Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 iun 2008 - Anul XIII, nr. 148 (3829)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La mila trecătorilor

Invazie de cerşetori pe străzile Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suceava este împânzită de „ghicitori”, părinţi cu copii bolnavi, aflaţi în pragul unor operaţii sau necesitând tratamente medicale extrem de costisitoare, orfani şi diverse persoane care acostează trecătorii pe stradă apelând la mila lor, folosindu-se de orice metodă pentru a impresiona.

De Zilele Sucevei, însă, numărul cerşetorilor aflaţi pe străzi a sporit considerabil. „Invazia” de cerşetori s-a produs mai ales de Sânziene, sărbătoare care reprezintă un adevărat magnet pentru „cerşetorii ambulanţi”, dat fiind numărul mare de pelerini miloşi care vin cu această ocazie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Invazie de cerşetori pe străzile Sucevei.
 Vizualizări articol: 1680 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Invazie de cerşetori pe străzile Sucevei3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Voi i-ati invatat trimis de
(26 iun 2008, 11:31:42
Are o cunostinta de a mea o vorba : "Sotul(sotia), copilul si cainele cum il educi asa il ai. Eu vreau sa completez ca si cersetorului daca ii dai, nu mai scapi de el. Cum i-ati invatati asa ii aveti. Pe vremuri o cersetoare la vreo 18-20 de ani m-a acostat si m-a rugat sa-i dau niste bani sub diferite pretexte penibile. I-am zis ca am de scuturat niste covoare si i-am spus unde sa ne intalnim. Desigur ca n-a venit. De ce sa muncesti cand poti trai EXTRAORDINAR de bine din cersit ? Ei sunt rodul muncii celor "milosi".

Desigur ca nu ma bucura stampila pe care ne-au pus-o europenii pe frunte. Intotdeauna in orice se intampla incerc sa gasesc si o parte(oricat de mica ar fi ea) care sa fie buna. In acest caz partea buna este faptul ca marea majoritate a plebei societatii noastre a plecat in afara granitelor tarii.

Nu le mai dati, paziti-va casele, buzunarele si posetele si atunci vor fi nevoiti sa se reprofileze.
1.1  RE: Voi i-ati invatat trimis de
(26 iun 2008, 11:32:43
LA MUNCA NU LA INTINS MANA !!!
1.2  RE: Voi i-ati invatat trimis de
(26 iun 2008, 11:42:01
Sunt oare singurul care a constatat ca 95 % din cersetori sunt TIGANI ? Iar romanii care cersesc au intr-adevar dizabilitati mari ( picioare/maini amputate etc ). Spre deosbire de tiganii sanatosi tun de care nu scapi pana nu te bagi mai tare in ei.

2.   Primaria este vinovata trimis de
(26 iun 2008, 12:10:21
De ce nu-i muta nimeni de pe locurile lor? Primaria are in subordine corpul gardienilor publici. I-ati vazut pe strada zilele astea? Sigur ca nu. Daca le spui ceva de cersetori se rastesc cu mojicie la tine si iti spun imediat "da ce vrei sa-i luam acasa?" Asta inteleg ei. Nu trebuie sa luati cersetorii acasa domnilor gardieni. Trebuie doar sa-i alungati de pe locurile lor. Mai incolo, unde nu trece nimeni, nu vor sta. Ei stau numai in locurile aglomerate, locuri in care, din pacate, nu stau gardienii publici. Numai la noi in Suceava exista atata amar de cersetori si nici un gardian public pe strada. Bravo Primaria!
3.   Cersetori trimis de
(26 iun 2008, 12:56:10
Alt lucru penibil pe care nimeni nu doreste sa-l rezolve. Este ingrozitor sa mergi undeva cum sar pe tine si te trag de mineca sa le dai bani. Nu vor haine, mincare, numai bani. Sunt gardieni in orasul Suceava? Nu stiam...pt. ca nu se vad....nicaieri, pe nici o strada , nici ziua si nici noaptea nu vezi un om al legii. Te ataca ziua in amiaza mare cine vrea si cine nu vrea, tigani, ciini, hoti, tot ce vrei, si nimeni nu te apara. Nimeni nu sare in ajutorul tau. Oamenii stau si se uita ca la circ, rinjesc ca niste animale, dar nu te ajuta nimeni daca esti atacat sau , doamne fereste, poate iti este rau si cazi jos. Toti te fac betiv, indiferent de sexul pe care-l ai. Rusinos, umilitor, suntem oameni de nimic.... romani....
3.1  RE: Cersetori trimis de
(26 iun 2008, 13:49:47
Ai perfecta dreptate. Bravo pt.comentariu, Ilona !!!
3.2  RE: Cersetori trimis de
(26 iun 2008, 15:10:11
2 dintr-un foc!

Nu e chiar asa. E rau, dar nu asa de rau.

Deschideti putin ochii!happy
4.   Asa primar... trimis de
(26 iun 2008, 17:47:54
Mai nea Lungu,cei 72% care te-au votat(vreo 20-25 de mii daca luam in calcul procentul din cei cu drept de vot minus cei scarbiti de clasa politica din Romania)plus cei din urma mentionati spera ca intr-o zi sa te apuci de treaba.Pune apa curata in fantani ca vine zapuseala,si pune-i pe subalterni la treaba!Asta-i imaginea orasului bucovinean?Asa te-a invatat PARTIDUL?Scoate aspectul asta de balci din oras,fa strazi,parcuri,curatenie,polit competenta(ma rog,vorba vine...la fel ca baba frumoasa)Mai lasati imbogatirea si parvenirea,ca o sa ramaneti in istoria urbei asa cum va ramane Ionescu,si alti hoti cu pretentii de gospodari!
5.   Comentarii, urite///// trimis de
(26 iun 2008, 19:15:39
Nu va este frica de dumnezeu, aici e trecator, ce faci, le ei cu tine pe lumea de apoi, pe toate. ce gindesti,ce spui......pamintul e pentru totii, sa-l calce . Nu pentru uni muma, si pentru altii, ciuma//////////
6.   Sa va dau foamete e mai bine/////// trimis de
(26 iun 2008, 19:24:04
sa nu va mai legati de oamenii, sarmanii, batutii, de soarta,......ei trag acum din cauza, greselelor din trecut , facute tot din mila voastra, acum/////////////////

6.1  RE: Sa va dau foamete e mai bine/////// trimis de
(27 iun 2008, 09:59:50
Nu este vorba numai despre oameni sarmani, batuti de soarta. Pe mine (si nu numai din cate se vede si din celelalte comentarii) ma deranjeaza cersetorii care sunt apti de munca si prefera sa stea cu mana intinsa decat sa munceasca.
7.   Ce am patit eu: trimis de
(27 iun 2008, 08:53:57
La Curcubeul, mai prin primavara, era un barbat care tinea in mana o cutie de pate si cerea oamenilor 1 leu sa-si cumpere o paine. Eu i-am zis ca daca vrea o paine, sa vina cu mine la magazinul aflat la o distanta de maxim 20 de metri si-i cumpar paine, dar bani nu-i dau. S-a intors cu spatele la mine si a continuat sa strige la oameni sa-i dea 1 leu sa-si cumpere paine. Asa ca, milosilor, riscati sa fiti luati de ...prosti.

Mai vad si femei cu copii mici in brate. Asta ii invata, ca se poate trai din cersit. Bani nu le dau, dar cand vad copiii nu ma pot abtine sa nu le dau un fruct sau macar un covrig. De ei chiar mi-e mila pentru ca nu au nicio vina ca sunt "crescuti" de asa niste parinti. Alo, protectia copilului, de ce permiteti adultilor sa-si scoata copiii la cersit? Ei vor fi viitorii nostri cersetori!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei