Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 mai 2008 - Anul XIII, nr. 124 (3805)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţie şi Parchet

Vasile Ilie şi Gheorghe Flutur, cercetaţi penal în acuzaţia de mită electorală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cazul de mită electorală de la Moara, reclamat de Organizaţia Judeţeană Suceava a PSD, a ajuns pe masa procurorilor şi poliţiştilor. Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie s-a autosesizat după apariţia în presă a înregistrării video în care câţiva politicieni ai PD-L Suceava apar împărţind bani unor persoane, la sfinţirea unei biserici din comuna Moara.

Împotriva vicepreşedintelui PD-L Suceava, Vasile Ilie, şi a preşedintelui acestei formaţiuni politice, senatorul Gheorghe Flutur, se vor efectua cercetări în baza legii electorale.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a înregistrat dosar cu număr unic pe această temă, după ce PSD Suceava, prin Gavril Mîrza, a depus o plângere penală împotriva senatorului Gheorghe Flutur, pentru acordarea de mită electorală.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, Luminiţa Hurjui, a declarat, miercuri, că se vor efectua acte premergătoare, iar la finalizare dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, având în vedere că este implicat un senator al României.

Şeful campaniei electorale PSD, Miron Mitrea, a declarat, marţi, că la sfârşitul săptămânii trecute Gheorghe Flutur, împreună cu un alt coleg din partid, dădea bani la oameni, iar PSD Suceava a pus la dispoziţia presei un material filmat.

"Banii sunt mită electorală şi pe înregistrare Flutur spune 'dă şi lui ăsta bani', a spus Miron Mitrea.

 

Atât Gheorghe Flutur, cât şi Vasile Ilie au negat că ar fi vorba de mită electorală şi au susţinut că au făcut doar „un gest creştinesc de milostenie”, firesc la sfinţirea unei biserici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile Ilie şi Gheorghe Flutur, cercetaţi penal în acuzaţia de mită electorală.
 Vizualizări articol: 620 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vasile Ilie şi Gheorghe Flutur, cercetaţi penal în acuzaţia de mită electorală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Foarte bine! trimis de
(29 mai 2008, 11:19:09
Oare nu le e rusine sa minta cu nerusinare ca nu dadeau mita electorala? Cat de nesimtiti pot fi acesti portocalii,in frunte cu Flutur si urmati de Olarean si Vasile Ilie?

Oricum nu vor castiga alegerile si sper sa ia sub 10% ,sa fie dureroasa infrangerea la fel ca razbunarile lor dupa castigarea alegerilor din 2004.

Stimati alegatori,nu faceti greseala sa votati niste frustrati portocalii ahtiati dupa putere si razbunatori,votati-l tot pe tata Marza,ca asta macar si-a facut plinul si are si ceva realizari in spate!
1.1  RE: Foarte bine! trimis de
(29 mai 2008, 12:06:10
mananci **** !
2.   Pt gigi trimis de
(29 mai 2008, 12:10:31
Gigi ai luat si tu bani de la Flutur? Sau ti-a promis ca te primeste la piscina personala? Ai grija ca roata se invarte, si ai sa ajungi sa canti la harpalaughing))
3.   Mars trimis de
(29 mai 2008, 12:13:19
de-aici,coteiule,visezi la dictatura sa fii si tu cineva?Muta-ti gandul de marire,negrule Joe!
4.   Campanie portocalie trimis de
(29 mai 2008, 12:13:23
Ai perfecta dreptate ROZ BOMBON.La ce te poti astepta de la un partid care proclama cultul personalitatii,al neonazismului,al stalinismului.Sunt in stare sa-si vanda si mama doar sa castige alegerile.Nu au pic de demnitate,bun simt.Avea la fel dreptate cineva cand a scris pe forum,ca este cea mai murdara campanie ,din 2000 incoace.
5.   NU CRED trimis de
(29 mai 2008, 12:14:33
Prin mita eu inteleg un acord intre parti, in care unul ofera o suma de bani sau alte valori, iar celalalt le primeste cu scopul de a face niste servicii ilegale. Din film nu reiese ca s-a petrecut asa ceva.Sa presupunem ca s-au oferit anumite sume de bani la cateva persoane cu drept de vot, respectivele persoane in fata urnelor pot vota cu cu cine cred domniile lor fara sa dea socoteala nimanui.Dimpotriva, din film nici nu se poate vedea cine a primit banii, totul este neclar.Consider ca PSD-ul greseste foarte mult si pierde timpul cu sesizari la parchet, mai bine s-ar ocupa de campania electorala si sa explice sucevenilor ce proiecte vor face in urmatorii 4 ani, asa cum explica Gheorghe Flutur.
5.1  RE: NU CRED trimis de
(29 mai 2008, 12:36:10
Ce explica Flutur, eu nu am inteles decit ca face Athos,arde pasaricile si taie padurile sa recupereze bani din campania electorala.
6.   TOTI SUNT HOTI trimis de
(29 mai 2008, 20:46:57
Toti sunt niste hoti care alearga cu limba scoasa dupa ciolan, asa ca nu va mai certati fratilor si va jicniti sau va omorati degeaba pe noi oameni simpli nu ne incalzesc cu nimic ..nici PDL nici PSD nici PNL nici .............................. vedeti cat e benzina ,, motorina ,alimentele materialele de constructie,,,,CHIAR NU VEDETI NIMIC''''''''
7.   EU CU CINE VOTEZ ? trimis de
(30 mai 2008, 09:32:54
FIECARE TIGANCA ISI LAUDA ODRASLA , ASA FACETI SI VOI .NU VA OBOSITI DEGEABA FLUTUR VA ESI LA CJ ,LUNGU LA SV ,OLAREAN LA RADAUTI .eu cu ei voi vota ,vreau schimbarea .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei