Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 iun 2008 - Anul XIII, nr. 150 (3831)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Urgent

3.000 de euro pentru copilul bolnav de leucemie, aflat în Italia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

„3.000 de euro pentru copilul bolnav de leucemie, aflat în Italia”, este  strigătul disperat al unui tată, Vasile Doru Munteanu, care de trei săptămâni şi-a trimis copilul în Italia pentru investigaţii medicale.

Ovidiu-Călin Munteanu, din Udeşti, suferă de leucemie acută limfoblastică, boală pe care medicii i-au descoperit-o înainte de începerea clasei I. Cu ajutorul oamenilor de bine, părinţii lui Ovidiu au adunat 6.000 de euro, bani cu care au reuşit să ajungă în Italia şi să înceapă investigaţiile medicale. Din păcate, banii s-au terminat, iar băiatul mai are nevoie de spitalizare. Ovidiu necesită urgent 7.000 de euro pentru a finaliza analizele. Familia a strâns cu mari eforturi 4.000 de euro şi ar mai avea nevoie de trei mii. Viaţa lui Ovidiu depinde de bunăvoinţa oamenilor.

 

Ovidiu vrea să devină artist

Părinţii micuţului nu au nici un venit. Mama lui Ovidiu este casnică, iar tatăl băiatului este agricultor. Ovidiu mai are trei fraţi. Povestea acestui copil este cu atât mai impresionantă cu cât el se luptă din toate puterile să fie unul dintre cei mai buni copii din clasă, chiar din şcoală.

„Este un copil foarte talentat la pictură, desen, muzică, şi are nenumărate premii obţinute la diferite concursuri. Cel mai important premiu este locul II la concursul „Icoane pe sticlă”. Dumnezeu a fost darnic cu el: i-a dat inteligenţă, talent. Este un copil muncitor, respectuos, receptiv la tot ce este nou, dar trebuie să se lupte şi cu această boală care îi produce o mare suferinţă”, este de părere învăţătoarea lui Ovidiu, Aneta Iacob.

Ovidiu Munteanu se luptă cu cancerul (leucemia este un cancer al celulelor sângelui), dar nu va reuşi de unul singur. Este doar un copil firav, care visează să ajungă artist, poate pictor. Nu şi-a dorit şi nici nu şi-a provocat suferinţa.

 

Să nu-i risipim speranţele

Suferă de o boală atât de nimicitoare, care are o evoluţie galopantă. Băiatul ar avea nevoie de un transplant de măduvă, intervenţie chirurgicală care costă 80.000 de euro. O sumă enormă pentru multă lume. Ca să poată face operaţia, trebuie să parcurgă mai mulţi paşi, investigaţii care costă. El trebuie să mai stea internat la clinica din Italia şi are nevoie de 3.000 de euro. Fără oameni cu suflet mare, care să-i înţeleagă drama, să-l ajute cât mai repede să adune banii, Ovidiu se va stinge. Este momentul ca acum să ne solidarizăm şi să-i redăm speranţa şi chiar viaţa unui copil de doar nouă ani. Să nu-i risipim speranţele.

Cei care doresc să-l ajute pe Ovidiu pot să depună sume de bani în contul RO30CECESV0108RON0424152, deschis la CEC, Sucursala Suceava sau în conturile – în lei -RO31ROIN920600075728RO01, în EURO - RO85ROIN920600075728EU01, în USD RO45ROIN920600075728US01, Conturi deschise la RIB SUCEAVA Str. Vasile Alecsandri Nr. 12 Bl 3 Parter – pe numele Vasile Doru Munteanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 3.000 de euro pentru copilul bolnav de leucemie, aflat în Italia.
 Vizualizări articol: 1168 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
3.000 de euro pentru copilul bolnav de leucemie, aflat în Italia5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei