Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 iun 2008 - Anul XIII, nr. 144 (3825)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Suceava

Conferinţa Naţională a Medicilor de Familie, la a V-a ediţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Circa 400 de medici de familie din judeţ şi din ţară au fost invitaţi să participe la cea de-a V-a Conferinţă Naţională a Medicinii de Familie, deschisă ieri, la Suceava, la Casa de Cultură.

Manifestarea, care în acest an are drept temă reforma şi realitatea în medicina de familie, s-a bucurat, pentru prima oară, de prezenţa întregii conduceri a Colegiului Naţional al Medicilor - preşedintele Vasile Astărăstoaie, vicepreşedintele Constantin Cârstea şi secretarul general Viorel Rădulescu - care au ţinut să precizeze în cuvântul lor că “medicina de familie trebuie să rămână o specialitate cu un statut bine definit, iar reprezentanţii ei să lupte pentru a fi uniţi, în pofida tuturor intenţiilor de dezbinare apărute în ultima vreme”.

 

O iniţiativă a regretatului medic Svetlana Smoleac

În cuvântul de deschidere al conferinţei, preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie Suceava, dr. Draga Buimistriuc, a reamintit celor prezenţi că iniţiativa unei asemenea manifestări a aparţinut regretatei dr. Svetlana Smoleac, în urmă cu 7 ani, ocazie cu care s-a ţinut un moment de reculegere.

Manifestarea se desfăşoară în perioada 19-22 iunie, sub genericul “Zilele medicale sucevene”, şi este organizată de Asociaţia Judeţeană a Medicilor Generalişti, cu sprijinul Colegiului Medicilor Suceava şi al Societăţii Naţionale de Medicina Familiei.

În cadrul lucrărilor sunt prevăzute discuţii vizând realizările şi barierele în derularea programelor naţionale de sănătate, informatizarea în cabinetul medicului de familie, monitorizarea bolilor cronice în medicina de familie, precum şi teme legate de prevenţie ca o condiţie a optimizării actului medical. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conferinţa Naţională a Medicilor de Familie, la a V-a ediţie.
 Vizualizări articol: 781 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Conferinţa Naţională a Medicilor de Familie, la a V-a ediţie5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MEDICI FARA DOTARE trimis de
(21 iun 2008, 17:29:45
MEDIC DE FAMILIE=ZERO.ARE UN STETOSCOP SAU CE O FI SI ATAT.NICI O BRONSITA NU TRATEAZA BINE.NU AU ECOGRAF< NU RECOLTEAZA ANALIZE, TREBUIE SA STAI CA FRAIERUL LA RECOLTARE LA LABORATOR UNDE PILOSII INTRA PRIMII SAU CUNOSTINTELE.RETETE SI ATAT,ADEVERINTE BLA BLA BLA
2.   Medicina de famile (care familie?) trimis de
(21 iun 2008, 19:26:02
Domnilor,

Vazand aceste articole politice in ziarul dvs.si urmarind o emisiune pe un oarecare canal local in care dr.Puscasu ii lua un interviu unei asa-zise dr. Buimistriuc(stim cu totii ce inseamna terminatia in iuc,sau poate in iuk ,am ramas consternat ce vaste cunostinte avea acea femela,care mai e si un fel de presedinta a nustiucui m.f.si se perinda permanent pe la Colegiul medicilor)si in care interviu cucoana stia foarte bine ce inseamna medicina in Uniunea Europeana.A fost in Belgia unde a vazut un Cabinet de m.f. care avea 6(sase) metri patrati.

Sa fim seriosi.Eu imi desfasor activitatea ca medic de familie in Germania si Praxisul meu are 200 (nu mai scriu si cu litere) metri patrati.

Mai mult nu cred ca are rost sa scriu.

Ramaneti aici si subordonati-va iuci-lor (sau iuk-ilor,um vreti)si nu va intrebati de ce nu aveti ceea ce va doriti..

Aveti in fruntea Colegiului Medicilor un om competent.Exploatati-l si o sa va fie bine.Este al vostru.Se
3.   PACIENTII VOR CONDITII MAI BUNE!!! trimis de
(23 iun 2008, 10:33:44
SIMPOZIOANE DE CARTON,REALITATEA E CU TOTUL ALTA,DOTAREA CABINETELOR MEDICILOR DE FAMILIE DIN ORAS LASA DE DORIT.LIPSESTE CU DESAVARSIRE,DE CE NU SE I-AU MASURI.SA MAI SI INVESTEASCA DUMNEALOR NU NUMAO PROFIT .
4.   Felicitari trimis de
(23 iun 2008, 13:21:00
Doamna doctor Buimistriuc este o adevarata profesionista, un om care-si face treaba cu devotament, simt de raspundere si dragoste fata de pacient. Am avut privilegiul s-o cunosc de pe vremea cand trudea la cabinetul medical al unei societati comerciale din Falticenis; s-a mutat la Suceava si o vreme i-am ramas pacienti. Din cauza distantei ne-am mutat la un medic din Falticeni, care oricum nu se ridica la nivelul doamnei doctor. Este un om de calitate, care-ti ofera ajutorul necondtionat, sau asa era, nu cred ca s-a schimbat. Dumnezeu sa va dea sanatate doamna doctor si poate din postura in care va aflati, insuflati un pic din spiritul dumneavoastra si celorlalti colegi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei