Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 mai 2008 - Anul XIII, nr. 114 (3795)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Incendiu

Gospodărie distrusă de flăcări, din cauza unui scurtcircuit electric

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O gospodărie din comuna Bilca a fost distrusă de flăcări, în urma unui incendiu izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric.

Incendiul a fost anunţat la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, joi, în jurul orei 11:20, la faţa locului fiind trimisă o armată întreagă de pompieri, din cadrul Gărzii de Intervenţie Vicovu de Sus, Detaşamentul Rădăuţi, împreună cu serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă Bilca, Frătăuţii Noi şi Gălăneşti, precum şi serviciul privat de pompieri al unei firme de producţie de încălţăminte.

La sosirea echipelor de intervenţie, incendiul cuprinsese deja acoperişul casei şi al anexei, existând pericolul de propagare a flăcărilor la două gospodării învecinate.

După aproximativ două ore, cu ajutorul celor patru autospeciale de intervenţie, pompierii au reuşit să stingă flăcările şi să limiteze valoarea pagubelor.

Potrivit pompierilor, în urma incendiului au fost distruse de flăcări acoperişul din şindrilă al casei, pe o suprafaţă de circ 150 de metri pătraţi, bucătăria, baia şi două camere, pe circa 90 de metri pătraţi, depozitul de furaje, pe aproximativ 120 de metri pătraţi, precum şi mai multe elemente de mobilier şi bunuri casnice, un metru cub de cherestea şi circa 5 tone de furaje.

Proprietara casei incendiate, Georgeta U., în vârstă de 39 de ani, a estimat valoarea pagubelor la aproximativ 40.000 de lei.

„Din primele cercetări a rezultat că incendiul a fost iniţiat de un scurtcircuit electric favorizat de un cablu electric defect”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gospodărie distrusă de flăcări, din cauza unui scurtcircuit electric.
 Vizualizări articol: 766 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gospodărie distrusă de flăcări, din cauza unui scurtcircuit electric0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei