Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 iun 2008 - Anul XIII, nr. 144 (3825)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Debut

Flutur promite că va fi “un preşedinte implicat”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost validat, vineri, în funcţie, în prezenţa preşedintelui Tribunalului Suceava, a prefectului Alexandru Băişanu şi a unei numeroase asistenţe formate din colegi de partid, consilieri locali şi judeţeni, şefi ai instituţiilor de sub autoritatea Consiliului Judeţean şi ai serviciilor deconcentrate.

De asemenea, au fost prezenţi fostul vicepreşedinte CJ Stela Acatrinei şi mâna dreaptă a fostului preşedinte Gavril Mîrza, directorul Petru Ştirbu. Gavril Mîrza a lipsit, din motive obiective, dar a precizat că la constituirea Consiliului Judeţean, care va avea loc astăzi, va fi prezent.

La învestire, Gheorghe Flutur a primit în dar de la preşedintele Tribunalului şi de la preotul Cătălin Axinte două icoane de dimensiuni mari, reprezentându-i pe Sf. Ioan cel Nou şi Ştefan cel Mare şi Sfânt, dar şi binecuvântarea Arhiepiscopului Sucevei şi Rădăuţilor, IPS Pimen.

Ierarhul nu a pierdut ocazia de a-i aminti preşedintelui CJ chiar de la debutul mandatului, început la ora 11.08, că în perioada în care a fost ministru al Agriculturii nu a rezolvat problema finanţării restaurării şi întreţinerii monumentelor istorice din judeţ, în speţă retrocedarea pădurilor către Biserică.

 

Gheorghe Flutur va avea sprijinul prefectului Băişanu

Tot ca dar, prefectul de Suceava a anunţat că îi oferă lui Flutur sprijinul lui, subliniind importanţa acestuia pe relaţia cu Guvernul.

„Îi ofer preşedintelui Consiliului Judeţean sprijinul meu, pentru că de sprijinul meu şi de relaţia dintre noi depinde viitorul judeţului”, a afirmat prefectul, care a explicat că toate proiectele de hotărâre de guvern care pleacă de la Suceava trebuie semnate de şefii celor două instituţii: cea a prefectului şi cea a Consiliului Judeţean.

Băişanu şi-a prezentat, în linii mari, proiectul său de dezvoltare pentru Suceava, după care a dat cuvântul principalului protagonist al evenimentului de vineri, Gheorghe Flutur.

 

Flutur demisionează din Senat

Încă de la început, preşedintele Consiliului Judeţean a anunţat că luni, 23 iunie a.c., va finaliza procedurile prin care va demisiona din Senatul României.

„Vreau să le mulţumesc celor care m-au votat. Este o premieră, ca un preşedinte de Consiliu Judeţean să fie votat pe vot uninominal. Asta înseamnă o responsabilitate enormă, înseamnă aşteptări enorme de la mine şi de la echipa mea. Semnificaţia acestui vot înseamnă o recunoaştere din partea sucevenilor a ceea ce am făcut până acum. Şi cred că sucevenii au dat o notă bună pentru ministrul Flutur, care a făcut parte din cabinetul aderării României la Uniunea Europeană.”, a spus preşedintele CJ Suceava.

 

„Voi fi un militant al descentralizării”

Flutur a adresat o invitaţie de sprijin tuturor şefilor de instituţii deconcentrate, îndeosebi celor care au fost prezenţi în sală, şi a arătat că sunt necesare modificări legislative, care să confere preşedinţilor de consilii judeţene mai multă putere.

El s-a declarat un susţinător al descentralizării instituţiilor deconcentrate, solicitând şefilor acestora să militeze împreună pentru atingerea acestui scop.

Gheorghe Flutur consideră că o parte a instituţiilor deconcentrate trebuie să colaboreze sau să fie în subordinea Consiliilor Locale şi a Consiliului Judeţean.

„Voi fi un militant al descentralizării României şi în special al administraţiei publice locale. Va trebui să milităm împreună pentru o mai mare autonomie, pentru că serviciile dumneavoastră sunt în slujba sucevenilor. Şi trebuie să luăm ca exemplu descentralizarea din toate ţările europene, care a însemnat o mai mare apropiere de populaţie”, a spus Flutur.

 

Începe „bătălia” pentru atragerea de fonduri europene

Preşedintele CJ Suceava a subliniat că mandatul 2008 – 2012 va fi unul al „bătăliei” pentru atragerea de fonduri europene, solicitând tuturor angajaţilor CJ Suceava, dar şi consilierilor judeţeni să aibă cât mai multă iniţiativă.

Flutur a precizat că are ca priorităţi „suceveanul, şi lupta pentru interesele acestuia”, dar şi promovarea valorilor de patrimoniu din judeţ.

De asemenea, el şi-a propus ca în perioada mandatului său să dea o atenţie sporită creării de noi locuri de muncă pentru tineri, concomitent cu sprijinirea organizaţiilor profesionale.

„Avem tot interesul să încurajăm organizaţiile profesionale, pentru a fi mai bine reprezentate. Iar Consiliul Judeţean trebuie să fie partenerul acestor organizaţii, care trebuie chemate atât la elaborarea strategiei de dezvoltare a judeţului, cât şi la alocarea şi împărţirea resurselor. Consider că instituţia pe care o conduc nu înseamnă un dispecerat de împărţire a banilor. Înseamnă un organism de concepţie, de coordonare şi de implicare pentru dezvoltare”, a subliniat Flutur.

El a mai adăugat că judeţul Suceava trebuie să devină un „actor important” în politica transfrontalieră, dezvoltându-şi relaţiile cu ţările învecinate, şi în special cu Ucraina.

Astfel, Gheorghe Flutur şi-a propus atât atragerea a cât mai multor investiţii transfrontaliere, cât şi asigurarea unei guvernări locale care să fie un exemplu în special pentru zona Cernăuţi din Ucraina.

 

Angajaţii CJ vor avea „zile lungi de muncă, şi nopţi scurte” 

Totodată, Gheorghe Flutur a spus că va promova „o organizare eficientă” a Consiliului Judeţean şi le-a transmis salariaţilor că vreme de 4 ani „zilele vor fi lungi şi nopţile scurte”, la fel ca şi prima sa zi din mandatul de preşedinte, care începe în ziua solstiţiului de vară.

„Sunt pregătit, în parte, să dezbrac haina politică şi s-o îmbrac pe cea administrativă. Îi asigur pe toţi cei din echipa mea de la Consiliul Judeţean că plec la drum pe bază de încredere. Noi avem de pus cărămizi, pentru că sucevenii aşteaptă construcţie. Şi din acest motiv vreau să îndepărtez temerile din campania electorală”, a afirmat preşedintele CJ.

Flutur a precizat că ziua de 20 iunie 2008, în care a depus jurământul în calitate de preşedinte al administraţiei judeţene, reprezintă startul „revoluţiei dezvoltării acestei zone”. El a spus că îşi doreşte ca Suceava să devină judeţul emblemă al Moldovei în ceea ce priveşte dezvoltarea economică.

„Eu sper ca peste pantru ani, despre realizările mele, ale echipei mele şi ale PD-L, să vorbească faptele, locurile de muncă, indicatorii economici şi mai puţin politicienii.

De aceea adresez invitaţia, tuturor celor care sunt acum alături de noi la acest eveniment, să participe la modernizarea judeţului şi la dezvoltarea lui”, a mai spus Gheorghe Flutur.

Ceremonia s-a încheiat cu un cockteil la restaurantul Brădet, la care au fost invitaţi toţi participanţii la eveniment.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur promite că va fi “un preşedinte implicat”.
 Vizualizări articol: 2891 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 8 voturi
Flutur promite că va fi “un preşedinte implicat”3.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   VA VENI O ZI... trimis de
(21 iun 2008, 11:12:45
VA VENI O ZI, FLUTUR GHEORGHE,SA DAI SOCOTEALA PENTRU TOT! NICI NU STII CAT DE SINGUR AI INCEPUT SA DEVII!!!
1.1  RE: VA VENI O ZI... trimis de
(21 iun 2008, 11:41:32
toti cei ce v-au votat va sustin, domnule Ghe. Flutur si cunoscandu-va veti duce la indeplinire tot ceea ce ati promis si chiar mai mult ; si veti fi sustinut chiar si de cei care nu v-au votat; iar timpul imi va da dreptate.
1.2  RE: VA VENI O ZI... trimis de
(22 iun 2008, 14:33:59
La noi in tara ,ca si in altele , politicienii vor sa faca si jocuri economice in folos personal.Depinde doar de parchete si politie daca aceste jocuri vor fi restrinse la minim .Nimeni nu poate face altceva .Viitorul politic al domnului Flutur va fi influentat de putere si dorinta domniei sale de a contribui la realizarea acestui deziderat care se cheama: DREPTATE .Va fi oricum complicat .Un om ,fie si bine intentionat ,nu poate rasturna muntii . Sint curios cum va rezolva CJ modul de atribuire a lucrarilor publice .Daca raspunsul va fi : in litera legii ca si pina acum ,atunci vai de mama noastra .Vom plati iarasi dublu decit face.
1.3  RE: VA VENI O ZI... trimis de
(22 iun 2008, 20:29:38
Din discursurile inaugurale ale noii stagiuni politice se intrevede printre altele dorinta autoritatilor judetene de a forma un holding cu o institutie care se cheama ,, Biserica ''. Motivatia ca se asigura o valorificare superioara a resurselor din judet este cel putin naiva .Oricum rolul bisericii trebuie sa fie altul,comunitatile locale putind sa intretina fara problleme lacasele de cult asa cum se intimpla si in alte tari.Dorinta unor lideri ai Bisericii de a transforma aceasta institutie in SRL ,cu ginduri ascunse dar evidente , va indeparta si mai mult oamenii de credinta. Liderii politici nu trebuie sa uite ca de-a lungul istoriei Biserica a uzurpat mereu puterea Statului .
2.   FLUTUR NU ESTE SINGUR trimis de
(21 iun 2008, 12:09:25
FLUTUR NU ESTE SINGUR, dec�t �n mintea unor neispraviti, poate chiar din propriul partid. Are o echipa competenta, oameni de o valoare profesionala si morala incontestabila. Multi din acestia nu au nume sonore publice dar sunt alaturi de Flutur. Apoi oamenii de l�nga el, foarte cunoscuti noua l-au cunoscut pe Flutur mai �ndeaproape acum , �i stimeaza energia, intentiile si competenta+experienta. Asa ca "CAESARI" din acestia �nveninati vor muri pe limba lor, deja sunt �n agonie ireversibila.
2.1  RE: FLUTUR NU ESTE SINGUR trimis de
(21 iun 2008, 18:16:42
Ai afirmat ca "ESTI OM FERM !"

Te rog,faceti drumul catre Bistrita,RE�MPADURESTE ce s-a taiat,ce se taie,ce se va taia !

3.   Mirari necesare trimis de
(21 iun 2008, 12:11:55
Ascultindu-i discursul de la inaugurare nu poti sa nu te intrebi cind a fost sincer :in campania electorala din turul 2 cind era deja presedinte,si-i ameninta pe cei de la munte ca daca nu voteaza cu PD-Laturile ,localitatile lor nu vor vedea nici un ban(de se intrebau satenii daca -i da de la taica-su),sau acum cind afirma senin ca "Consiliul Judetean nu va fi un dispecerat de impartire a banilor"(pe criterii politice ,am adauga noi).Cit despre implicare ce sa mai vorbim ,ca-i implcat pina peste cap in tot felul de dosare, ce asteapta rezolvare (deocamdata doar rimeaza....)
4.   FLUTUR NU ESTE SINGUR trimis de
(21 iun 2008, 12:13:50
Apoi domnul Flutur stie sa-si aleaga colaboratorii fara sa aiba surprize neplacute. Are "miros" foarte fin si nu pleaca urechea la toti parvenitii. �l consider pe Flutur (dupa Basescu) al doilea om din tara care poate face ceva pentru Rom�nia. BASESCU SA TINA CONT DE FLUTUR, �I VA FI CEL MAI UTIL OM DIN TARA.
4.1  RE: FLUTUR NU ESTE SINGUR trimis de
(21 iun 2008, 22:34:47
IL consider pe flutur unmare AAINAR SI UN MAREA TRADATOR care infine cutitu prin spate.
5.   FAULT _ UN PESEDIST DISPERAT trimis de
(21 iun 2008, 12:16:51
Domnule" Fault" dute la M�rzulici sa-ti dea un pupic, poate ti se amelioreaza starea de disperare !
6.   Bravos la munca cu putorile din CJ si institutiile trimis de
(21 iun 2008, 12:55:06
CAESAR esti un ratat disperat care o va face la mana ca nu mai ai bani veniti fara munca,nulitate,iar Flutur va fi sprijinit de cetateni daca va pune la munca putorile din CJ si va da afara comunistii lesinati de 70,80 ani securisti ordinari care iau si pensii si salarii degeaba ca atat au stiut sa dea cu ciocu si sa mearga la femei,sa le puna la munca si pe putorile din institutiile aflate in subordinea CJ care sunt angajate pe relatii si pilaloaie de idioti,daca nu vin alegerile curand ,daca a ti sti ce usor trec 4 ani!
6.1  RE: Bravos la munca cu putorile din CJ si institutiile trimis de
(22 iun 2008, 01:05:53
Mda. Imi amintesc cum cetatenii Romaniei au sprijinit cu ardoare CDR-ul, de care s-a ales praful si de ei , dar si de noi- Imi amintesc de alianta D.A de care iar s-a ales praful pentru ca Traian Basescu nu poate sa doarma fara sa distruga ceva. Imi amintesc de un judet Suceava, de care s-a ales praful dupa 16 ani de guvernare PSD si 4 PD-L. Sa nu uiti ce iti spun.
6.2  RE: Bravos la munca cu putorile din CJ si institutiile trimis de
(22 iun 2008, 20:39:57
alekander
7.   Parerea mea despre FLUTUR trimis de
(21 iun 2008, 14:10:03
Punct slab al dlui flutur: Flutur este deja zeul Bucovinei, care numai din vorbe a si realizat super dezvoltarea judetului. Pacat ca nu toti oamenii au studii superioare (facute in mod real) ca sa isi dea seama ca cel putin jumate din ce promite flutur NU ESTE REALIZABIL.

Partea buna a dlui Flutur este ca are stofa de politician. Este un politician abil, descurcaret si inteligent. In aceste vremuri grele pentru PDl, care se pare ca la nivel national se cam duce la vale (are semn electoral toboganul...) Flutur este un pilon important pt partidul sau, si a reusit mai mult decat Berceanu, Blaga si Boureanu la un loc. Flutur va fi unul din aliatii importanti ai lui basescu in campania din 2009. Si-a dorit intr-adevar sa devina presedinte cj (dar nu doar pt a ajuta judetul, ci pt a nu pierde pozitia de lider regional al pdl) si pt ca ulterior sa poata pretinde un loc intr-un eventual guvern PDL (care se pare, pe zi ce trece, ca nu va mai exista).
7.1  RE: Parerea mea despre FLUTUR trimis de
(21 iun 2008, 14:37:23
In sfarsit o analiza obiectiva...si un comentariu pertinent...si fara vorbe grele.Desi nu sunt implicat politic, sunt de acord cu tine, cu mentiunea ca Flutur a cazut deja in capcana in care cad aproape toti politicienii.A fost nevoit sa faca compromisuri, ca sa obtina finantarea campaniei de la oamenii de afaceri...si acum se afla intr-o situatie delicata: daca ii satisface...trebuie sa le dea cateva contracte de la consiliul judetean...si asta inseamna coruptie.Daca nu...atunci in toamna...nu vom mai vedea atatea afise portocalii pe stalpi...pt ca nu vor mai fi bani.Oricum ai da-o, Flutur a facut deja prima greseala...si a muscat din "marul otravit"....Ahh, sa nu mai vorbim de faptul, ca nu poti sa fii liber ca om politic, in momentul in care ai in jur oamenii manjiti si corupti...securisti, si interlopi...
7.2  RE: Parerea mea despre FLUTUR trimis de
(21 iun 2008, 15:35:50
Eu cred ca Base i-a aruncat in lupta locala pe toti cei care pot mobiliza alegatori pentru voturile din toamna , dar cel mai sigur pentru votul din 2009 . Ca este un politician abil , lunecos nu e un secret dar cred ca nu e un profesionist . Si mai cred ca e un ligau notoriu , altfel nu inteleg ce cauta pe 15 iunie in spatele lui Blaga "se baga in cadru" cind in judet mai avea primarii de cistigat in turul II. A fost votat pentru Suceava nu sa faca naveta la Bucuresti. Si mai cred ca va schimba toti directorii din CJ , va netezi calea pentru alt PD-L iar in toamna va lasa Suceava pentru un post de ministru . Si sunt sigur ca nu va fi ales prim-ministru "asa cum viseaza" acela e postul lui Udrea .
8.   Nu e cazul trimis de
(21 iun 2008, 14:16:38
Nu e cazul nici sa ne prosternam in fata sa, cum au inceput unii sa faca cu sarg, dar nici sa-l balacarim cu acelasi elan cu care unii il lingusesc. Flutur Gheorghe este ales Presedintele Consiliului judetean, iar de acum, atat ce ce l-au votat cat si ceilalti, e bine sa nu-si consume energiile pe aceasta tinta, a trecut campania, sa-l lasam sa-si faca treaba, evident si unii si altii sa-i urmaresca activitatea in raport cu promisiunile din campanie si cu activitatea desfasurata de fostul presedinte.Puterea de munca, cred ca nu o poate nega nimeni la actualul presedinte, iar daca agenda cetateanului va fi in centrul activitatii sale in modul cel mai concret si direct, asfel incat omul sa simta ca nu mai este ignorat de autoritatea judeteana, atunci inseamna ca n-au fost degeaba aceste alegeri; daca nu, inseamna ca asta e valoarea electoratului din judet. Deocamdata sa uram succes echipei de conducere din care face parte si domnul Vasile Ilie, om cu remarcabile calitati!
8.1  RE: Nu e cazul trimis de
(21 iun 2008, 14:30:41
Flutur a fost dat la o parte de Boc si a iesit el in fata in momentul cind Bleaga a anuntat ca a pierdut alegerile. Basescu a luat pina acum 2 suturi vizibile ,Unul in Piata universitatii cind a fost huiduit si acum a pierdut alegerile din capitala.Semn electoral TOBOGANUL.restul sint minciuni a de Flutur pe care le-a spus si in 2oo4 si nu a facut absolut nimic pentru suceveni.Sa traiti bine domn Prim secretar.
9.   Probleme mari trimis de
(21 iun 2008, 14:24:26
Contrar a ceea ce se crede, in Pd-l de-abia acuma incep problemele.Domnii respectivi au cateva dileme:

-Cum sa poata fura in astia 4 ani, fara sa bata la ochi...avand in vedere ca psd-istii sunt cu ochii pe ei

-Cum sa faca sa potoleasca foamea oamenilor de afaceri care au sponsorizat Pdl si acum asteapta "rasplaata"...si care daca nu o vor primi...nu vor cotiza in toamna

-Cum sa scape de prostii bagati la inaintare: Ilie,Cadariu... and company

-Si nu in ultimul rand, ce anume sa foloseasca: margarina...sau lubrifiant...avand in vedere ca prin targ, in comunitatea gay umbla vorba ca unul din conducerea partidului, ar avea inclinatii spre satisfacerea "POPO-rului"...
9.1  RE: Probleme mari trimis de
(21 iun 2008, 16:03:51
Asta cu poponul era tehnica securista a comunistilor. Atunci cand ei nu puteau compromite un om, umblau la familie, la "popn", ori la Marinescu.

Rusine "neuturule"!
10.   Barba magar trimis de
(21 iun 2008, 15:02:22
andreica romika e un excroc gsm
11.   Offf, iar sifonul de Pimen, Petru si Sidorovici trimis de
(21 iun 2008, 15:36:40
Coane Gica, nu da bine la public sa apari in poza cu un sifon la Secu, cu o vecime de 20 de ani in campul muncii deavolesti. Schimba-ti consilierii.
11.1  RE: Offf, iar sifonul de Pimen, Petru si Sidorovici trimis de
(21 iun 2008, 15:52:42
In campanie au fost multe promisiuni.Acum nu mai prividesc sa-si plateasca datoriile celor ce-au sponsorizat campania electorala.Nu le intereseaza sa faca echipa cu oameni competenti!Ma astept la injuraturi,dar,din pacate acesta este cruntul adevar!
12.   �h�, vezi sa nu! trimis de
(21 iun 2008, 17:35:41
yeah, right! implicat in ce? in golanii, para-indaraturi, ghiolbanii politicianiste, eludarea constitutiei, mescherii cu aviara, ce-a-nvatat si el de la tatucu' baselu si de la mentoru' lui spiritual frankenstein al 2-lea (stolo)
13.   Teapa de teapa - Marele Flut-ur trimis de
(21 iun 2008, 18:09:19
Flutur nu a castigat ci a pierdut. L-au trimis de la centru la periferie, acolo unde este Suceava si va ramane aici. Noroc de fraierii ce lucreaza in Italia si Spania ca mai trimit bani acasa si de pamantul bogat al Bucovinei. Ca de altfel...totul se va bloca la Suceava dupa alegerile din toamna. Guvern de o culoare, judetul de alta culoare (portocalie) si banii vor veni la pastele cailor... Ce este drept este ca nici nu ati avut ce vota, fratilor!!! Toti o apa si-un pamant si nici nu stiai pe cine sa votezi, asa buni erau toti candidatii...
14.   S-ar putea sa fie o mare teapa trimis de
(21 iun 2008, 18:27:28
Moldovenii au fost intotdeauna defazati! Se pare ca in tara trendul este anti PDL, iar noi i-am adus la putere in judet. Acest partid struto-camila viseaza mult dar o sa realizeze putin. Pe bune li s-a zis pdlaturi, fiind un partid format din resturi, avand trandafirul rosu de la socialisti, in denumire cuvantul "liberal" si ei se declara populari. Ce dracu sa mai intelegi? Un om cat de cat destupat la minte isi da imediat seama ca acest partid a fost infiintat pentru caricatura (in primul rand politica) de la Cotroceni, si ca odata cu plecarea (caderea) acestuia si pedeleul va disparea sau va ajunge la 10%.
14.1  RE: S-ar putea sa fie o mare teapa trimis de
(21 iun 2008, 18:59:17
Aceste PD-Laturi sunt adevaratii comunisti revopsiti. Urmariti evolutia acestor impostori si o sa-mi dati dreptate. Ce ne asteapta? Foarte simplu, inca 4 ani pierduti cu justificarile de rigoare. Noi poporenii inca mai rabdam, dar cat?
15.   Barbat trimis de
(21 iun 2008, 19:19:58
La Buovina Tv ati angajat o parasuta adica o curvulita.Pe linga ca si-o trage cu taximetristii si soferii de tir mai si e o timpita.Asa colega aveti?Pe ce criterii angajati??
16.   Asta da trimis de
(21 iun 2008, 21:43:41
asta da presedinte de cj om destept cu charisma cu proiecte cu ideii cu vorba buna cu fapte cu scoala cu relatii cu de toate 4anii aveti sa ARATATI CA NU MAI EXISTA COMUNISM SPAGA CORUPTIE IN SUCEAVA SI TREBUIE SA O FACETI !
17.   Papagali trimis de
(22 iun 2008, 01:49:44
Pe vremea guvernarii Nastase 'putini va dadeati cu parerea. Doar 2 oameni au avut curajul sa infrunte PSD ul..... Basescu la Bucuresti si FLUTUR la Suceava . Singri singurei..... impotriva unui intreg arsenal . Te rog d-le Flutur sa ai mare grija pe ce oameni te bazezi . 90 % dintre ei sunt acei care acceptau fara nici un comentariu situatia de atunci.....
17.1  RE: Papagali trimis de
(22 iun 2008, 06:58:25
Basescu un mare circar ,care a dus numai la conflicte iar Flutur este un mincinos care minte mereu,am ajuns in anii 5o cind ne conduceau analfabeti,nu au crez politic pentru ei totul este functia si BANUL nu au un statut nu sint nici de dreapta nici de stinga.Tot este banul si noi o vom duce tot mai rau, primarii racolati pe cei 2o 3o mii de euro sint niste traseisti politici si niste tradatori,au tradat mama,tata,frati si pe restul cetatenilor localitatilor.Acesti oamenii se bazeaza numai pe puterea banului(CIOLANULUI) nu au nimic comun cu viata spre bine a poporului.Acesti ipostori traiec numai pentru ei sa acapareze tot mai mult.
18.   ... trimis de
(22 iun 2008, 05:52:36
Pana una alta, oricat ar bate campii unii sau altii... Flutur a facut cel mai mare scor politic pe tara, la el in partid, ceea ce spune multe. Spune ca lumea nu-l considera atat de vinovat, pe cat cred unii dintre voi, nici de aviara, nici de taierile de paduri, nici de multe alte asemenea aberatii.

Clarificare pentru cretinii care insinueaza ca ar fi fost marginalizat la Suceava: sa fii lider judetean, pe vot uninominal, inseamna mai mult decat parlamentar, inseamna consolidarea pozitiei in partid.

Clarificare pentru imbecilul de FAULT: nu exista niciun dosar care sa astepte vreun raspuns. Iti inteleg frustrarea avand in vedere scorul absolul patetic scos de PNL, dar cu atat mai mult ar trebui sa demonstrezi ca stii sa si pierzi.

Pentru toamna e clar... pana una alta, Basescu numeste premierul.
18.1  RE: ... trimis de
(22 iun 2008, 07:09:21
Premier BLEAGA sa vedem cine va mai voteaza acumn sint alesi cu 2o % DIN ALEGATORI au ajuns primari ex.Negoita si altii.Ce timpenii scrie acest om mare,care scor politic banii cu care a cumparat pe toata lumea ca sint alegatori care pentru o bere si un mic voteaza orice ca si asa nu stie ce voteaza.Dar Romanii se vor trezi ca tara se duce de ripa cu scumpirile care cresc dela la zi la zi nu va dati seama ca am intrat in EUROPA fara ca nim eni sa ne intrebe daca vrem s-au nu.Iar dosarele lui Flutur sint la parchet ascunse pentru o vreme.
18.2  RE: ... trimis de
(22 iun 2008, 09:42:08
gura satului adevar vorbeste
19.   Drumurile noastre trimis de
(22 iun 2008, 09:33:38
sper sa faca drumurile ca e un dezastru
20.   Drumuri directe trimis de
(22 iun 2008, 10:42:47
si eu sper sa-i faca drumu lui nelutu catrea parlament ca asa ia-u promis mai ales lungu
21.   Se va face dreptate? trimis de
(22 iun 2008, 14:57:42
probabil nu in totalitate, sa speram ca :

Seviciile din spital vor fi mai bune, apa mai ieftina, aerul mai curat ,strazi mai bune, macar atata . Putere de munca si DOAMNE AJUTA.
21.1  RE: Se va face dreptate? trimis de
(22 iun 2008, 16:45:57
Mai Petala Vrabia malai viteazul. Nu vezi ca toate se scumpesc ,trebuie sa platim ce a aruncat Flutur pe toti copaci si gardurile din judet,zeci hectare de padure aruncate pe mofturile si aroganta acestui individ mincinos.Cel mai usor se cistiga din politica facuta de Basescu si gasca lui unde spun gogosi si unii cred dar acest partid este pentru cei putini si bogati nu pentru multimea saraca,si ne va fi din ce in ce mai greu pentruca Basescu a pierdut deja bunavointa Bucurestiului si incepe caderea libera.
21.2  RE: Se va face dreptate? trimis de
(22 iun 2008, 20:48:32
Mai usor cu patima politica! Politicienii sunt cam la fel peste tot .Noua ne ramane sa ne facem treaba cit mai bine in patratica noastra si sa-i sanctionam prin vot atunci cind este cazul.Sa fim mai nemti si vor fi nevoiti sa-si schimbe si ei comportamentul . Eu nu inghit gogosile nici unui partid pentru ca le stiu modul de gindire (evident a oamenilor care conduc partidele)
21.3  RE: Se va face dreptate? trimis de
(22 iun 2008, 21:49:06
daca nu inghiti gogosile nici unui partid, cu cine totusi ai votat?!....si daca nu ai fost la vot, cum ai putea totusi sa sanctionezi? modul de gandire al celor care conduc partidele e acelasi!........deci nici un secret pt. multi dintre noi!.....problema e ce e de facut?!!..anii trec desigur repede, dar cei care au de suferit suntem noi.....ca sa asteptam alegerile...?! si sa votam cu altii care au aceeasi gandire nu e nici o solutie! unica solutie e sa-i facem sa se tina de promisiunile care le-au facut " singuri, singurei,fara pistol la tampla"..unica solutie e sa-l sunam pe TEPES!! cine stie, poate raspunde!!!!!!
21.4  RE: Se va face dreptate? trimis de
(23 iun 2008, 07:41:10
Stimate YO dece nu l-ai chemat pe TEPES in ultimii 12 ani? Nici nu a inceput bine Flutur sa se apuce de treaba si gata ai sarit sa-l terfelesti .Parca pe tov.Mirza nu -l atingeai cu,, penita" .Poti spune de ce?
22.   VORBE,AM INTAMPINAT OPRELISTI LA UN PROIECT TRANSF trimis de
(22 iun 2008, 17:34:42
Am facut proiectul si aveam nevoie de ceva fond de la primarie si nu am primit,am muncit degeaba la un proiect transfrontalier cu Ucraina,pe nervii si banii proprii pentru o institutie publica.
22.1  RE: VORBE,AM INTAMPINAT OPRELISTI LA UN PROIECT TRANSF trimis de
(22 iun 2008, 21:08:02
Nu munceste nimeni degeaba .Cel putin invatam fiecare cite ceva .Oricum n-ai spus tot adevarul.
23.   SUCCES trimis de
(22 iun 2008, 19:36:36
DOMNULE FLUTUR SA LUATI UN PIC LA PURIFICAT PRIMARII PSD DIN JUDET SA VEDETI CUM AU CHELTUIT BANII COMUNITARI UNII SI-AU FACUT LOR VILE SI PRIN SATE TE ANECI AN PRAF NU AU PUS MACAR O RABA DE BALASTRU

,DACAPLOUA M-AI TARE RAMII AMPOTMOLIT CU TOT AN ROMANIA ANULUI 2008 TREBUIESTI TRAS CU TRACTORUL CA SA IESI LA LIMAN.RUSINE LOR.... PSD-ISTILOR
23.1  RE: SUCCES trimis de
(22 iun 2008, 20:59:52
Pepe ,intrebarea ta este valabila pentru orice primar .Nu-ti bate capul prea mult ,pentru ca daca trecem la exemple dam de lucru parchetarilor pentru doua cincinale.Urmareste-ma cu atentie si vei vedea cum se scrie istoria .
23.2  RE: SUCCES trimis de
(22 iun 2008, 22:38:30
Acest Pepe e prost rau nu numai primarii psdisti au facut averi toti la o lalta mai ales cei care ia uns Flutur cu 2o-3o mii euro sa candideze la PD Laturi si vezi la aceia avere si ifose nu le ajungi cu prajina la nas.Cine se aseamana se aduna. PEPE PROSTU lingau lui Flutur.
24.   Sucevenilor trimis de
(22 iun 2008, 22:58:17
In tot judetul asta nu sa gasit unul mai cu mot decat Flutur sau Marza. Unul tanar .. cu initiativa unul care a mai vazut si "Westul" , nu niste tarni de astia care au iesit si iei 1 an la Bucuresti .Toti va bazati pe Basescu ca pe D-zeu. Da ce vine Base sa va puna in sacosa ? Cu asa conducatori o sa ajunge ca in Columbia sa cultivam canabis si sa facem heroina sa avem cu ce trai ....oricum nu suntem departe .
25.   Dl Flutur plus valoare! trimis de
(23 iun 2008, 05:28:07
Toti terkea-berkea isi dau cu parerea aici fara sa cunoasca cat de putin Constitutia, legile Romaniei si politica.

Dl Flutur este plus valoare, si mai luati gura de pe kurul lui. Naparcilor comuniste!
25.1  RE: Dl Flutur plus valoare! trimis de
(23 iun 2008, 08:22:37
Mai Briceag tu le stii pe toate si esti mereu la kurul lui Flutur cu hirtia igienica Despre constitutie nu vorbi ca nu o respecta iubitul tau Basescu ,te mai miri sa o respecte Flutur.Brigeag CIOCUL MIC ca esti o nulitate iar hotul striga hotii.
26.   PENTRU D UL FLUTUR. trimis de
(23 iun 2008, 10:11:55
ALATURI DE BAISANU SE VA RESTITUI PADUREA POPILOR PT CA EXISTA CALEA LEGALA, NU CUM A FOST INVATAT ORESTE DE CATRE JURISTI PREFECTURII FACUTI LA BOTUL CALULUI, IAR PT. IURI GAGARIN NU UITA CA NU MERITA SA FIE VAZUT PE LA SUCEAVA, MAI BINE I CUMPARATI UN BILET PT IASI SI PLATITI DIURNA DIN CAMPANIE.
27.   Nu sunt in PDL trimis de
(23 iun 2008, 10:28:22
Efectiv nu sunt in relatii bune cu presedintele CJ Gheorghe Flutur. As avea motive sa-l atac. Dar la cata politica grea am facut, rational este sa-i recunosc meritele si calitatile. Respectand votul alegatorilor, trebuie sa sper ca mai rau decat cu Mirza nu le poate fi bucovinenilor. Din tot sufletul doresc sa ne fie mai bine la Suceava. Dar pentru a se indeplini asa ceva trebuie noi alegatorii sa vorbim, sa cerem, in mod civilizat, in cunostinta de cauza, iar ei, alesii, sa ne asculte si sa se straduiasca sa ne respecte. Ca mai vin si alte campanii electorale. As vrea sa avem succes cu totii.
28.   Ba nenorocitilor trimis de
(23 iun 2008, 10:52:48
maine is sanzienele si nu vad nici o miscare prin oras. ne-ati furat poate singura bucurie a sucevenilor de peste an . furati maa , furati , ca doar tot in pamant intrati . peste 20 de ani cand o sa muriti o sa ne C.A.C.A.M la capul vostru de M.U.I.S.T.I nenorociti habotnici dupa functie si avere . dobitocilor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei