Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 mai 2008 - Anul XIII, nr. 114 (3795)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Înfrumuseţare

Fântâna arteziană „păpădie”, mândria comunei Şcheia

Duminică, 18 Mai 2008 (14:32:11)
Primarul comunei Şcheia, Vasile Andriciuc, candidat la un nou mandat din partea PD-L, a demarat o amplă campanie de înfrumuseţare a localităţii care vizează înfiinţarea de parcuri, spaţii verzi, spaţii florale şi amplasarea unor obiecte de decor. Potrivit primarului, până acum au fost amenajate parcuri în zona centrală a comunei Şcheia şi în satul Mihoveni, ultimul cu fonduri europene, şi s-a construit o fântână arteziană faţa primăriei. Fântâna seamănă, după cum spune Andriciuc, „cu o păpădie ziua şi cu un bulgăre de aur noaptea”, deoarece noaptea ea este luminată multicolor. Andriciuc a subliniat că în România mai sunt doar două fântâni identice cu cea de la Şcheia, la Mangalia şi la Buzău. „Din satelit se vede Marele Zid Chinezesc, Primăria Şcheia şi fântâna arteziană de la Şcheia”, glumeşte Andriciuc.

Primarul a ţinut să menţioneze faptul că în comună se fac investiţii ample, în prezent fiind deschise nu mai puţin de 11 fronturi de lucru. El a amintit de lucrările de alimentări cu apă şi canalizare în satele Sf. Ilie, Mihoveni şi Şcheia, de balastările unor drumuri, de lucrările de modernizare a şcolii din Şcheia. Andriciuc a precizat că aceste lucrări „nu sunt electorale”, fiind prinse în strategia de dezvoltare a localităţii aprobată de Consiliul Local, cu finanţare asigurată atât de la bugetul local, cât şi din fonduri europene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fântâna arteziană „păpădie”, mândria comunei Şcheia.
 Vizualizări articol: 2481 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Fântâna arteziană „păpădie”, mândria comunei Şcheia3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BRAVO trimis de
(19 mai 2008, 07:08:32
Brava scheenilor! Mai sunt insa o droaie de fantani papadie, printre care si la Galati.
2.   Mai este una trimis de
(19 mai 2008, 10:18:24
... si la Pitesti. Probabil mai sunt cu zecile prin tara. Interesant este ca, orbiti de luminile de la fantana, conducatorii oraselor si satelor nu observa ca asfaltul este plin de gropi.
3.   FELICITARI trimis de
(19 mai 2008, 18:19:18
Felicitari domnule primar Andriciuc.Sunteti un gospodar extraordinar,un om vertebral,demn care isi iubeste cu adevarat comuna!Ati facut multe lucruri bune pentru comuna Scheia si pentru asta noi suntem convinsi ca veti continua proiectele si dupa data de 01.06.2008.MULT SUCCES!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei