa cum se vede! Tara dezordinii si a tuturor relelor-Romania, este ingrozitor sa stai in Romania. Romii sunt oribili si fac cele mai multe hotii, iar oamenii legii, vai de ei!
4.   Curios trimis de
(30 iun 2008, 10:33:19
De unde stii tu NENEA ca multe tinere au patit asa ceva si nu vorbesc! Esti implicat cumva in afaceri din astea de stii asa multe?!!!
4.1  RE: Curios trimis de
(30 iun 2008, 10:39:08
rapanosule acest nene si-a zis doar parerea ...nu ajignit pe nimeni, nu ti-a facut tie afirmatii care te-ar acuza de ceva..iar tu un taran barfitor il acuzi de proxeneitism ? ha ha ha... Doamne traim in Suceava S)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei