Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 iun 2008 - Anul XIII, nr. 148 (3829)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Desemnare

Mircea Rusu a fost ales viceprimar în Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Democrat liberalul Mircea Rusu a fost ales viceprimar al municipiului Vatra Dornei, în urma alegerilor care au avut loc în cadrul şedinţei de Consiliul Local desfăşurate în cursul zilei de ieri.

Candidat din partea PD-L pentru funcţia de primar al municipiului Vatra Dornei, Mircea Rusu a fost ales ca viceprimar de 10 dintre cei 17 consilieri din deliberativul local.

Alegerile pentru funcţia de viceprimar au scos la iveală o primă alianţă în Consiliul Local Vatra Dornei, în condiţiile în care Mircea Rusu a fost ales cu sprijinul consilierilor PSD. Astfel, se pare că cele 10 voturi primite de Mircea Rusu au fost de la cei cinci consilieri PD-L, precum şi de la cei cinci consilieri ai PSD.

De remarcat faptul că reprezentanţii PSD în Consiliul Local Vatra Dornei nu au nominalizat nici un candidat pentru postul de viceprimar.

În competiţia pentru funcţia de viceprimar, Mircea Rusu a concurat cu liberalul Vasile Chiruţă, care a obţinut doar 7 voturi, 4 de la consilierii PNL şi 3 de la PRM.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mircea Rusu a fost ales viceprimar în Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 2400 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Mircea Rusu a fost ales viceprimar în Vatra Dornei1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Solutie de doi lei! trimis de
(26 iun 2008, 11:36:28
cum va primi arogantul de Mircea Rusu dispozitii de la primarul Moraru pe care il considera un *pui tacam*?.PDS a crezut ca Dorna ca avea obladuirea lui Flutur prin alegerea viceprimarului PDL insa s-a inselat.Flutur nu va sta 4 ani in functie.La prima oportunitate va parasi *barca*.Sper ca Pardau sa rupa cordonul ombilical care il leaga de Flutur si macar de data aceasta sa-si dovedeasca verticalitatea.Asta daca mai vrea votul dornenilor in toamna.

Se pare ca deciziile inca se mai iau in birourile de la fostl ICIL
2.   Rusine trimis de
(26 iun 2008, 12:41:38
Si uite cum PD-L-ul a dat mana cu PSD-ul, pentru o bucata de ciolan si niste interese se poate. Pe fata se scuipa prin Dorna si pe la spate isi dau mana, prin asta au demonstrat ca declaratiile din campania electorala sunt hartie igienica.
3.   Administratie trimis de
(26 iun 2008, 13:51:55
Este cea mai buna alegere pentru Vatra Dornei!!!
4.   MAFIA A FOST STARPITA trimis de
(26 iun 2008, 14:00:25
liberalii vroiau totul dar Bonches le-a demonstrat ca nu ne putem intoarce din nou la totalitarism

domnule Bonches ai onoare FELICITARI
5.   Un vot rusinos. trimis de
(26 iun 2008, 18:07:52
Asta cu Boanches si onoarea e beton, tot PSD-ul din Dorna cu mici exceptii sunt aserviti lui Chiforescu, nici unul nu are coloana vertebrala, doar au executat un ordin. Cat despre cei 2 candidati sa avem pardon, Chiruta este cu mult peste Rusu din toate punctele de vedere, poate la numarul de femei nu. Chiar si deputatul PSD Tarniceru a vorbit la postul de radio local exprimandu-si indignarea.
6.   Cum explica pardau trimis de
(26 iun 2008, 21:02:59
cum explica pardau alianta cu psd ca acum nu mult timp in urma explica la radio orion, plin de manie proletara, cum ca alianta cu psd facuta de tariceanu (cu tatuca iliescu mai precis ) facuta pe sub masa l-a facut sa paraseasca pnl-ul . vad ca nu are nici o problema cand este vorba ca el sa obtina ceva sa faca alianta cu psd. d-le pardau se vede cat colo ca nu ai onoaresi nu stii sa pierzi si se mai vede ca esti un nimic fara chiforescu. chiforescu a dat telefon la psd-isti ca sa voteze cu rusu. tot chiforescu a dat un miliard lui ilie craciunescu si lui ilie boanches sa va faca sa jure pe biblie toti consilierii psd.sa vedeti cum oameni ca boca , hutanu sau iordache asculta de lachei lui chiforescu: un sofer siu un paznic. mare este gradina ta doamne. o intrebare si pentru d-l alexievici : cum este sa fii aliat cu hutanu, prietenul tau din consiliu local.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei