Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 iun 2008 - Anul XIII, nr. 144 (3825)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Dat de gol de amantă

„Bancherul” din Rădăuţi refuză să vorbească cu procurorii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Radu Cozaciuc, tânărul în vârstă de 30 de ani urmărit general pentru că ar fi sustras 200.000 de lei din trei bancomate ale băncii la care lucra (n.r.- Banca Transilvania –filiala Rădăuţi), a fost arestat, ieri după-amiază, de magistraţii Judecătoriei Rădăuţi.

Deşi nu a vrut să le spună procurorilor care s-au ocupat de caz dacă a furat într-adevăr acei bani, dar nici nu s-a declarat nevinovat, a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Ieri dimineaţă, tânărul, care s-a vopsit blond de câteva zile, probabil pentru a nu fi recunoscut, a fost adus de poliţişti în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, alături de amanta sa, adolescenta în vârstă de 17 ani, din comuna Ulma.

Cei doi tineri au fost audiaţi aproape şase ore, timp în care Radu Cozaciuc a fost evaziv în declaraţii. Nici amanta acestuia nu le-a spus mare lucru procurorilor, dând din umeri la multe din întrebările anchetatorilor. De altfel, minora a fost lăsată să plece acasă, urmând a fi folosită ca martor.

 „Faţă de Cozaciuc Radu s-a început urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de delapidare cu consecinţe deosebit de grave”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, Elisabeta Cocârlă, precizând că pentru recuperarea prejudiciului urmează să fie pus sechestru pe bunurile „bancherului” din Rădăuţi.  

Dacă va fi găsit vinovat, Cozaciuc riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 10 la 20 de ani.

 

Le trimitea mesaje părinţilor de pe telefonul mobil

Ieri, la sediul Parchetelor sucevene a apărut şi tatăl lui Radu Cozaciuc.

Bărbatul a refuzat să mai facă vreo declaraţie, precizând doar că fiul său nu ar fi furat singur cele 200.000 de lei şi că şi alte persoane ar fi în spatele acestei delapidări.

La un moment dat, pe holurile clădirii Parchetelor sucevene, Gheorghe Cozaciuc s-a întâlnit cu amanta fiului său, dar adolescenta nu a vrut să vorbească cu el, spunându-i că nu ştie cine este Radu Cozaciuc.        

Surse din rândul anchetatorilor ne-au mărturisit că minora a fost cea care i-a dus pe poliţişti pe urmele „bancherului” din Rădăuţi, după ce le-a trimis părinţilor ei mai multe mesaje de pe telefonul mobil, prin care le spunea zona unde se află. Aşa au ajuns oamenii legii să descindă, joi după-amiază, într-una din camerele hotelului „Alpin” din Poiana Braşov, unde au dat peste cei doi amorezi.

 

Şi-a sunat un prieten şi l-a rugat să-i acopere „gaura” făcută la bancă

Deşi iniţial poliţiştii braşoveni, cei care i-au stricat aventura lui Radu Cozaciuc şi iubitei sale la Poiana Braşov, au spus că tânărul nu avea nici o sumă de bani asupra sa, surse judiciare din cadrul IPJ Suceava ne-au mărturisit că acesta avea în buzunare în jur de 12.000 de lei.

Întrebat dacă sunt din cei 200.000 de lei furaţi, tânărul a negat acest lucru.

De cealaltă parte, anchetatorii susţin, însă, că au probe suficiente prin care să demonstreze că Radu Cozaciuc a furat banii din bancomatele Băncii Transilvania. Rămâne de văzut, însă, unde s-au evaporat cei 200.000 de lei.

Printre martorii din dosarul instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava este şi patronul unei pensiuni din Suceviţa, un prieten de-al lui Radu Cozaciuc, care susţine că a fost sunat de acesta, la sfârşitul săptămânii trecute. Radu Cozaciuc i-a cerut prietenului să-i acopere „gaura” făcută la bancă, urmând să-i restituie banii în cursul acestei săptămâni.

 

Şi-a schimbat declaraţiile în faţa judecătorilor

Prezentat ieri după-amiază în jurul orei 18.00, în faţa judecătorilor din Rădăuţi cu propunere de arestare preventivă, Radu Cozaciuc a rupt tăcerea. El a recunoscut că a furat o parte din banii băncii. Totuşi, el susţine că suma care i se impută este prea mare şi că va dovedi acest lucru.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Bancherul” din Rădăuţi refuză să vorbească cu procurorii.
 Vizualizări articol: 1151 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 10 voturi
„Bancherul” din Rădăuţi refuză să vorbească cu procurorii4.6510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   EEEE trimis de
(21 iun 2008, 11:55:45
SUPER TARE
2.   Prea prost trimis de
(21 iun 2008, 12:07:17
cat de bolovan sa fii sa te lasi influentzat de o pustoaica de 17 ani sa faci asa ceva.... sunt sigur ca "domnisoara" a avut un rol important in desfasurarea furtului.... ar trebui sa fie si ea anchetata in calitate de complice nu ca martor.....
3.   Urat trimis de
(21 iun 2008, 12:22:56
gagica a uitat din ce familie provine acu e mare domnisoara de oras,rusine.pacat de familia baiatului parintii sufera,nici pentru el nu-i usor,acum spune ca nu-l cunoaste cand avea bani il cunostea sa se duca la masa sa pasca vaca mata.
4.   .... trimis de
(21 iun 2008, 12:30:08
Stati linistiti k i s-au pus mult mai multe in carca, o fi luat asta vreo 10 mii deEUR si i s-a umflat... La inceput spunea k nu s-a gasit bani asupra lui.. acum au aparut ceva...
5.   Urat trimis de
(21 iun 2008, 12:36:19
vinovat sau nu in totalitate va raspunde numai el restu se acopera doar traim in Romania
6.   Damn` IT ! trimis de
(21 iun 2008, 14:37:23
Parol pe barba mea! Banii astia is mai mult ca sigur in vreo ruleta de prin Muncicipiu Suceava sau pe undeva pe la aparatele de Noroc(ghinion).Nu puteau sa dispara in neant 50.000 euro - e o suma pentru care om om de rand o castiga in toata viata sa .Un lucru n`am inteles - cum Dumnezeule Doamne poate incredinta banca valori de sute de mii de lei unor ... incompetenti ? - putin spus ! Damn it ! pentru ca il cunosc personal pe nenicu asta si stiu ca oarecum d`lui era si este un pic descelarat: tacut si ganditor ... apoi explodeaza si stai sa te intrebi daca e aceiasi persoana.Tanara cu care era nu are amestec nici catusi de putin ... e o lipitoare care a simtit mirosul traiului scump fara eforturi ...(doar unele mici fizice).Ancheta va dovedii cele zise de mine... Pacat de tineretile sale ... 10 ani is multi .
7.   Rekord.... trimis de
(21 iun 2008, 17:03:04
ratati ca acest individ isi merita soarta.nu mai departe decat cu ce individa era.17 ani,fugita de acasa la liceu[a frecventat 1 semestru],de abia se exprima romaneste bine.......
7.1  RE: Rekord.... trimis de
(21 iun 2008, 17:50:39
ratat,neratat...nu cred ca e bine sa te bucuri de raul altuia...asa ca mai usor cu afirmatiile de genul asta,ca se poate intampla oricui sa fie orbit de o..fufa.s-a inatmplat si la case mai mari.in ce o priveste pe d-ra....nu are cum sa se exprime bine in romaneste,ca doar e din ulma,si pe acolo mai greu cu limba romana si mai usor cu alte indeletniciri care fac fetele sa fie "artiste".
8.   Fk trimis de
(21 iun 2008, 19:13:21
analfabeti cu studii copy-paste! la puscariecu voi.

9.   Mrr trimis de
(21 iun 2008, 20:46:12
Stati relaxati baieti care sunteti analfabeti cum vreti.....Voi nici nu stiti bine pe cine barfiti.Tipu a lasat loc de buna-ziua asa k voi care ciripiti dejeaba o sa ramaneti cu buzele umflate cand o sa-l vedeti peste scurt timp plimbanduse cu un r8 ce si-a comandat special pt astia care nu mai pot daca nu au un comentariu....Cat despre fata aia ere fata pt umblat de seara sa nu-l vada careva cu ea,pt k gajiu are femei de femei.....Reveniti-va Baieti ca lumea e plina de prosti,poarta e deschisa si voi sariti gardu....
10.   Grav trimis de
(21 iun 2008, 22:40:19
Daca ati stii citi barbati bine se incurca cu hutanci... Isi pierd sotia si serviciu. Is urite si nu stiu sa vorbeasca bine...Te toarna la urgent.In Radauti is multi fraieri ca radu
11.   Who trimis de
(21 iun 2008, 23:09:57
care patron de pensiune din Sucevita?
12.   Amanta trimis de
(21 iun 2008, 23:13:34
ne faceti sa radem, era divortat parca,
13.   Este un lucru bun trimis de
(22 iun 2008, 08:59:22
pentru banca transilvania este un lucru foarte bun. Asta inseamna publicitate,ca ARETA LATIS directoarea acestei banci nu este destul de cunoscuta Vreti sa o cunoasteti?
14.   NEBUNIA AVENTURII... trimis de
(22 iun 2008, 13:49:01
Ce-a folosit acest inconstient care pentru o noapte-doua de placere( a se citi de curvie!) si-a distrus viata,si-a ratat viitorul si a nenorocit si vietile parintilor lui ,care ar putea ajunge si in strada daca nu reusesc sa plateasca ei suma cheltuita de feciorasul lor iubit,adica oalele sparte de el ! Mai bine si le spargea de tartacuta lui proasta,mai inainte de a face o asa de mare tampenie ! AVIZ AMATORILOR DE PLACERI PE "NEVE",ADICA PE BANII ALTUIA !
15.   Tare,frate! trimis de
(22 iun 2008, 17:10:24
cunosc multe nordiste din astea care au impuiat capul barbatilor cu vraji.iata un caz!alea se ocupa numai cu vraji.cine le pica in plasa,picat ramane.nu sunt baliverne,credeti-ma!cunosc multe cazuri.
16.   Taci dracului ! trimis de
(22 iun 2008, 17:47:14
du-te dracului cu nordistele tale ,sunt niste vaci care nu stiu bine sa vorbeasca romaneste , isi desfac picioarele si atat , sunt prostituate peste tot,anunturi prin ziare pe putini bani , ti-ai scuturat palaria , ti-ai facut treaba , te-ai urcat in masina si esti iarasi DOMN! fara sentimente si regrete ! cu doar 50 -300 ron si nu 195000 ron, garantez calitate superioara , la anunturile din ziare , daca esti un sofer profesionist mai sunt traseistele , multe din ele stiu meserie ,ti-ai pus doua DUREX-URI pe cap si ti-ai indeplinit o dorinta animalica pe care o are orice barbat macar o data in viata !cat despre jocurile de noroc alea sun facute pentru distractie , nu pentru castig ,eu le-as interzice , cred ca si de asta se joaca cu jetoane la ruleta ,ca daca ti-ai vedea banii truditi prin munca cum se duc pe un numar ca 13 sau 31 si ai pus pe el 20000 ron , si ai pierdut , a doua zi te spanzuri ! apropos vezi ca unul de la munte , valea moldovei a vrut sa se sinucida pt. 600 ron
17.   Baiat bun trimis de
(22 iun 2008, 22:31:53
aia e o curva proasta.l a manglit si dupa aia omu merge la puscarie sa le ia bilele in****la puscariasi
18.   Pt.xxx trimis de
(22 iun 2008, 23:34:57
stii,frate,toate preturile!ce sa deduc?ca ai cumparat si tu placeri de la nordiste?pune-te cu curvele!
18.1  RE: Pt.xxx trimis de
(23 iun 2008, 01:35:27
nu ma fratioare ! eu nu am baut apa din Nord , desi traiesc pe aici , prin Nord circula o vorba de care eu am luat aminte de la cei batrani : " sa nu bei apa de la munte ca acolo ramai !"in schimb vestul e ok, e altceva , intelegi ?, timisoara , arad?in viata daca nu esti pervers cu curvele te pupa cainii in bot !
19.   Pt. unu era comentariu de mai sus trimis de
(23 iun 2008, 02:02:40
VIATA e frumoasa daca stii sa ti-o traiesti cumpatat si cu masura!

20.   Saracu'de tine! trimis de
(23 iun 2008, 02:22:15
mai,xxxman,esti cool rau!ai luat contact cu vestul zici?!esti cumpatat si cu masura?!mai fratioare,flacai din astia virili care cumpara placeri de la usuratice gasesti pe toata centura.....
21.   Prostii trimis de
(23 iun 2008, 12:29:53
peste tot sunt fufe care urmaresc doar banul si fustangii fara minte care-si insala sotiile,asa ca ..........vorbele sunt fara rost!iar cel care crede in farmece si vraji............ma faceti sa rad ...........

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei