Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 mai 2008 - Anul XIII, nr. 114 (3795)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Contre

Mîrza susţine că PD-L va scoate „o fiţuică” în 60.000 de exemplare împotriva sa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean şi al PSD Suceava, Gavril Mîrza, candidat la un nou mandat, dezvăluie faptul că PD-L pregăteşte să lanseze pe piaţă „o fiţuică” de opt pagini care va fi tipărită în 60.000 de exemplare cu articole împotriva sa. Reacţia lui Mîrza vine după ce PD-L a anunţat, prin vocea secretarului general al organizaţiei judeţene, Marius Vatavu, că PSD pregăteşte „o fiţuică” împotriva liderului judeţean al PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, contracandidatul social democratului la şefia Consiliului Judeţean.

Gavril Mîrza a declarat că „fiţuica” democrat liberalilor este realizată de „un ziarist adus de la Bucureşti şi de un altul pe care Flutur l-a pus şef la o instituţie pendinte de Ministerul Agriculturii”.

„După principiul „hoţul strigă hoţul”, ei anunţă că PSD va pregăti o fiţuică. Îi liniştesc şi le spun că PSD nu pregăteşte nici o fiţuică, şi să nu se facă a nu şti nimic, pentru că noi cunoaştem faptul că au adus un ziarist de la Bucureşti care a mai făcut şi altădată campanie negativă în judeţ şi un alt ziarist pe care l-a pus şef la o instituţie pendinte de Ministerul Agriculturii şi i-au cuplat pentru a scoate o fiţuică de opt pagini în 60.000 de exemplare, împotriva lui Mîrza. Cunoaştem, şi hai să informăm şi noi populaţia că aceşti băieţi nu sunt în stare de nici o acţiune pozitivă şi nici o idee pozitivă pentru viitor. Ei sunt specializaţi în meseria de gropar, în meseria de demolator şi de denigrare”, a declarat Mîrza.

 

Recepţia parcărilor la mănăstiri şi a Centrului Multicultural

Preşedintele Consiliului Judeţean a anunţat că în această lună vor fi recepţionate lucrările la două obiective importante realizate în acest mandat, şi anume parcările la 13 mănăstiri din judeţ şi Centrul Multicultural. Mîrza i-a invitat să participe la inaugurarea lucrărilor şi pe reprezentanţii partidelor politice indiferent de culoarea lor.

"Văd că sunt unii băieţi care nu văd nimic, deşi poartă şi ochelari şi tot întreabă de realizările lui Mîrza. Le fac cunoscut că şi în această lună o să recepţionăm două obiective mari, şi anume parcările la cele 13 mănăstiri, care o să aducă şi elementul de civilizaţie atât de necesar în judeţ, încă un obiectiv pe fonduri europene, un proiect care o să ducă la dezvoltarea turismului. Tot luna asta, luni 26 mai, vom recepţiona şi inaugura Centrul Multicultural din Bucovina, la care vor fi invitaţi o parte dintre partenerii noştri externi care vor primi spaţii în această clădire, cât şi ambasadorii unor state cu care avem parteneriate", a precizat Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza susţine că PD-L va scoate „o fiţuică” în 60.000 de exemplare împotriva sa.
 Vizualizări articol: 1595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 3 voturi
Mîrza susţine că PD-L va scoate „o fiţuică” în 60.000 de exemplare împotriva sa4.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Praf in ochi trimis de
(17 mai 2008, 11:21:35
De fatada politicienii nostri se prefac a se combate. In realitate este un tatuc ce dirijeaza totul. Lungu, Zarojanu, Dontu toti sunt candidati agreati de Mirza. Dar preferatul, fiind mai usor de manevrat, este Lungu. La nivelul lui se poate lauda cu niste fapte marunte, dar el este mult sub nivelul necesar si meritat de suceveni.
1.1  RE: Praf in ochi trimis de
(17 mai 2008, 14:18:31
Asa-i,frate!!Nu-i asa,Lungule ca daca (doamne fereste)iese PSD-ul majoritar,te muti repejor la PSD ?Daca te-am vazut pe centura rujata si cu fusta scurta,nu te mai crede nimeni fata mare....
2.   AR FI BINE trimis de
(17 mai 2008, 12:06:02
AR FI BINE PENTRU A ARATA SUCEVENILOR CINE ESTE PE ADEVARAT ACEST OM "M�RZA", PENTRU CA ALEGATORII SA AFLE TOATE SIRETENIILE LUI.
3.   Vrem sa stim ceea facut hotul care cere voturi trimis de
(17 mai 2008, 13:42:28
Reptila comunista Mirza o numeste "campanie negativa", iar noi o numim transparenta la informatii, drept constitutional.

Ce ce crede Porkul asta ca activitatea CJ este strict secreta? De ce nu informeaza publicul ce s-a facut cu banii in ultimii 12 ani? Cati bani a pompat Mirza in Cajvana sa fie oras? Cati bani a dirijat el spre clientela PSD/PCR?

Unde's banii hotule?
3.1  RE: Vrem sa stim ceea facut hotul care cere voturi trimis de
(17 mai 2008, 17:13:22
Banii sint la Flutur cu care face campanie electorala si te plateste si pe tine GOGOMANULE.
3.2  RE: Vrem sa stim ceea facut hotul care cere voturi trimis de
(17 mai 2008, 17:17:19
Pork esti tu.Banii ia Fluat Flutur pe apa chioara care a dezinfectat de Gripa aviara.Poate au mai ramas microbi de Gripa si la tine .Vai de capul vostru sec ..
3.3  RE: Vrem sa stim ceea facut hotul care cere voturi trimis de
(17 mai 2008, 17:26:39
psd-istii simt ca pierd si astea sunt ultimele rabufniri!! PSD-ul crede ca sucevenii sunt prosti ....marza nu a facut nimic pt judetul suceava ....e un hot si sucevenii vad ca toate drumurile sunt stricate si impracticabile .....hotii din psd gen general construct, nutu, ei fac toate cartile ....de parca nu am sti cum au castigat licitatiile ....rusine comunistilor si hotilor!!
4.   Rog cunoscatorii trimis de
(17 mai 2008, 14:21:22
Care stie de care ceas are Marza la incheietura in pozele electorale?L-o fi primit de la Antefrig pentru prestatia din reclama la pateul de ficat!
5.   Local trimis de
(17 mai 2008, 15:18:33
dar de camasa Hugo Boss din afisele electorale?PSD= Camorra Romaniei
6.   Nu cred o iota.... trimis de
(17 mai 2008, 18:15:28
Nu cred o iota domnule Marza si stiti de ce?Pentru ca PSD-ul detine informatii iar dovezile lipsesc cu desavarsite.Asa se raporta si planul la hectar...tot din informatii...Asa-i?
7.   Re;mirza trimis de
(17 mai 2008, 18:30:19
iti este frica de adevar porcule de mirza?/???!!!! sa afle toata lumea ce porcarii a-i facut in 16 ani si nu-ti ajune.....o sa dai totul inapoi excrocule....
8.   Luati-o de pe noi trimis de
(17 mai 2008, 19:32:38
Hai,ca-i de pomina !Zaluda asta de Gabriela,vad ca-i convine pozitia deasupra si a navalit pe capurile noastre intr-un elan dement si posesiv.Una doua ,ea vrea dovezi,parca-i impuscata.Pai ce crezi fato,ca toti pot dovedi ceva atit de usor,cum o faci tu ,prin postari, demonstrindu-ne neincetat cit de proasta esti ? Hai, mars la produs,ca se face coloana de tiruri si nu mai au loc in parcari(centrele voastre de (b)vot ,prevazute cu cabine si stamp.ule pe masura voastra,prostituate(nu numai politice)ce sunteti....
8.1  RE: Luati-o de pe noi trimis de
(17 mai 2008, 22:33:04
Sa va fie rusine.Dar...unde minte nu-i,nici macar Dumnezeu nu cere!
8.2  RE: Luati-o de pe noi trimis de
(18 mai 2008, 00:05:48
Cat despre securisti,sri-isti eu stiu un lucru.Sunt oameni capabili(nu toti,exista si uscaturi ca peste tot).Sa va povestesc ceva-prin anii '80eram eleva la o Scoala de Ofiteri.Acolo am trait cei mai urati ani din viata mea.Caldura ioc,prostie cat cuprinde.Imi doream o bucatica de carne....dar se intampla sa o vad doar la sarbatori sau cand imi trimiteau parintii pachet.Am cunoscut un maior de securitate;m-a ajutat cu mancare in schimbul unor mici servicii-cine si ce vorbeste prin Scoala. Asa am inceput sa-mi servesc patria. Acum socotesc ca a sosit momentul sa intru in politica
8.3  RE: Luati-o de pe noi trimis de
(18 mai 2008, 07:36:06
Nu-ti este rusine sa minti in asa hal timpito,in anii 8o se traia destul de bine iar armata a fost totdeaua deasupra ce era in civilie.Rusine ca esti o mincinoasa ordinara,mai greu a inceput dupa anul 86-87 cind a intervenit criza mondiala si din care am suferit si noi ,dar armata a trait destul de bine si salariile erau mai bune.In concluzie esti o impostoare .si o mincinoasa ,poate te referi ca ai facut dragoste cu maiorul pentru mincare,nu te minca acolo jos.si acum minti .
8.4  RE: Luati-o de pe noi trimis de
(18 mai 2008, 10:08:32
Ati ajuns sa va injurati intre voi?Sau va injurati pe dumneavoastra.....Nici atat nu ati reusit sa intelegeti ca s-a intrat cu pseudonimul meu....RUSINE SA VA FIE PSD-istilor.Va comportati ca niste golani!
9.   Hartie folosita la WC-ul PD-Latrailor trimis de
(17 mai 2008, 19:58:15
Bucuria celor care au WC-ul in curte, nu mai cumpara hartie igienica si folosesc fituicile lui Flutur. Sa vezi bucurie, folosita cu partea lucioasa, unde precis este imprimata moaca lui Flutur, nu zgarie, este placuta. Domnule Marza, poate il convingi sa comande mai multe, zona de munte este mare consumatoare.
9.1  RE: Hartie folosita la WC-ul PD-Latrailor trimis de
(17 mai 2008, 22:59:53
Eu am incercat sa ma sterg cu afise PSD .Sunt foarte prost tiparite,se ia vopseaua rosie de pe ele.La un moment dat m-am speriat ca mi-a venit ciclul peste rand...cand colo ,era de la trandafirii lui Marza!
9.2  RE: Hartie folosita la WC-ul PD-Latrailor trimis de
(17 mai 2008, 23:17:07
Va rog respectuos sa nu mai scrieti cu pseudonimul meu.Nu este corect.Ma dezic de ceea ce ati putut scrie.Rusine sa va fie pentru ca nu va asumati tampeniile scrise.E cel mai simplu sa fii las.
9.3  RE: Hartie folosita la WC-ul PD-Latrailor trimis de
(17 mai 2008, 23:29:21
Tu esti o impostoare.Eu sunt adevarata Gabriela!Si cu afisele PSD e chiar asa cum am spus.Daca vrei iti trimit o mostra;poti sa-ti faci din ea un ceai,maine dimineata!
9.4  RE: Hartie folosita la WC-ul PD-Latrailor trimis de
(17 mai 2008, 23:43:59
Rusine sa iti fie LASULE!Atat va duce capul,atat faceti!Inca o data RUSINE!!!Electoratul va va sanctiona pamblicarilor!Mai aveti putuna rabdare!!!

Domnule Flutur si echipa PD-L,va sustinem!!!!
9.5  RE: Hartie folosita la WC-ul PD-Latrailor trimis de
(17 mai 2008, 23:45:07
Frunza verde de cicoare

Nici in pi*da nu ma doare

Gabriela-i cea mai tare!!!!!

LA NOI SE VOTEAZA PD-L!

LA NOI SE VOTEAZA PD-L!

LA NOI SE VOTEAZA PD-L!
9.6  RE: Hartie folosita la WC-ul PD-Latrailor trimis de
(17 mai 2008, 23:45:41
ei il reclam pe flutur ca in vreo cateva afise era nebarbierit si m-a iriat la gaoaza !
10.   Oameni de nimic trimis de
(17 mai 2008, 23:50:57
Ce oameni de nimic sunteti PSD-istilor.Doar asemenea ordinarii stiti sa faceti?RUSINE SA VA FIE!!!
10.1  RE: Oameni de nimic trimis de
(18 mai 2008, 00:02:06
Cat despre securisti,sri-isti eu stiu un lucru.Sunt oameni capabili(nu toti,exista si uscaturi ca peste tot).Sa va povestesc ceva-prin anii '80eram eleva la o Scoala de Ofiteri.Acolo am trait cei mai urati ani din viata mea.Caldura ioc,prostie cat cuprinde.Imi doream o bucatica de carne....dar se intampla sa o vad doar la sarbatori sau cand imi trimiteau parintii pachet.Am cunoscut un maior de securitate;m-a ajutat cu mancare in schimbul unor mici servicii-cine si ce vorbeste prin Scoala. Asa am inceput sa-mi servesc patria. Acum socotesc ca a sosit momentul sa intru in politica
10.2  RE: Oameni de nimic trimis de
(18 mai 2008, 00:14:36
Am uitat sa precizez:acest comentariu a fost postat de Gabriela in editia de miercuri a Monitorului! Cititi si va cruciti!
10.3  RE: Oameni de nimic trimis de
(18 mai 2008, 09:58:40
RUSINE SA VA FIE!

"Am cunoscut un maior de securitate;m-a ajutat cu mancare in schimbul unor mici servicii-cine si ce vorbeste prin Scoala. Asa am inceput sa-mi servesc patria. Acum socotesc ca a sosit momentul sa intru in politica"

Asa ceva am scris eu?Calomniatorilor ce sunteti PSD-istilor!Nivelul vostru intelectual ma inspaimanta.Va veni vremea cand veti trebui sa platiti pentru calomniile,minciunile,obraznic pe care le-ati facut!!!!!!
11.   Gabriela trimis de
(18 mai 2008, 05:31:46
gabriela, nu te dezamagi, zdrentele astea comuniste, bandite si securiste si mi-e mi-au folosit numele "dl briceag" in mod compromitator. lumea isi da repede seama ca acestea sunt niste impostori care lucreaza cu jumatate de norma la PSD/PCR.

da in ei, nu-i lasa ca si-o iau in cap. de 5 ani de zile, i-am umplut de flegme, iar acum arunc in ei cu "pamant galben", si le place la nesimititi. pentru ca intre ei kk nu se poate face deosebire.

capul sus, dl briceg este aici.

11.1  RE: Gabriela trimis de
(18 mai 2008, 07:41:55
Briceag esti timp rau nici noaptea nu dormi.Gasca Latratorilor+PD. sinte mafioti dupa chipul mentorului dela Bucuresti ,pentru noi cerio dela P.C. sinteti zero barat.
11.2  RE: Gabriela trimis de
(18 mai 2008, 09:20:09
Briceag,ma descurc si singura,n-am nevoie de ajutorul tau.Mai ales ca esti si un pic certat cu limba romana.Eu am doua facultati,am facut scoala,sunt o intelectuala! La scoala de ofiteri de securitate pe care am facut-o nu intrau toti analfabetii!
11.3  RE: Gabriela trimis de
(18 mai 2008, 10:05:07
Domnule Briceag,acesti PSD-isti sunt sub orice critica!Au vazut ca se poate intra oricum pe acest mini forul si imi folosesc pseudonimul meu pentru a debita numai si numai porcarii.La acesti PSD-isti lipseste cu desavarsire educatia,bunul simt si .....multe altele.

Pentru cititori,nu am facut nici o Sc de Of. de securitate.Dupa alegeri,pentru aflarea ADEVARULUI voi dezvalui cine sunt si ce studii am.Voi face asta pentru oamenii onesti !!!

RUSINE SA VA FIE PSD-istilor!
12.   Marza sustine trimis de
(18 mai 2008, 08:04:23
La Iacobeni "portocaliul Flutur" a dat de pomana galeti , semn ca pdl-ul a murit si trebuie dus la cimitir! Tot mafiot ramai bai molie ,care e tot un flutur e daunator! Bucovineni votati cum va dicteaza constiinta nu cum vor sa va cumpere unii sau altii!
13.   Pentru 32 trimis de
(18 mai 2008, 10:27:44
Semn ca PSD-ul a murit si va invia PDL-ul, bai fraiere, la IACOBENI nu se gandeste mai mult?
14.   PT MARZA FRAIERUL trimis de
(18 mai 2008, 11:31:07
ba PSD-ul VOSTRU de comunisti in frunte cuPAPAGALUL de Marza.Ce Marza baiatule...adica ba BOULE,tie cam frica ca o sa trebuiasca sa raspunzi de tot ce ai furat din judetul asta,tu si neamul**** de psdisto-comunisti?O sa-ti faca nenea Flutul curul poligon,tie si la toti informatorii din cjs,ca sunt tare multi mancatori de cakat acolo fraierestenilor.HOOOOOOO JOS PSD-UL.......
14.1  RE: PT MARZA FRAIERUL trimis de
(18 mai 2008, 11:59:56
Tu esti varul lui Flutur si supervizat de Gabriela? Inca o data se adevereste ca voi, cei din cocina PD-Laturilor sunteti niste gunoaie.
15.   Fituici la biserica SF Andrei trimis de
(18 mai 2008, 11:54:19
"Mai draga"Marza,uite valetul tau care candideaza la primarie,Dontu,a venit astazi 18-V-2008 duminica si face campanie electorala la biserica SF Andrei.Ce cauta d-lui care are domiciliul in centru,la biserica din Burdujeni,stim.Fraierii nu se gasesc in Burdujeni,trebuie cautati in alta parte.Parca legea interzice campanie electorala in week-end.Unde mai pui ca un "trepadus" de la PSD,impartea fituici cu Dontu la intrarea in curtea bisericii."Stimabile" Marza,nu mai trimite slugile in B-jeni,ca acestia daca raman singuri,se ratacesc prin cartier.Nu au fost niciodata aici si nu stiu pe unde sa mearga inapoi.
16.   Gabriela trimis de
(18 mai 2008, 19:57:09
gabrielasa stii caai dreptate
17.   Hotul Mirza si familionul lui trimis de
(19 mai 2008, 06:07:22
Gavril M�rza (PSD) - actualul presedinte al CJ, a fost trimis �n judecata de DNA, �ntr-un dosar penal alaturi de deputatul Ioan Stan. Cei doi si-ar fi folosit influenta pentru a determina diversi agenti economici sa sponsorizeze Fundatia ,,Armonia" si au obtinut de la acestia 100.000 dolari pentru campania electorala a PSD. Firma ,,Gemacu", �n care asociata este fiica lui M�rza, a primit fonduri PHARE pentru utilajele necesare unei fabrici de cherestea
17.1  RE: Hotul Mirza si familionul lui trimis de
(19 mai 2008, 08:42:21
Buna dimineata mai briceag ai inceput sa maninci .r a h a t de luni dimineta sa ai spor toata saptamina'Succes.
18.   Frica psd trimis de
(19 mai 2008, 10:01:27
dragi''concetateni'' de la psd va este frica de fituica.daca nu aveti nimic de ascuns atunci de ce va temeti,iar daca fituca ar contine lucruri neadevarate foarte usor ati putea sa le combateti.nu......sau va este frica ca adevarul iese la iveala????????????ca de exemplu statutul de actionar al d-nului deputat Stan in cardasie cu primarul pesedist Buhlea la iazul radasanenilor??????ceva in genul acesta domnilor pesedisti va este frica sa nu contina aceasta fituca??????????????????ne-am cam saturat de hotiile voastre ,ia mai trageti pe dreapta vreo 4 ani sa ne mai lasati sa mai respiram.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei