Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 mai 2008 - Anul XIII, nr. 114 (3795)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: 19 mai va rămâne ca ziua în care românii au fost mai puternici decât Parlamentul

Duminică, 18 Mai 2008 (17:13:42)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la Palatul Cotroceni, că 19 mai trebuie să devină "Ziua porţilor deschise la Cotroceni" şi să rămână ca ziua în care românii au fost mai puternici decât propriul lor Parlament.
  Băsescu a declarat că 19 mai trebuie să devină "Zi a porţilor deschise la Cotroceni", precizând că, începând de anul viitor, în clădire se va putea vizita inclusiv etajul superior, unde se află biroul prezidenţial, birourile funcţionarilor şi sala unde au loc şedinţele CSAT - locul unde se iau decizii importante pentru România.

Preşedintele a spus că 19 mai rămâne ca ziua în care românii au întors decizia Parlamentului sau a "Marii Adunări Naţionale".

Băsescu a ţinut să precizeze că această zi a porţilor deschise, din acest an, nu este o sărbătoare a preşedintelui, ci a românilor, care anul trecut au schimbat decizia Parlamentului.

El a precizat, de asemenea, că a cerut funcţionarilor de la Preşedinţie prelungirea programului de vizitare de la ora 20.00 până la ora 24.00.

La finalul declaraţiei sale, Băsescu a fost întrebat de jurnalista Corina Drăgotescu dacă crede că "îl mai iubeşte poporul". Băsescu a râs şi a răspuns că important este nu ca o persoană să fie iubită, ci ca instituţiile statului să fie respectate.

Jurnalista a insistat spunându-i şefului statului că nu i-a răspuns la întrebare. Băsescu a râs din nou, întrebând-o: „Doamnă Drăgotescu dumneavoastră mă mai iubiţi?”, la care aceasta a replicat râzând: „Totdeauna domnule preşedinte!”.

La 19 mai, anul trecut a avut loc referendumul pentru demiterea preşedintelui, în urma căruia decizia de suspendare a lui Traian Băsescu din funcţie, luată de Parlament, a fost invalidată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: 19 mai va rămâne ca ziua în care românii au fost mai puternici decât Parlamentul.
 Vizualizări articol: 732 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu: 19 mai va rămâne ca ziua în care românii au fost mai puternici decât Parlamentul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei