Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 iun 2008 - Anul XIII, nr. 144 (3825)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Petru Paleu: Ne batem pentru locul trei, ultimul calificabil din grupă

Duminică, 22 Iunie 2008 (18:21:04)

Vicepreşedintele Federaţiei Române de Handbal, Petru Paleu, a declarat că reprezentativa masculină a României va avea ca obiectiv în prima fază a Campionatului Mondial din 2009 clasarea pe locul trei în grupa A, poziţie care i-ar aduce calificarea mai departe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

  "Nici nu încercăm să visăm. Obiectivul nostru pentru prima fază a întrecerilor este unul clar: ne batem pentru locul trei, ultimul calificabil din grupă", a spus Paleu, care consideră că naţionala României poate pune probleme adversarelor din grupa A, cu excepţia Franţei.

El a menţionat, însă, că România nu va avea nicio şansă dacă va avea probleme medicale şi nu va fi pregătită bine. "Dacă vom avea probleme medicale şi nu vom fi bine pregătiţi din toate punctele de vedere, nu cred că vom avea vreo şansă. Până la urmă, acum avem parte de grupa cea mai accesibilă dintre toate celelalte dificile. Deocamdată ne bucură faptul că vor reveni portarul Ştefan Laufceag şi Rareş Jurcă. Şi pe lângă aceste două vedete, vor mai apărea alte două-trei nume valoroase despre care nu vreau să vorbesc acum", a adăugat Paleu.

Petru Paleu crede că echipa care va influenţa cel mai mult arbitrajul va câştiga, în 2009, Campionatul Mondial. "Echipa care va avea influenţa cea mai mare asupra arbitrajului, va cuceri titlul suprem. Croaţia porneşte ca principala favorită pentru că vor şti, cred eu, să-şi aranjeze treburile acasă la ei", a afirmat Paleu.

Antrenorul naţionalei de handbal a României, Aihan Omer, consideră că şansele echipei pe care o pregăteşte depind şi de numărul fanilor care vor fi prezenţi la meciuri. "Depinde foarte mult de modul în care vom capacita suporterii să ne fie alături, cum ne vom bate pentru un număr cât mai mare de bilete. Cu reprezentanţii presei care să stea mereu lângă noi, cu măcar două mii de suporteri în tribune şi îmbrăcaţi în tricouri galbene, vom depăşi mult mai uşor tensiunea, emoţiile şi celelalte aspecte inconveniente în faza grupei", a explicat Omer.

Naţionala de handbal masculin a României va evolua în grupa A la Campionatul Mondial din 2009 (Croaţia), alături de echipele Franţei, Ungariei sau Bosniei, Slovaciei, Pan-America II şi Australiei, conform tragerii la sorţi care a avut loc, sâmbătă, la Zagreb.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petru Paleu: Ne batem pentru locul trei, ultimul calificabil din grupă.
 Vizualizări articol: 813 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Petru Paleu: Ne batem pentru locul trei, ultimul calificabil din grupă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei