Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 mai 2008 - Anul XIII, nr. 114 (3795)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Consilierii locali din Rădăuţi au aprobat în unanimitate transferul de teren pentru sediul Judecătoriei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judecătoria Rădăuţi va avea un nou sediu, construcţia acestuia urmând să înceapă în cel mai scurt timp. Ultimul obstacol a fost depăşit ieri, când consilierii locali din Rădăuţi au aprobat, în unanimitate, transferul unei suprafeţe de 13 ari de teren către Curtea de Apel Suceava.

Deşi exista temerea că mai mulţi samsari de terenuri plănuiau să blocheze transferul, acest lucru nu s-a întâmplat. Ba, mai mult, consilierii locali şi-au arătat disponibilitatea şi au atribuit o suprafaţă de teren mai mare decât cea solicitată de Curtea de Apel Suceava.

„Vreau să le mulţumesc aleşilor din Rădăuţi pentru modul cum au rezolvat cererea noastră. În cel mai scurt timp vom demara activitatea pentru ridicarea noului sediu al Judecătoriei, care va corespunde tuturor normelor europene”, a spus Cezar Hâncu, preşedintele Curţii de Apel Suceava.

Potrivit proiectului, viitorul sediu al Judecătoriei Rădăuţi va avea o suprafaţă desfăşurată de 4.000-4.500 de mp, precum şi funcţiuni adecvate.

Curtea de Apel Suceava a primit deja de la Ministerul Justiţiei bani pentru realizarea studiului de fezabilitate, urmând ca în bugetul de anul viitor să fie prinşi la buget bani pentru construcţia propriu-zisă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierii locali din Rădăuţi au aprobat în unanimitate transferul de teren pentru sediul Judecătoriei.
 Vizualizări articol: 1121 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consilierii locali din Rădăuţi au aprobat în unanimitate transferul de teren pentru sediul Judecătoriei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Re trimis de
(18 mai 2008, 13:48:11
sa chemati un popa in vederea demonizarii locului unde se va ridica aceasta cladire . mai bine sa se construiasca niste inchisori pentru acesti functionari . asta e , eu nu-i pot numi magistrati pt ca prea mult rau fac la cei care-si cauta dreptatea . dreptatea se imparte celui care nu are dreptate pt ca cel care are dreptate vine cu acte justificative iar celalalt cu euroi........si deci unde este atractia ? la hartii ? sau la euroi!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei