Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 mai 2008 - Anul XIII, nr. 114 (3795)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Inaugurare

Cartierul Burdujeni are propriul sediu de primărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Sediul primăriei din Burdujeni a fost asaltat de cetăţeni încă de la inaugurare. Peste 100 de cetăţeni din cartierul Burdujeni au fost prezenţi ieri la inaugurarea mini-sediului de Primărie amenajat în clădirea modernizată a fostului Cinematograf Burdujeni, primind cu interes şi mulţumire vestea că vor putea beneficia acolo de serviciile pentru care trebuiau să se deplaseze în oraş, cât şi de un program săptămânal de audienţe cu conducerea municipalităţii.

În jurul clădirii renovate şi extinse (la etaj) s-au adunat o mulţime de cetăţeni, dar şi angajaţi ai Primăriei, care vor lucra acolo, precum şi consilierii locali care au aprobat această investiţie necesară locuitorilor celui mai mare cartier al Sucevei.

 

Moment istoric pentru cartierul Burdujeni

Un sobor de preoţi, reprezentanţi ai celor mai importante biserici din cartierul Burdujeni, a oficiat slujba de sfinţire a mini-sediului de Primărie, după care primarul Sucevei, Ion Lungu, a luat cuvântul, oferind cetăţenilor mai multe detalii despre investiţia făcută:

“Astăzi este un moment istoric pentru cartierul Burdujeni, care are acum o Primărie proprie. Acest sediu s-a deschis la solicitarea dumneavoastră şi aici vor funcţiona mai multe compartimente importante din Primăria Suceava. De luni, aceste compartimente vor fi funcţionale, la dispoziţia cetăţenilor. La parter este un sediu al Asociaţiei Gospodarul, un cabinet medical, Cantina de Ajutor Social, iar la etaj vor fi deschise compartimente de fond funciar, urbanism, asociaţii de locatari, spaţiu locativ, Poliţia Comunitară, taxe şi impozite locale, Apărare Civilă şi o sală de audienţe. Vreau să vă anunţ că începând de marţea viitoare, între orele 10.00 şi 12.00, voi ţine audienţe în sediul de primărie din Burdujeni. Acest sediu a fost făcut cu un efort financiar de 300.000 de euro, practic preţul unui apartament de lux, pentru care avem primărie a burdujenenilor”.

Sediul primăriei din Burdujeni va fi deschis sâmbătă şi duminică, pentru cei care vor să îl viziteze, iar de luni, oamenii vor putea veni acolo să caute rezolvare pentru problemele lor, să îşi plătească taxele şi impozitele, dar să şi discute direct cu edilul şef al Sucevei de necesităţile lor şi ale oraşului.

 

Copac plantat de oficialităţi în faţa mini-sediului de Primărie

La inaugurarea mini-sediului de Primărie a luat cuvântul şi viceprimarul Angela Zarojanu, care a menţionat că va ţine de asemenea audienţe acolo, dar de la 1 iunie, de la ora 16.00, adică după terminarea programului administrativ.

Simbolic, la inaugurarea noului sediu, primarul Sucevei, Ion Lungu, ajutat de viceprimarul Angela Zarojanu şi de consilierul local Ovidiu Donţu, a plantat un copac, din specia foioaselor, în părculeţul din faţa primăriei din Burdujeni.

Imediat după aceea, toţi cei prezenţi la eveniment au fost poftiţi în Primărie, să vadă cum a fost organizat acest sediu administrativ şi ce vor putea găsi acolo începând de luni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cartierul Burdujeni are propriul sediu de primărie.
 Vizualizări articol: 3117 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cartierul Burdujeni are propriul sediu de primărie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo trimis de
(17 mai 2008, 13:25:42
bravo.Cred ca aici merita toti alesii municipiului Suceava un punct in plus

2.   Miniprimar trimis de
(17 mai 2008, 13:57:47
lungule,de ce nu te ai uitat putin si in dreapta in timp ce iti tineai discursul ?ce zici,se potrivesc de minune sediul primariei si sectia de politie care arata ca o cocina de ti e jena sa te uiti la ea , dapoi sa mai intri.banuiesc ca stii de ce te intreb acest lucru !in rest iti doresc ce iti doresc sucevenii iar de iti doresc de bine sau de rau vei vedea incurand.
3.   Primarului trimis de
(17 mai 2008, 14:44:13
cind ati facut aceasta primarie v-ati gindit si la persoanele in virsta si la cele cu handicap cum vor urca la etaj pentru anumite probleme pe care le au sau sint probleme pe care nici nu vreti sa le luati in seama pacat ca ati pus caruta inaintea boilor
3.1  RE: Primarului trimis de
(18 mai 2008, 20:24:17
De ce nu este primarie in Burdujeni? Vrem primarie! Acum este.... De ce are scari, cum urca lumea la etaj? Bine! Poate o sa se faca inca o primarie numai pe lat... Cu benzi transportoare spre toate usile...Care ar putea sa fie urmatoarea nemultumire?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei