Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 mai 2008 - Anul XIII, nr. 108 (3789)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ţintă

Modernizarea Bazarului, până pe 15 august

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noul tronson modernizat al Bazarului sucevean va putea fi dat în folosinţă în luna august a acestui an. Primarul Sucevei, Ion Lungu, a precizat că lucrările vor începe imediat după ce terenul pe care va fi realizată platforma betonată va fi eliberat de chioşcuri.

“A doua etapă de modernizare a Bazarului a început de luni, cu mutarea chioşcurilor de pe suprafaţa unde trebuie să se lucreze. Mutarea celor 400 de chioşcuri decurge destul de greu, trebuie mutate cu macaraua, dar intenţia noastră e ca toate lucrările la platforma modernizată să fie finalizate până pe 15 august, iar comercianţii să revină pe vechile lor amplasamente, numai că într-un cadru mai modern şi în care au parte de mai multe facilităţi”, a explicat Ion Lungu.

În momentul în care va fi finalizată şi a doua platformă, lipită de cea realizată anul trecut, acestea vor alcătui o singură zonă comercială, protejată de ploi şi zăpadă de acoperişul metalic, iar pe laterale, închisă cu panouri transparente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Modernizarea Bazarului, până pe 15 august.
 Vizualizări articol: 1174 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Modernizarea Bazarului, până pe 15 august5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bazar trimis de
(10 mai 2008, 12:27:34
domnule primar daca va ganditi ca si a doua platforma sa o realizati la fel ca prima mai bine va lasa-ti pagubas ,fiinca sa facut mai mult rau decat bine.

daca intrebati pe oricine care vinde in bazar cu siguranta va spune ca mai bine vinde in ploaie si zapada decat sub acel acoperis care le distruge si mai tare sanatatea.

cred ca toata lumea se astepta la cu totul altceva dar la noi in romania niciodata nu va fi posibil
2.   Prostie trimis de
(10 mai 2008, 15:26:59
De ce dracu se modernizeaza bazarul cind Suceava e plina de Supermarketuri si inca se vor mai dechide citeva.Banii contribuabililor se folosesc fara rost ca sa isi faca treaba bisnitarii
3.   Fara noima trimis de
(10 mai 2008, 15:42:31
De ce n-ai facut in prealabil un sondaj de opinie in bazar,sa vezi cati te mai voteaza ?Ai ajuns si tu ca Ceasca,crezi ce-ti spun slugoii...
4.   Felicitari trimis de
(10 mai 2008, 23:37:12
Felicitari Domnule Primar Lungu!!!!Tineti-o tot asa!!!!Va vom vota,pentru ca Suceava are nevoie de asa un gospodar!
5.   Omul scumpeste locul trimis de
(11 mai 2008, 01:47:58
Citisem, cred ca tot pe forum, ca in doi trei ani va disparea bazarul(cu vointa si comanda UE) asa ca trebuie crescuta valoarea terenului, dar si niste comisioane nu strica(din lucrarile de "modernizare" si apoi de demolare), iar calitatea lucrarilor...care calitate, care lucrari?
6.   PT IRINA SI GHERASIE trimis de
(11 mai 2008, 21:31:05
DRAGA IRINA SI GHERASIE SUNTETI NISTE IMBECILI, IAR TU LUNGULE AI RAMAS ACELASI MARE BOU
7.   Scurtule!!!!!!!!!!!! trimis de
(12 mai 2008, 06:01:54
Dai din coate poate mai prinzi o tura la primarie. Degeaba faci bazar modern, atita timp cit bazaristii stau in Burdujeni si Obcini. Acolo , la ei acasa, trebuia sa faci ceva, nu in bazar.
8.   Fara cuvinte trimis de
(12 mai 2008, 09:15:05
Uitati Domnule Primar Lungu cine nu o sa va voteze.Doar oamenii needucati care in afara de a injura n-au invatat nimic de la viata.Oricum acestia sunt putini,iar dumneavoastra veti castiga alegerile deoarece ati dovedit ca sunteti cu adevarat gospodar!!!!!Va sustinem Domnule Primar Lungu!!!
9.   Made in Ro trimis de
(12 mai 2008, 10:01:35
Pentru cei destepti, va anunt ca Bazaruri exista si la Londra si Roma, nu numai la Suceava, e o forma de comert si se cheama ambulant, si cred ca cei din bazar au tot dreptul la conditii mai bune, cand dai chirie 2 milioane pe luna pentru 5 mp de spatiu in aer liber nu e prea corect. Primaria castiga atat din chirii cat si din taxe, impozite, intrare si parcari. Corect nu e nici modul si viteza in care se construieste, un tronson in 6 luni, comparativ, in tot timpul asta ridicandu-se si mastodontul Carrefour.
10.   Pentru CLOVNU' trimis de
(12 mai 2008, 11:07:12
Stim!Si in Amsterdam,Liege etc.......
11.   Nivelul de discutie trimis de
(12 mai 2008, 11:28:27
Citind forumurile romanesti i-ti dai seama de ce sintem coada Europei.Daca cineva are o parere vine urmatorul si il face imbecil.Eu sint de acord sa fie si bazarul,dar daca ar fi luat la purificat de catre Politie -marfa fara documente ,tigari de contrabanda,declaratii de impozit false ,valuta falsa,hoti de buzunare care opereaza sub ochii si acceptul politiei si altele s-ar inchide bazarul automat.In afara de asta bazarul nu e o chestie de viitor pentru cei care lucreaza acolo (trebuie sa stii numai sa numeri banii)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei