Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 mai 2008 - Anul XIII, nr. 119 (3800)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iubire interzisă

Scandal sexual cu o fată de 11 ani, la Baia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Părinţii unei minore în vârstă de 11 de ani din comuna Baia au reclamat la Poliţie că fiica lor a fost sechestrată şi violată o noapte întreagă de un tânăr din aceeaşi localitate.

Misiunea poliţiştilor de a face lumină în acest caz nu este una deloc uşoară, oamenii legii aşteptând acum concluziile legiştilor ieşeni care au examinat-o pe minoră.

Potrivit reclamaţiei depuse la poliţie, minora P.C. s-a întâlnit în seara zilei de duminică (18 mai a.c.), în faţa unui bar din comuna Baia, cu un consătean de-al ei, Costel P., în vârstă de 26 de ani.

Profitând de naivitatea minorei, tânărul i-a spus fetei să meargă cu el la casa unui bătrân din aceeaşi comună. Deşi minora a vrut la un moment dat să plece, Costel P. nu a lăsat-o şi a dus-o în casa unei rude, unde, susţin părinţii fetei, a obligat-o să doarmă împreună cu el şi să întreţină raporturi sexuale toată noaptea.

P.C. a ajuns acasă abia spre dimineaţă şi le-a mărturisit totul părinţilor, când aceştia au luat-o la întrebări. Anchetatorii l-au audiat şi pe tânărul incriminat, acesta recunoscând că a rămas cu minora peste noapte în locuinţa unei rude, însă, susţine el, nu s-a atins deloc de aceasta.

Povestea s-a încurcat în momentul în care poliţiştii au dus-o pe minoră la Suceava, la Medicină Legală, pentru a vedea dacă fetiţa în vârstă de numai 11 ani prezintă sau nu urme sau leziuni care să pledeze pentru viol.

Concluziile legiştilor, însă, nu au ajutat prea mult la elucidarea cazului, aceştia stabilind că minora nu prezintă urme de violenţă şi are himenul complezant (n.r. -himen integru anatomic, cu o conformaţie ce permite realizarea unui act sexual vaginal fără deflorare).

Pentru a cere şi părerea unui alt specialist, anchetatorii au dus-o pe minoră la Serviciul de Medicină Legală Iaşi, urmând a primi un răspuns zilele următoare.

Chiar dacă varianta violului ar pica, Costel P. poate fi pus sub acuzare pentru act sexual cu un minor (n.r.-dacă se dovedeşte că, într-adevăr, a întreţinut relaţii sexuale cu minora, cu consimţământul acesteia) sau pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scandal sexual cu o fată de 11 ani, la Baia.
 Vizualizări articol: 718 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Scandal sexual cu o fată de 11 ani, la Baia1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CIUDAT trimis de
(23 mai 2008, 11:18:59
ce cauta o fata de 11 ani prin preajma barului??? sau doar trecea pe acolo?? sa ni se spuna exact. a lipsit toata noaptea de acasa si parintii nu au alarmat autoritatile? nici asta nu se spune. iar fata de ce nu a strigat dupa ajutor, nu se poate sa nu fi fost cineva prin preajma. ciudat, tare ciudat.
2.   Vinovata moral trimis de
(23 mai 2008, 14:03:28
Pentru ca o fata de 11 ani sa fie seara tarziu, in fata unui bar, sa plece cu un tanar, vina morala o are familia fetei, care nu s-a preocupat de educatia acestui copil. N-am aflat, erau romani sau tigani?

3.   "Beau de sting" femeile trimis de
(23 mai 2008, 17:05:14
Cum in Baia si Bogata femeile beau si papucii,nu este exclus sa se fi intamplat asemenea eveniment.Acolo,daca intri intr-un bar sambata sau duminica,70% dintre consumatorii de alcool sunt femei.Cui sa semene odrasla,fireste mamei betive.Pardon,sugative.
3.1  RE: "Beau de sting" femeile trimis de
(23 mai 2008, 20:35:14
sa inteleg,plavane,ca barurile sunt numai pentru berbeci?
3.2  RE: "Beau de sting" femeile trimis de
(23 mai 2008, 21:09:58
Tu poti intelege ce vrei sau ce poti,in functie de cati neuroni ti-au mai ramas.

Eu am prezentat realitatea de la fata locului.Circul des in aceste 2 localitati,asadar,stiu f bine care sunt indeletnicirile localnicilor.Cat despre intrebarea cu berbecii,daca ai sti ce inseamna un bar intr-o localitate de la tara,ti-ai face o imagine cat de frumos le sta "tatelor",in fumul de tigari Ronson si mirosul de alcool.Daca te-a deranjat acest adevar,poti sa-ti aduci consoarta la Baia duminica dupa orele 17.
4.   Stati linistiti trimis de
(23 mai 2008, 22:17:20
trebuie sa fie tigani

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei