Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 iun 2008 - Anul XIII, nr. 150 (3831)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fotbal Club Cetatea

Irinel Ionescu a ajuns la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ieri a ajuns sub comanda lui Marian Pană şi fundaşul în vârstă de 29 de ani Irinel Ionescu, fotbalist care în sezonul 2007-2008 a evoluat în eşalonul secund, pentru formaţia CSM Focşani. „Este un jucător cu experienţă, care a evoluat ani buni în Liga I pentru Poli Iaşi. A avut ghinionul unei accidentări foarte grave în momentul când intrase în atenţia grupării Rapid Bucureşti, în urmă cu doi ani, însă acum este restabilit complet”, a declarat preşedintele FC Cetatea, Dumitru Moldovan. Irinel Ionescu, ca şi ceilalţi fotbalişti veniţi în probe pe Areni în această vară, Renato, Tiago, Galiarski, Casian şi Ţuguţki, au fost testaţi aseară de Marian Pană în amicalul cu Rapid Suceava, disputat la Gura Humorului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Irinel Ionescu a ajuns la Suceava.
 Vizualizări articol: 842 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Irinel Ionescu a ajuns la Suceava3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cetatea trimis de
(28 iun 2008, 12:48:48
jucatorii veniti in probe sunt buni doar pt liga aIVa!!!!
2.   Ne facem de ras trimis de
(28 iun 2008, 12:57:45
Daca am luat bataie la TARGU NEAMT cu 6 - 4 sant vai de capul nostru. Ce faci cu PETROLUL, SP. STUDENTESC, PROGRESUL,etc . Cat luam atunci 10 goluri?. DE CE NU SE ADUC JUCATORI DE VALOARE?. D-LE MOLDOVAN ADU JUCATORI NU TROMPETE CA NE FACEM ORASUL DE RAS IN LIGA 2.
2.1  RE: Ne facem de ras trimis de
(28 iun 2008, 14:36:16
nu o sa vina niciodata un jucator bun ca sa joace degeaba. asta-i cu MOLDOVAN cand auzi cica a cerut bani multi cutare jucator, dar daca merita nu e mai bine sa nu ai grija cu retrogradarea si sa-l ie-i ?.
2.2  RE: Ne facem de ras trimis de
(28 iun 2008, 14:56:31
TOT RESPECTUL PENTRU D-UL MOLDOVAN SI D-UL PANA CARE AU FACUT SA NU NE LIPSEASCA NIMIC CAMPIONATUL TRECUT,EU SI COLEGII MEI NE-AM DAT SEAMA CA AVEM UN PRIMAR MINCINOS CARE A PROMIS MULTE SI NU A FACUT NIMIC ( a folosit banii care erau pentru fotbal in campania electorala ) .

PRESEDINTELE SI ANTRENORUL NU AU CUM SA ADUCA JUCATORI BUNI DACA PRIMARUL NU DA BANI.

SUNT UNUL DIN JUCATORII TITULARI LA ECHIPA SI IMI CONVINE SA ADUCA 3-4 JUCATORI DE VALOARE SA AVEM REZULTATE BUNE IN CAMPIONATUL CE NE ASTEAPTA.

2.3  RE: Ne facem de ras trimis de
(28 iun 2008, 15:05:48
Anul trecut echipa a retrogradat si primarul a dat ( din cate stiu 20.000 de euro ) pentru a aduce pe cei patru jucatori Nicolau,Ungureanu,Celpan si Cojenel ,care si acum fac diferenta la echipa.

E usor de comentat ca nu se aduc jucatori buni ,dar probabil presedintele si antrenorul nu au curajul sa declare in presa ca nu le-a dat bani pentru transferuri.
2.4  RE: Ne facem de ras trimis de
(28 iun 2008, 15:09:10
Anul trecut echipa a retrogradat si primarul a dat ( din cate stiu 20.000 de euro ) pentru a aduce pe cei patru jucatori Nicolau,Ungureanu,Celpan si Cojenel ,care si acum fac diferenta la echipa.

E usor de comentat ca nu se aduc jucatori buni ,dar probabil presedintele si antrenorul nu au curajul sa declare in presa ca nu le-a dat bani pentru transferuri.
2.5  RE: Ne facem de ras trimis de
(28 iun 2008, 15:28:26
macar sa declare d-l MOLDOVAN in presa ca PRIMARUL nu-i da bani pentru transferuri, ca sa nu sa ia lumea de el daca nu-i omul vinovat si e adevarat ce a scris jucatorul de PRIMAR. OARE AM ALES UN PRIMAR MINCINOS ?. cred si cu ALTEXUL e o cacealma dupa parerea mea. a adus macar un jucator bun astia de altex ?. am inteles ca o sa sprijine si C. JUDETEAN fotbalul sucevean, ma intreb oare e adevarat si cand o sa-l ajute cand cadem iar in C ?.
2.6  RE: Ne facem de ras trimis de
(28 iun 2008, 16:29:34
Pai nu e clar din moment ce nu au transferat nici un jucator bun , inseamna ca nu le-a dat bani ,exemplul cel mai bun e ca anul trecut au adus jucatorii de la Otopeni .

Sunt convins ca presedintele si antrenorul isi doresc jucatori buni pentru a avea rezultate.

Cred ca pana la urma o sa declare si la presa ca primarul nu le-a dat bani pentru transferuri.
2.7  RE: Ne facem de ras trimis de
(28 iun 2008, 17:04:51
luati de la noi pe: CORNEA ,CILEAN, UNGUREANU, ca ai nostri se plang ca nu-i vrea nimeni si o sa vedeti ca-s jucatori buni, dar nu se intelegeau cu antrenorul nostru. eu tin si cu BT. ca stau aici ,dar si cu SUCEAVA ca parintii mei sant suceveni. bafta in liga 2.
2.8  RE: Ne facem de ras trimis de
(28 iun 2008, 20:28:50
Eu am ziso mai de demult ca echipa e pt. alegeri ,,,,A fost an electoral am promovat ? de acuma o sa retrogadam am ziso tot aici in comentariu,,,,,,un an in B,,,,doi in C ASTA E LOZINCA ,,,despre sponsor ,,stadion,,,,jucatori varza de MILISAUTI,,,ca e moale si e buna pt. sarmale,pinna nu e luam pielea la hotul de primar si tot slehta lui de mincinos nu o sa avem rezultate si stadion la SUCEAVA. ps. ,,,AI PACALIT LUMEA SI SUPORTERI TEAU VOTAT SI ACUMA NE ARETI KURU.ai grija dl. primarel ca sar putea un nebun sati faca CRAVASA.,,,,,RUSINE ESTI UN IDIOT SI UN MINCINOS DE REGATEAN.
2.9  RE: Ne facem de ras trimis de
(28 iun 2008, 20:36:37
Asa se intimpla la noi la SUCEAVA la fotbal ce dau alti la gunoi noi punem pe masa ?un jucator de valoare tinar si bun trebuie sa dai LOVELE si sa fie platit bine in contract,,,,noi ne perindam cu scursuri si resturi vegetariene /un fel de LUNGU IMPANAT CU CEVA PORUMBOIU si pus stampila de MOLDOVAN ca el ce sa faca mai linge si el oase ca totul e regizat ca in filmul,,,,,DOI PROSTI SI O BABA dar si aceea slaba.
2.10  RE: Ne facem de ras trimis de
(28 iun 2008, 21:55:46
De unde ai scos-o Dany varianta cu 20000 de dolari? Cei patru ( plus Iordache) jucatori au venit, din declaratiile oficialilor, gratis si clubul le achita contractele. Asa ca nici atunci primaria nu a dat bani pentru a se aduce jucatori de valoare si totul a fost doar rodul vointei si relatiilor lui PANA.
2.11  RE: Ne facem de ras trimis de
(28 iun 2008, 22:16:42
Am 52 de ani si sunt un iubitor de fotbal ,merg pe stadion la fiecare meci si dupa parerea mea presedintele nu are nici o vina a fost si el pacalit de primar ca si noi suporterii. Si acum va spun si de ce cred asa.

Primarul a promis ca ajuta fotbalul ca Suceava in 2-3 ani sa aiba echipa in lig aIa (va amintiti declaratiile lui de prin mass-media ?? ).Presedintele la convins pe D-L PANA un antrenor foarte bun sa vina la Suceava ca aici se doreste performanta.

Fiind inainte de alegeri primarul a dat ceva bani ca drept dovada s-au adus jucatorii de la Otopeni si toata lumea credea ca in 2-3 ani o sa avem echipa in liga aIa,DAR DUPA CE PRIMARUL S-A VAZUT CU "SACII IN CARUTA" LE-A INTORS SPATELE.

RUSINE LUNGU ESTI UN MARE MINCIUNOS .

Sper sa nu patim ce am patit acum cativa ani in urma cand era IONESCU primar ca a facut la fel daca va amintiti si-a facut campania electorala cu echipa dupa care a desfiintat-o.
2.12  RE: Ne facem de ras trimis de
(29 iun 2008, 09:40:18
D-L ILIE aveti perfecta dreptate si cred ca asa o sa se intample, din moment ce primarul dupa ce a fost barfit atat de IONESCU cand era la PSD ,IAR ACUM L-A LUAT CONSILIERUL LUI.

E clar ca e la fel ca Ionescu si ma tem ca o sa se aleaga praful de echipa ca si acum cativa ani.

3.   Pensionarii trimis de
(28 iun 2008, 18:49:48
vad ca suceava ia jucatori de peste 40 de ani.iata ce mai puteti lua: CASUBA, ALEXA, BUNICUL LUI GOIAN, TATAL LUI M.PANA, VERISORUL LUI SIMIONAS si alte vipuri.
3.1  RE: Pensionarii trimis de
(28 iun 2008, 19:11:12
cataline n-ar fi mai bine sa vezi de paiosii tai. apropo mai vand fan.
4.   Raspuns dat lui Paul trimis de
(28 iun 2008, 20:39:50
Paul draga, atunci cand scrii pe net trebuie sa cunosti limba romana.dupa cataline se pune virgula si apoi corect e "sa-ti vezi de paiosii tai".daca ai nevoie de meditatii la romana ma ofer sa te ajut.daca vinzi fan e treaba ta .inseamna ca stai la sat si mai bine te ocupi de zootehnie ca e mai bine ptr. tine.
5.   Parerea mea trimis de
(28 iun 2008, 21:40:50
Am impresia ca toata tevatura cu obiectivele FC Cetatea au fost doar prafuri de campqnie electorala. Ma cunosc cu cativa jucatori de la Cetatea.... Chiar daca s-au achitat la zi contractele, se pare ca primaria nu a prea dat bani de multa vreme si totul este doar rodul a diverse aranjamente financiare a presedintelui... Pare irational dar tot mai multi percep ca acesta este adevarul. Nici anul trecut nu s-au dat toti banii din bugetul aprobat la primarie iar anul acesta s-a pus fermuar la buzunarul primariei...Bugetul, dupa cum s=a anuntat, este aprobat... Banii insa ori nu sunt ori s-au cheltuit in alte scopuri...Fara bani de unde si cum sa aduci jucatori de valoare? Daca in timpul de transferuri nu sunt bani (vezi si renuntarea la cantonamentul in Austria), atunci cum sa mai ai pretentia sa ai rezultate? Cineva a mintit.... Nu par sa minta cei din conducerea Cetatii ci doar ca nu pot sa spuna care este adevarul...Oricum, la orizont sunt nori negrii...
6.   PRIMAR MINCINOS trimis de
(29 iun 2008, 09:20:57
Meritam sa se comporte asa cu noi -sucevenii- pentru ca l-am votat din primul tur si taranul crede ca este foarte iubit, (a uitat ca o parte din voturi sunt a microbistilor)

dar este foarte constient ca peste patru ani nu va mai iesi si isi face provizii mari de pe acuma ,lasand fotbalul pe ultimul loc.

RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7.   Hai cetatea trimis de
(29 iun 2008, 19:53:37
cine stie ce au facut ai nostri la humor si tg. neamt?
7.1  RE: Hai cetatea trimis de
(29 iun 2008, 20:59:03
Cetatea - CFR Suceava + CS Gura Humorului = 1-0

Cetatea Tg Neamnt - Cetatea Suceava = 6-4
8.   ... trimis de
(30 iun 2008, 10:12:21
Cetatea- CFR Suceava + CS Gura Humorului = 2-0.....nu 1-0........am vazut si eu meciul......si cele doua echipe unite au jucat mai bine decat cetatea.....deci au fost pe ste ei......bine....k in teren au fost si un burtos cel cu nr 10.....e bun,....dat nu face fata in C.....si mai erau cativa mai plinuti.....bine...sunt inlocuitori........oricum....d s'ar uni ar face un lucru bun....
8.1  RE: ... trimis de
(30 iun 2008, 21:48:20
Draga RE ai fost, cred, la alt meci... Vezi ca lov. de la 11m a fost ratata iar golul care s-a marcat in min 87 a fost anulat pentru ofsaid... Poate se juca un joc in parcarea din fata stadionului?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei