Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 iun 2008 - Anul XIII, nr. 148 (3829)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Salubrizare

Străzile Sucevei vor fi spălate dintr-un capăt în altul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Măsuri concrete pentru îndepărtarea prafului şi mizeriei de pe străzile Sucevei. Începând de săptămâna aceasta, societatea de salubrizare Rosal va trebui să înceapă o amplă campanie de spălare a străzilor şi trotuarelor municipiului reşedinţă de judeţ, în vreme ce Primăria va da amenzi consistente firmelor de construcţii care nu iau măsuri pentru a nu mai umple străzile de mizerii de pe şantiere.

“Am cerut Rosal-ului să spele fiecare stradă în parte, nu doar să o ude, pentru a combate efectele caniculei, ci să o spele efectiv, până nu mai rămâne pe ea nici praf sau pietriş. Avem o problemă cu praful pe străzi, în Suceava, iar pentru asta, o mare parte din vină o poartă firmele de construcţii, care nu respectă legea, ce prevede spălarea roţilor maşinilor care ies din şantier, acoperirea camioanelor cu prelate, încât conţinutul acestora, nisip, pietriş şi moloz, să nu se verse pe stradă, etc.”, a declarat ieri viceprimarul Lucian Harşovschi, căruia i-au fost încredinţate problemele legate de salubrizare şi Direcţia Domeniului Public.

Mai mult, acesta a solicitat angajaţilor Primăriei să realizeze o hartă cu toate şantierele pe care se lucrează în municipiul Suceava, pentru ca fiecare dintre acestea să fie urmărit îndeaproape, iar când firmele ce execută lucrările acolo nu respectă regulile de menţinere a curăţeniei stradale, să fie amendate fără milă.

“Aproape nici una din firmele de construcţii nu respectă toate prevederile legii. Îi vom amenda până vor învăţa să respecte curăţenia oraşului”, spune Lucian Harşovschi, care e decis să facă treabă serioasă în mandatul său, iar acest lucru să fie vizibil mai ales prin modul în care va arăta oraşul în următorii patru ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Străzile Sucevei vor fi spălate dintr-un capăt în altul.
 Vizualizări articol: 2467 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.1 din 7 voturi
Străzile Sucevei vor fi spălate dintr-un capăt în altul3.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tinere.... trimis de
(26 iun 2008, 11:12:42
...ai grija ce faci pe acolo ... Ca poate tatuca Lungu crede ca vrei sa-i iei postul peste cativa ani si atunci o sa vezi cum te amendeaza ellaughing). Intentiile tale sunt laudabile insa este pentru prima data cand vad ca un viceprimar al municipiului face niste declaratii asa de "scandaloase" la adresa mizerieihappy. Spor la munca si ai grija la tzaran ca se supara daca aparai mai des decat el la tv sau mai stiu eu pe unde !
2.   Rezultate trimis de
(26 iun 2008, 11:26:25
Deocamdata zice bine. Cam in cat timp ne putem astepta si la rezultate ? Sa vad si eu ca nu se mai intampla ca acum: spal masina si a doua zi dimineata o gasesc cu praf gros pe ea...
2.1  RE: Rezultate trimis de
(26 iun 2008, 12:56:19
Verificati va rog si trotuarul dintre Hotel suceava Leonardo si Biserica Sf Dumitru sa vedeti ce stricat este . Se pot face mici reparatii este o zona ultracentrala. Verificati trotuarele pe care se coboara din Oras la Cetate ( toate , prin diverse locuri si vedeti ce stricate sunt, ce mizerie este( e WC public) Este o zona pe care coboara si turisti multi.

Cu speranta ca veti tine cont de rugamintea mea , multumesc !
3.   De admirat trimis de
(26 iun 2008, 11:31:13
De admirat avantul...sa nu ramanem insa numai cu el.

Si apropos, ii puteti va rog frumos impusca in ceafa pe cretinii care au sapat pe strada Tineretului sa repare tevi, cabluri, ma-sa mare, si care au impresia ca daca dau doua lopeti de pamant peste sapatura, totu e brici, si tine o viata de om. Bataie de joc de strada asfaltata relativ recent.

Ce ziceti? Ii putem impusca?
3.1  RE: De admirat trimis de
(26 iun 2008, 11:44:42
Lungu a explivat in mandatul trecut ca numai unele strazi se pot spala ca asa e trecut in contract. cine plateste restul ? Ai grija baiatule ce faci , nu cred ca te asculta nimeni.

seful salubrizarii din primarie e varul lui Lungu
4.   Ancheta trimis de
(26 iun 2008, 11:42:04
poate va hotarati sa asfaltati si drumurile de sub pasarela cfr burdujeni ca sunt un iad !
5.   Minciuni trimis de
(26 iun 2008, 11:46:46
numai promisiuni fara acoperire. N>am vazut nimic pina acum , decit ca e mai rau dupa campanie
6.   Strazi trimis de
(26 iun 2008, 11:55:40
se uda ,ca spalat este prea mult spus si numai prin fata primariei, aceleasi obiceiuri, dupa blocuri nici nu se matura, platim taxa salubrizare de pomana...
7.   Strazi minciuni si altele trimis de
(26 iun 2008, 11:59:15
taxa lui lungu. sa ne explice ce a facut cu acesti bani incasati din taxa de salubrizare ca nu se vede nimic ai dreptate Nelu
8.   Ciment direct pe strada trimis de
(26 iun 2008, 12:40:37
se amendeaza firmele care fac mizerie pe strada? veniti in statia de la policlinica sa vedeti cum sta cimentul direct pe strada, de doua zile. si daca nu ma insel, sunt angajati ai primariei
9.   Curatenie trimis de
(26 iun 2008, 12:49:27
ideea nu este rea dar, stimate domn Hasoschi, intii trebuiesc asfaltate portiunile de teren de pe linga strazi, trotuare, unde s-au distrus gardurile vii si acuma stationeaza masinile , din lipsa spatiilor de parcare bineinteles. Aceste portiuni de teren, nu mari, nu sunt asfaltate si tot noroiul este scos in strada de rotile masinilor. De aici praful care nu se mai termina pe strazi. Nu mai spun ce nenorocire este pe strazile unde se mansardeaza blocuri. Veniti pe strada Oituz. Dupa ce ca de mai bine de 2 ani strada nu a fost asfaltata, s-a distrus totul prin lucrarile din jurul blocurilor. Un dezastru, un praf si o mizerie si o galagie de nedescris. Nu ne putem odihni, copiii nu pot invata, ce mai, ca la noi la nimenea. Daca s-ar efectua asa lucrarile intr-o tara vestica, amenzile ar fi asa mari ca s-ar lasa pagubas firmele de asemenea lucrari. Chiar suntem curiosi sa vedem cine o sa refaca totul ( garduri vii, trotuare, copacii taiati) din jurul blocurilor.
10.   Iluminatu pulic trimis de
(26 iun 2008, 14:10:55
In zona primariei din bj ,mai exact pe str grigore antipa nr 5,nu functioneaza iluminatu public sii este o bezna noaptea de tie frica sa iesi din casa seara ,si asta cand se poate rezolva sau nu mai sunt fonduri,va rugam sa treceti cei din primarie seara prin jurul orei 22,30 sa vedeti ce bezna este si sa gasity o solutie sa remediati.va mult

11.   Rinjiti trimis de
(26 iun 2008, 14:35:32
hai ca ma faci sa rid,ce trotuare ce spatii verzi, distrugem tot,,,,,, va arata orasul ca dupa un razboi mondial ......... primarul nu jigneste pe nimeni ....... fiecare face ce vrea ,,,,, ca mai vrea sa fie ales,,,,,,,,,vorba multa ,fapte ioc
12.   Gunoaiele sunteti voi trimis de
(26 iun 2008, 14:45:07
Bai nea Hasovschi , ia-te de mana cu celalalt incompetent, nea Seredenciuc , care nu stie sa scoata 2 vorbe, si aruncati-va de pe primarie, si apoi o sa va credem. Auzi domnule, sa spele ei strazile. DAR GROPILE CU CE LE UMPLETI CU APA???? ZILNIC DAU IN GROPI, SI NU CRED CA SUNT MAI PROST CA VOI!!!!!!!!!!! Dupa incetarea campaniei a incetat si ritmul alert de asfaltari. Mi-e scarba de voi gunoaie pdliste in frunte cu lungu, tatucul mincinosilor si hotillor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13.   Rthrthrt trimis de
(26 iun 2008, 16:47:41
De la care capat incepe si la care se termina ?
14.   ... trimis de
(26 iun 2008, 18:39:03
Mai bine ar plomba cateva gropi pana cand se vor asfalta strazile din oras (asa cum au promis in campanie - refacerea strazilor) Macar plombate daca nu asfaltate.

ma multumesc si cu cateva peticeli, dar sa se faca odata ca m-am saturat de facut slalom.

Cat despre drumul de la pasarela scheia... no comment.
15.   Asfaltatra strazilor din Cuza 2 trimis de
(26 iun 2008, 18:49:20
Locuiesc pe strada Pacii, stada care mai are putin si e mai sfaramata decat un drum de tara.As dori sa stiu cand e in planul domnului Lucian Harsovschi pentru asfaltare???M-as bucura cat mai repede....
16.   Suceava = Viena!? trimis de
(26 iun 2008, 20:49:13
Va dati seama daca se va pune in aplicare initiativa, Suceava va deveni un oras civilizat si se va putea infrati cu Viena!
17.   Alo, Domnu` Rector! trimis de
(27 iun 2008, 00:15:33
Domnule Graur, sunteti o persoana respectata in Suceava si lasati impresia ca sunteti cinstit si demn.

Chiar nu puteti face nimic cu spagarii aia de la profilul economic? E posibil sa se umble cu liste, domnule! Asta trece ca-i al meu, ala trece ca-i al lui Hlaciuc, alalaltul e al lui Hapenciuc etc! Pentru ca asta fac profesorii! Si mai au si "liste speciale" (?) -astea de unde sunt? De la Guvern, de la Prefectura? De unde?

E posibil ca studentii sa faca cheta si sa mearga cu lista la profesor? Asta e mediu academic? Nu va dati seama ca va faceti partas la toata aceasta mizerie?

Vreti exemple de studenti care spun in gura mare cat a costat examenul la contabilitate, cat a costat la sisteme expert, cat a costat la mai stiu eu ce?

Sincer, nu simt decat dezgust si rusine ca sunt sucevean!

In tara aveti aceeasi trecere ca si medicii de la Spitalul Judetean!
18.   Vai trimis de
(27 iun 2008, 00:24:54
un comentariu pt A4A,bai desteptule el face multe dar daca unu ca tn merge si strica tot cum plm vrei sa fie frumos in oras.........sa speram ca se va face ceia ce spune
19.   Halal competenta trimis de
(27 iun 2008, 09:03:53
in ITCANI s-a inceput cu astuparea gropilor in bataie de joc.s-a pus piatra amestecata cu pamint vegetal si acum asteptam ploaia sa se faca mocirla.Gropile s-au transformat in movile de pamint,deoareca nu s-a imprastiat pamintul basculat.vezi strada Ion Luca Caragiale unde ieri s-a facut aceasta operatiune de specialistii din primarie.Decit asa actiune in bataie de joc si in dispretul platitorilor de taxe la primarie mai bine lipsa.Va rugam sa vedeti cum arata strada .Imaginea ei da un calificativ competentei personalului din primarie ce se ocupa cu aceasta problema.Isi bat joc de locuitori si submineaza autoritatea primarului care a indraznit sa-i trimita pe teren pentru rezolvarea problemelor.asteptam masuri.
19.1  RE: Halal competenta trimis de
(27 iun 2008, 10:07:02
am mai auzit una...pamant vegetal.doamne cata prostie.da ai dreptatea trebuia sa puna pamant sintetic=))

20.   PENTRU UN SUCEVEAN trimis de
(27 iun 2008, 10:24:08
INAITE DE A SCRIE AR TREBUI SA TE DOCUMENTAZI DESPRE TERMENII PE CARE NU=I CUNOSTI.iTI RECOMAND CAUTARE PE GOOGLE PENTRU "PAMINT VEGETAL" SI VEI AFLA CE ESTE ACESTA.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei