Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 iun 2008 - Anul XIII, nr. 148 (3829)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gusturi

Flutur reamenajează biroul din care a condus Mîrza

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noii membri ai Executivului judeţean şi-au stabilit birourile în care îşi vor desfăşura activitatea în acest mandat. Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, va lucra în biroul deţinut de predecesorul său, Gavril Mîrza, dar în care va efectua o serie de modificări.

„Am trecut la o uşoară modificare a biroului”, a declarat ieri Flutur, care a subliniat că îşi doreşte mai multă lumină. Şeful administraţiei judeţene nu a putut spune dacă va schimba sau nu mobilierul de culoare neagră din biroul său, însă a afirmat cu certitudine că va fi înlocuită mocheta.

„Am scos mobilierul din birou pentru a face un alt aranjament. E un pic întunecos în birou, iar eu îmi doresc mai multă lumină. Nu ştiu dacă schimbăm mobilierul, dar mocheta e clar că o vom înlocui. Toate culorile îmi plac, însă cel mai mult îmi place portocaliul. Asta nu înseamnă că mobila va fi de această culoare, însă trebuie să fie mai multă lumină. Vreau un aranjament simplu şi funcţional”, a spus Flutur. El a ţinut să precizeze că biroul nu este aşa de important, pentru că „biroul meu şi al colegilor mei va fi mai mult în teritoriu decât aici”.

„Biroul la purtător va fi soluţia”, a încheiat Flutur. Vicepreşedintele Vasile Ilie va activa în încăperea în care a lucrat Stela Acatrinei, iar Dan Cadariu în biroului fostului vice Eugen Uricec.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur reamenajează biroul din care a condus Mîrza.
 Vizualizări articol: 1276 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Flutur reamenajează biroul din care a condus Mîrza2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Modificari trimis de
(26 iun 2008, 11:43:16
vopsitii si cladirea.........
2.   Exces de imagine trimis de
(26 iun 2008, 11:54:55
Chiar nu ne intereseaza acest lucru ca isi face curat in birou. Nu ne intoxicati cu toate prostiile. sa/si faca flutur ziar personal daca simte nevoia sa apara pe toate paginile
3.   De coma !!!!! trimis de
(26 iun 2008, 16:04:12
Fratilor ,asta nu-i intreg la cap !Cind sunt atitea probleme stringente ,ce asteapta rezolvare urgenta vine unul ca Zarone sa schimbe ce ? ,ce stie el mai binetongueaturile,ca vezi doamne el nu poate lucra decit invaluit in portocaliu (vedea-l-as in lintoliu de aceiasi culoare). Am stiut ca sunt multi dusi cu pluta ,dar nu ma gindeam ca s-a ajuns pina la asa un nivel de impertinenta si lipsa de bun simt.Pai la modificarile astea ,contribui si eu cu bani grei si ma obligi tu pe mine sa-ti suport hachitele de neam prost (n-ai decit sa-ti vopsesti vilele si cabanele ,imbraca-ti toata familia si rudele in portocaliu ,dar nu ma sfida pe mine contribuabil,provocindu-mi scirba de o culoare nevinovata ,pe care prin insistenta voastra o faceti de nesuportat. PSCind va spuneam ca la minister nu facea decit protocoale si era plin de cabluri in jurul lui de la toate posturile pe care le platea sa-i ia interviuri, nu m-ati crezut (de aici s-a ales cu Zarone !)
4.   De gustibus trimis de
(26 iun 2008, 16:17:56
Briceag ,iti place ce face conu Gica al tau ? Daca da ,pofta buna !
5.   Bine... trimis de
(26 iun 2008, 22:28:34
Bine ca ati scos de-acolo pe Suina cea batrana si pe Coculeana...Dati cu DTT,dezinfectati,sa nu se molipseasca si astia cu naravul celorlalti!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei