Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 mai 2008 - Anul XIII, nr. 108 (3789)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

De Ziua Europei

Spectacol de ţinută oferit de PD-L sucevenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Democrat liberalii din municipiul Suceava, în frunte cu candidatul lor la funcţia de primar, actualul edil şef Ion Lungu, au marcat Ziua Europei printr-un spectacol folcloric de mare ţinută, organizat pe esplanada Casei de Cultură.

Pe scena în spatele căreia a tronat un banner de dimensiuni mari cu candidatul PD-L la funcţia de primar al Sucevei şi cu sloganul acestuia „Primar garantat. Testat de 100.000 de suceveni”, au evoluat artişti autohtoni, dar şi din străinătate.

„Balul” a fost deschis de suceveanul Alexandru Recolciuc, ale cărui piese au încălzit atmosfera în piaţă şi au îndemnat lumea la dans, în faţa scenei formându-se adevărate hore. Recolciuc a coborât la un moment dat de pe scenă pentru a anima atmosfera.

I-a urmat botoşăneanca Brînduşa Covalciuc şi suceveanca Cristina Gheorghiu. Au încântat publicul, interpretând piese folclorice cunoscute renumiţii interpreţi de muzică populară Ionuţ Dolănescu şi Irina Loghin.

Punctul central al spectacolului l-a reprezentat evoluţia Ansamblului Artistic „Joc” din Republica Moldova, care fost anunţat chiar de Ion Lungu. Având la dispoziţie circa 100 de dansatori-balerini, Ansamblul de la Chişinău a rupt ropote de aplauze prin prestaţia impecabilă.

 

Flutur: „Ploaia de azi simbolizează norocul şi belşugul”

Ploaia torenţială căzută în după amiaza zilei de ieri a fragmentat spectacolul democrat liberalilor, spectacol care totuşi a fost dus cu bine până la capăt.

Pe esplanada Casei de Cultură s-au aflat majoritatea liderilor PD-L, printre care secretarul general adjunct al organizaţiei judeţene, Ioan Bălan, vicepreşedinţii Vasile Ilie şi Constantin Gheorghe, vicele de la municipiu, Constantin Lungu, liderul tinerilor din municipiul reşedinţă de judeţ, Lucian Harşovschi, sau consilierul local Mona Săndulescu.

A fost prezent şi preşedintele organizaţiei judeţene a PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean, care a sosit la finele spectacolului direct de la întâlnirile electorale din judeţ.

„Astăzi, de Ziua Europei, salut toţi sucevenii şi le urez să simtă avantajele integrării României în Uniunea Europeană. Ziua Europei înseamnă, pe de o parte, sfârşitul ultimului război, sper, de pe acest continent şi ziua unităţii europene, iar ploaia de azi, când Ion Lungu a organizat o manifestare publică asemănătoare celei de la Frasin, simbolizează norocul şi belşugul”, a declarat Flutur la finalul manifestării.

Spectacolul nu s-a încheiat cu un foc de artificii, aşa cum se aşteptau sucevenii, explicaţia oferită de Ioan Bălan fiind aceea că „am lăsat focurile de artificii pentru data de 2 iunie când vom câştiga alegerile”.

 

Lungu: „Am sărbătorit cum se cuvine Ziua Europei”

Primarul Ion Lungu a ţinut să sublinieze faptul că, prin acest spectacol, democrat liberalii au dorit să marcheze două evenimente, şi anume Ziua Independenţei şi Ziua Europei.

„Ne-am dorit să marcăm două sărbători importante. În primul rând, să nu uităm de Ziua Independenţei, 9 mai 1877. Datorită acelui moment, astăzi suntem un stat suveran şi independent, într-o Europă unită. Apoi, este vorba de Ziua Europei pe care am dorit să o marcăm aşa cum se cuvine prin acest spectacol deosebit. A fost parţial o reuşită pentru că vremea nu ne-a lăsat în totalitate în pace, dar cred că ţinta noastră a fost atinsă: să sărbătorim aşa cum se cuvine Ziua Europei. Azi suntem un stat european şi eu cred că noi, autorităţile locale şi centrale, avem datoria de a integra România în Uniunea Europeană. Noi am aderat, dar mai avem încă mult de lucru”, a declarat Lungu.

El a spus că sloganul PD-L pentru administrarea municipiului Suceava în perioada 2008-2012 este „Suceava-oraş de nivel european”, precizând că va lupta pentru a-l pune în practică.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacol de ţinută oferit de PD-L sucevenilor.
 Vizualizări articol: 836 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Spectacol de ţinută oferit de PD-L sucevenilor4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   RISIPA trimis de
(10 mai 2008, 11:16:59
face-ti risipa din banii nostri dar pe voi va dore undeva
1.1  RE: RISIPA trimis de
(10 mai 2008, 12:55:06
A pus 3 pavele a plantat 3 flori...tot a facut ceva, altii pana la el ce au facut?? si-o fi umplut buzunarele dar totusi fata de altii a realizat ceva, chiar daca e putin, votati psd-ul sau peneleul daca nu va ajunge cat au muls orasul asta nenorocit la alegerile trecute, e aiurea sa judeci un "taran" cu "minte" de orasean doar pt ca se trage din mediul rural.
2.   Toloaca in centru trimis de
(10 mai 2008, 11:30:17
A transformat Lungu asta centrul municipiului in toloaca de la el din sat.

Saracii oameni. In ultimii ani au avut parte numai de scandal si mirosuri.

Centru unui oras trebuie sa fie transformat intr-un centru cultural, de relaxare si nu intr-un spatiu plin de galagie, mirosuri.

Nu mai spun ca intreg centrul ,scarile de bloc si curtile interioare au devenit WC public.
2.1  RE: Toloaca in centru trimis de
(10 mai 2008, 12:48:31
GABRIEL_SV cred ca esti unul din ultimii bosorogi din era comunistilor...dute-n p*** mati cu tot cu ideile tale, peste tot in lume este festivalul berii si e normal sa fie si galagie, daca nu iti place nu te uita, daca nu le-ar place sucevenilor nu ar participa si totusi participa intr-un numar foarte mare, nu te mai baga in comentarii idiote ca tine.
2.2  RE: Toloaca in centru trimis de
(10 mai 2008, 15:22:02
Mare bou esti Mihai,betiv notoriu,grohac de clasa,du-te in Germania la sarbatoarea berii si te pisa pe dupa blocuri ,ca poate sa vanda maica-ta vaca cu tot cu standola si nu scoate bani pentru amenda .Tembelule!
2.3  RE: Toloaca in centru trimis de
(10 mai 2008, 20:58:32
Festivalurile din alte orase ,ca sa nu mai vorbim de cele din alte tari, sunt un pic mai altfel. Lungu vrea sa ne indobitoceasca cu totul. Nu-i pasa si de oamenii cu clasa din oras , ci numai de oamenii care se multumesc cu un mic gratis si o halba cu bere. Acesti oameni nu reprezinta majoritatea, desi suntem judecati la fel. Lungu poate cumpara doar oamenii ieftini care-si vand votul pentru un mic, dar ceilalti in mod sigur au o cu totul alta viziune, alte pretentii de la locul unde traiesc. Festivalurile astea ieftine, pe bani multi, ne tin in umbra adevaratelor festivaluri care se pot organiza cu aceeasi bani, dar in mintea ingusta a primarului care nu a iesit decat la balurile din sat, atat meritam ,sau si mai rau pana acolo trebuie sa ne coboram. Eu personal doresc mai mult. Voi ???????????????
3.   Nesimtirea si marlania nu au limite trimis de
(10 mai 2008, 11:32:42
la asa taran ion lungu asa spectacol .nesimtitule orasul e plin de gropi si tu serbezi zile?si flutur ala un mare gargaragiu politic.mai bine va faceti balerini la chisinau ca doar sunteti niste balerini politici.
3.1  RE: Nesimtirea si marlania nu au limite trimis de
(10 mai 2008, 12:48:42
gura PSDistule!laughing

3.2  RE: Nesimtirea si marlania nu au limite trimis de
(11 mai 2008, 18:37:21
Raspuns tipic PD-L. Poate va mai aduceti aminte replica unei toante PD-ista din parlament: "Ciocu mic ca acuma noi suntem la putere!"
4.   M-am saturat de tarani trimis de
(10 mai 2008, 11:38:03
Vai ce bine! Inca un spectacol taranesc oferit de marele gospodar care a facut atat de multe pentru suceava! MA BUCUR CA SCAPAM DE EL DUPA 15 IUNIE, SA-SI FACA LA SALCEA LA EL IN CURTE SPECTACOLE TARANESTI!!!!!!!!!

LUNGULE, TARANOIULE, NU DE SPECTACOLELE TALE DE RAHAT AVEM NOI NEVOIE, CI DE DRUMURI ASFALTATE SI SEMAFOARE SINCRONIZATE!!!!

Dispari odata din orasul nostru ca mi-e greata de tine si de portocaliul tau de rahat!!
4.1  RE: M-am saturat de tarani trimis de
(11 mai 2008, 18:11:49
Ciocu mic,latraule!Ti-ai platit impozitul la primarie in ultimii 5 ani?de unde sa-ti repare ulita,nenorocitule?
5.   Mai bordura!!! trimis de
(10 mai 2008, 11:55:01
Vad k te grabesti tare cu pavatu! te-ai dat la spart si trotuarele din burdujeni, trgi tare k sa nu ramai cu ele!?? De ce nu astupi mai nesimtitulei craterele de pe drumuri??? piei sobolan din primaria suceava k nu o meriti!
5.1  RE: Mai bordura!!! trimis de
(11 mai 2008, 18:16:29
Bai rozator minuscul,tu ce p... mea te rostogolesti pe-aici pe forum?Si ce mari realizari ai tu,dictator de balegar de-ti permiti sa dai asa comenzi?Sau in armata ai fost seful tucalelor,din care ai baut vartos,ratatule!
6.   ....va omoara plictiseala! trimis de
(10 mai 2008, 12:07:39
Orbiti de frustrare ...uni dintre noi nu reusim sa vedem totul ...criticatzi fara sa stiti de vorbitzi ....vreti totul fara sa munciti ...fara sa va implicati!!! rusine celor care au puterea sa distruga speratza civilizatiei in orasul nostru ....rusine celor care nu stiu ce inseamna cultura si obiceiuri traditionala si le confunda cu toloaca.....rusine celor care se cred mai oraseni decat cei din mediul rural cand de fapt nivelul lor de inteligenta este rusinos de mic.....rusine celor care critica pavarea ...daca nu erau pavate trotuarele era criticata lipsa pavarii!!!!! RUSINE VOUA ...cei care sunteti invatzati sa furatzi si suteti suparati pe seful vostru cand nu va mai lasa sa va tragetzi foloase necuvenite .....RUSINE !!!!
6.1  RE: ....va omoara plictiseala! trimis de
(10 mai 2008, 12:33:16
tu chiar n-ai mai iesit din orasul asta deloc?dute si vezi cum arata alte orase din tara si dupa aceea sa lauzi realizarile taranului de la prelipca.si ca sa te linistesc pot sa-ti spun casunt liberal din 1990,
6.2  RE: ....va omoara plictiseala! trimis de
(10 mai 2008, 12:53:55
Chiar sa stii ca am iesit ...si am avut ocazia sa vad multe orase din tzara asta ...e parerea mea ....am si eu dreptul la opinie zic eu !
6.3  RE: ....va omoara plictiseala! trimis de
(10 mai 2008, 17:00:02
si daca tu ai dreptul la o opinie, de ce altii sunt obligati sa taca? ASTA_I DEMOCRATIA PDminusL?? CRED CA DA!
6.4  RE: ....va omoara plictiseala! trimis de
(10 mai 2008, 18:18:36
Nu am spus nimanui sa taca ....suntetzi liberi sa spunetzi ce vretzi ....numai ca trebuie sa facetzi diferentza dintre bine si rau ....in cazut asta dintre adevar si minciuna!
6.5  RE: ....va omoara plictiseala! trimis de
(10 mai 2008, 21:05:29
Mai Dorin tu ti-ai gresit cariera!!!!! Trebuia sa fii pupincurist, ca tare-l mai lauzi. De ce ar trebui sa fim invidiosi???? Pe cine ??? Pe Lungu???? Doamne fereste!!!! Lungu nu merita decat compasiune pentru ca in prostia lui se crede, ca si Ceausescu, sus undeva deasupra tuturor, dar sa-l vezi ce da cu fundul de pamant dupa alegeri si-l i-a DNA-ul. Atunci te rog sa-l aperi ,pentru ca probabil ati lucrat in echipa.
7.   Ce.... trimis de
(10 mai 2008, 12:12:10
ce sa ceri de la niste specimene pentru care singura melodie pe care o stiu e "sa moara dusmanii mei"

7.1  RE: Ce.... trimis de
(10 mai 2008, 12:39:35
Cred ca mai stiu una si anume ,,PUMNII MEI MINTE NU ARE" ce zici? Eu asa cred ca toti e din aia,nu?
8.   PENTRU DORIN SI FLO trimis de
(10 mai 2008, 12:15:05
S;U;G;E;T;I PEWLA RATATILOR!!! LACAT DE TARANI SUNTETI IL MERITATI PE TARANUL ASTA DE PRIMAR!! !BA MIASH PEWLA IN SUFLETELE VOASTRE DE GUNOAIE JEGOASE!!! MARS LA SALCEA!!! SUCEAVA NU E LOC PENTRU TARANI SI SPECTACOLE TARANESTI!!!!

AFARA CU VOI!!!!
8.1  RE: PENTRU DORIN SI FLO trimis de
(10 mai 2008, 12:35:48
Dupa cum scrii se vede cat de multa scoala ai. Dar nu asata e important se pare ca esti unul dintre cei drept putinii care critica fara ca macar sa aibe habar de ce o fac.De fapt nici nu esti de condamnat noi suntem de vina ca acceptam specimene ca voi printre noi.Oricum eu nu cred ca Lungu e cel mai bun dintre cei care ar fi putut sa candideze ,dar din cei care sau inscris e de departe cel mai bun.Te rog sa ma crezi ca am avut ocazia sa-i cunosc pe toti pri natura profesiei si stiu ce spun.Nu vreau sa te influentez dar macar un moment fireste daca poti te rog gandeste inainte de a scrie ceva.
8.2  RE: PENTRU DORIN SI FLO trimis de
(10 mai 2008, 12:56:24
felicitari dusmanule ....sunt mandru de atitudinea pe care ai luat-o ...se vede ca ai avut parte de o educatzie corspunzatoare ....sefii tai sunt comunisti ...iar tu esti un mic idiot....ai potentzial! Mult Succes in continuare pari a fii un tip simpatic chiar daca nu te duce capul !
8.3  RE: PENTRU DORIN SI FLO trimis de
(11 mai 2008, 18:40:03
Un tolocmac de la liceele sucevene, gen liceul 2,sau 3, sau 4 a carui tema acasa e sa butoneze pe forumuri injurind ca la usa cortului ca atita il duce mintea de aurolac de SAM.
9.   Rusine.... Dorin! trimis de
(10 mai 2008, 12:29:46
Rusine unuia k tine care nu a scos capul de la tara si nu stie cum se trieste in civilizatie!!! te-ai invatat in mizerie si nesimtire si iti place sa stai asa k porcul... si cand a vazut taranul un trotuar pavat se mira o viata! M-ai dete tarane in Bacau sau Neamt dak nu ai posibilitate sa vezi occidentul si ai sa vezi diferenta!!!
9.1  RE: Rusine.... Dorin! trimis de
(10 mai 2008, 13:05:07
In aceste momente chiar nu imi mai este rusine ....ar trebuie sa te faci psiholog CATA....sincer iti zic ...nu imi mai este rusine pt ca stiu ca in orasul meu este un om cult ..si intelept ...asa ca tine ....nu avea de unde sa vada tzaranul din mine trotuar pavat ....poate un pic pietriut! Iti recomand niste cursuri de Istore a U.E. si ai sa vezi ca civilizatia in occident sa dezvoltat dupa 20 30 de ani de la integrare ....intrebare rapida CATA ...catzi ani are romania de la integrare?...tzaranul din mine ...cand a iesit in excursie cu faitonul prafuit prin Bacau si Neamt ....a observat un fenomen unic in administratzia publica locala de acolo .....se numeste continuitate!!!!!! Oraseanul meu CATA cu inteligenta nativa ...stiu ca iti este greu sa te lamuresti ....dar exact asta are nevoie si suceava ...CONTINUITATE.....daca se schimba oamenii din 4 in 4 ani ....nici un proiect nu va fii dus la sfarsit ...fiecare care vine nou vine cu alte idei! Bafta
9.2  RE: Rusine.... Dorin! trimis de
(10 mai 2008, 17:08:50
Continuitate la Bacau? Chir ca esti redus mintal......Din cate stiu eu , Sechelariu (nu sechelele de pe capul tau) era PSD-ist, iar Romeo Stvarache e PNL. In Piatra Neamt Stefan e mai vechi(8 ani) dar nu a continuat cum a inceput(*politic) a trecut de la PNL la PDminusL. Se cunoste ca "stii" ce si cum vorbesti/gandesti, NU TE OBOSI SA FACI MAI MULTE LUCRURI SIMULTAN(deodata) ca -i greu ptr cei catine.....A gandi, a vorbi si scrie inacelasi timp e de domeniul SF ptr voi PDminuL, doar sa executati ce vi se spune(daca are cine) e suficient si prea mult........
9.3  RE: Rusine.... Dorin! trimis de
(10 mai 2008, 18:33:36
Romanule ....e gata si cu tine ...pun pariu ca erai genul de copil care atunci cand mergea la scoala ai citit baltagul si apoi ai scris in lucrare "un taran sa dus sa vanda branza si aia de acolo lau omorat!"...nu teai schimbat deloc ....zimi te rog unde am scris eu de culoarea politica a lu sechelariu???? Nu am zis nik ...teai convins ?....acum zimi si mie catzi ani a condus Sechelariu Bacaul .....inainte de schimbare?...si cine a ridicat Bacaul?...La fel si in cazul lui Stefan nu am zis nik despre culoarea lui politica....dar indiferent de asta el a ramas primar si a facut in Piatra multe lucruri de apreciat ....cat despre IQ-ul meu nu iti fa tu probleme despre asta ....sigur e peste al tau .....si asta ma determina sa zic ce cred eu ...cand am eu chef ...nu sa execut ca tine - frustratule!
9.4  RE: Rusine.... Dorin! trimis de
(10 mai 2008, 21:11:38
Ma Dorin tu tare te pricepi sa jignesti .Pacat ca nu te prea pricepi la scris si mai vorbesti de cultura. Ma indoiesc ca ai avea multa ,dar ce sa facem esti unul din multi cei care ai papat pomana lui Lungu, in centru la festivalul taranului. Jigneste mai putin si scrie stric pe subiect. Demonstreaza-ne ca stii si tu cate ceva.
9.5  RE: Rusine.... Dorin! trimis de
(11 mai 2008, 00:24:36
Saru'mana ADNANA, ai spus totul. Se merita sa-i mai raspund si eu? Am invatat ca nu-i frumos sa lovesti pe cei cazuti/bolnavi......
10.   ... trimis de
(10 mai 2008, 13:27:11
Cum a mai demonstrat pana acum, Lungu are priza numai la un anumit segment al popul@tiei. De fapt, respectivul primar in functie face si el atat cat se pricepe.
11.   JOS CU TARANUL! trimis de
(10 mai 2008, 13:41:05
Lungu e un taran votat de tarani. Ramane de vzut cati tarani voteaza in suceava. Pe mine m-a convins: VOTEZ CU ANGELA !!!!
11.1  RE: JOS CU TARANUL! trimis de
(10 mai 2008, 13:48:05
Deci tu esti un taran care voteaza cu Angela. E bine ca recunosti...
11.2  RE: JOS CU TARANUL! trimis de
(10 mai 2008, 13:58:40
Bai nea Dani tu de unde pana mea esti ba de ti-e rusine co obstea ta ba ?N-ai parinti veniti din nu stiu ce sat ? Asta in caz ca esti un copil naiv,pt ca Zarujanca numai pe astia ii poate prosti s-o voteze.Oricum multa bafta ca ea tot nu iese.
11.3  RE: JOS CU TARANUL! trimis de
(11 mai 2008, 18:42:08
Coana Zarojanca nu o depaseasca mia de voturi!
12.   Pt jegurile PSD SI PNL trimis de
(10 mai 2008, 14:03:20
vad ca nr psdeilor si pnleilor e in continua scadere.Daca s-ar verifica ipurile cred ca taranoiii lu marza dontu,angeliak rrita sscriu de pe acelasi computer,completeaza unul cate 10 comentarii.Au ramas fara tineri,aduc oamni de la firmele pe care le patrneaza cu forta.ASta e alinata caanie PSD_PNL.LA PDL sunt oameni muncitori,care fac treaba si nu cate un gunoi ca la astialalti.Lungu va fi rpimar si Flutur presedinte CJ,puteti sa muritit voi toti psdeii jegosi si pnlisti tradfatori!
12.1  RE: Pt jegurile PSD SI PNL trimis de
(10 mai 2008, 17:13:05
invata sa scrii, ca de restul nu-ti mai zic(vezi ce am postat ptr DANI la 21) daca pricepi bine de bine, daca nu.......asta e, asa tara , asa popor, asa politica............asa alesi.......
12.2  RE: Pt jegurile PSD SI PNL trimis de
(10 mai 2008, 17:14:27
pentru DORIN, scuze. Vezi stiu sa-mi recunosc greselile, voi......
13.   Traditia romaneasca a campaniei electorale trimis de
(10 mai 2008, 14:33:05
psd si-a inceput campania electorala in bucuresti dind mincare de pomana... pdl tine, la suceava, concerte de muzica populara... la noi ca la nimeni!

personal, in loc de guristi populari sau pop, as prefera sa-l vad pe lungu si pe dontu in fata casei de cultura explicindu-ne cam cum vor repara ei strazile, cum vor reface fatadele blocurilor, cum vor fluidiza traficul, cum vor rezolva problema parcarilor, cum vor face si intretine parcurile, care este strategia de turism (un oras atestat din secolul 14 ar trebui sa traiasca numai din turism!!!), si mai presus, asta special pentru lungu, de ce arhitectul orasului si serviciul de urbanism nu-s demisi inca!!!

din nefericire nici mititeii, nici muzica populara, nici mincatul de rahat prin presa nu vor rezolva nici una din problemele de mai sus. peste 4 ani vom discuta pe forumul asta despre aceleasi chestiuni! pentru ca in romania nimanui nu-i pasa!
13.1  RE: Traditia romaneasca a campaniei electorale trimis de
(10 mai 2008, 17:19:49
Iata ca sunt si oameni care mai gandesc, vorbesc, scriu si spera!! "Omul Calias" subscriu la cele spuse de tine, vezi ca putem fi si de acord? Cand vom intelege ca trebuie se "combatem" doar in programe si idei, iar pe 02-06-2008 sa ne intalnim si sa ne strangem mainile, felicitari pentru invingatori si multumiri pentru invinsi? SI, mai ales, SA PUNEM "OSUL" LA TREABA, NU SA_L "ROADEM"?
14.   Neculai Barba (surubar universitar) trimis de
(10 mai 2008, 16:58:43
neculai barba (surubar universitar si romica andreica (excroc GSM) sunt niste nenorociti
15.   Nu vrem tarani la conducere trimis de
(10 mai 2008, 17:42:35
In pdl avem trei categorii de oameni: tarfe, curve si prostituate politice. Nu stiu in care sa-l incadrez pe lungu.
15.1  RE: Nu vrem tarani la conducere trimis de
(10 mai 2008, 18:28:44
Eu cred ca tu ca "AMATOR" le r�vnesti pe toate cele enumerate �n comentariul tau dar nu poti nici macar at�t !
16.   Felicitati trimis de
(10 mai 2008, 19:03:16
Felicitari Domnule Lungu pentru tot ceea ce faceti!!!!Scria cineva aici ca aveti priza doar la un anumit segment al populatiei.Nu este adevarat!!!!Aveti priza la intelectuali,muncitori ,tarani,oameni de afaceri.Aveti priza la oamenii care mai au inca,constiinta!!!
16.1  RE: Felicitati trimis de
(11 mai 2008, 02:15:58
Te inseli Gabriela. Singurul lucru pe care pot sa-l spun: Cum e sacul e si peticul.
17.   Pentru GABRIELA trimis de
(10 mai 2008, 19:06:54
Multi spun ca Lungu este un mare tradator si un mare mincinos. Un proverb spune ca cine se aseamana se aduna!
18.   Uimire trimis de
(10 mai 2008, 19:14:08
M-am gandit daca marita sa-ti raspund Marius sau nu.Totusi,in numele ADEVARULUI,doresc sa lamurim anumite aspecte.Daca esti corect te rog respectuos sa spui cine sunt si daca ma cunosti.Daca nu stii,nu aveai nici un motiv sa imi scrii.Totusi,daca ai constiinta,astept raspunsul tau.
19.   Sa vezi si sa nu crezi trimis de
(10 mai 2008, 19:23:15
Continuam cu parodia. Si ma intreaba prietenul meu din Teleorman.!-Ma si ce aveti de gand sa mai faceti in Metropola voastra, ca de masini TOIOTA,AVIOANE,AEROPORT,TELEGO METROU, MAGAZINE SUPER de astea toate mi-ai spus altceva??-Ma face primarul un stadion cu nocturna... d-ul Marza o sala poliva-LENTA ce n-a vazut MADRIDUL auzi!.-Ma da de ce ai scris polivalenta despartit?? -Da ma pentru ca se va construi lent de tot adica in vreo opt ani,sau doisprezece pt. ca domnul MARZA cat a pastorit judetul acuma si-a adus aminte ca metropola nu are sala polivalenta.-Si cu stadionul nocturnizat ce faceti ca nu aveti echipa? -Primarul a spus ca transfera o echipa intreaga din Spania daca il votam din nou. VA URMA
20.   CLANUL LUNGU DIN PRIMARIE trimis de
(10 mai 2008, 20:44:51
SUCEVENI , SPER CA ACTUALA CONDUCERE A PRIMARIEI V-A CONVINS CA NU ESTE CAPABILA SA CONDUCA UN ORAS CARE SE VREA EUROPEAN . CU CORUPTI CA LUNGU , CIUTAC SI FLORISTEANU NU PUTEM AJUNGE NICAIERI . INTERESATIVA DE AVERILE CELOR 3 CE AU FOST DOBINDITE IN ACESTI ANI . SUTE DE MII DE EURO CE NU POT FI DOBINDITE DIN SALARII , CHIAR DACA ACESTEA SUNT CAM MARI . TREZITIVA PINA NU ESTE PREA TIRZIU .
20.1  RE: CLANUL LUNGU DIN PRIMARIE trimis de
(10 mai 2008, 21:22:11
Aveti mare dreptate.Ati citat nume mari din primarie care trebuiau decapitate demult. Floristeanu a vandut fiecare bucatica de teren din oras pe bani grei care i-a impartit cu fosti si actual primari.Doamne fereste sa ajungi la mana lui ca iti i-a pielea de pe tine si iti spune in fata care-i tariful. Daca s-ar lua la purecat dosarele de retrocedari, credeti-ma ca nu exista pedeapsa legiferata in Romania sa-l pedepseasca pe Floristeanu pentru abuzurile facute.De ce credeti ca a supravietuit sub atatia primari???? Va spun eu!! Primarii au avut nevoie de el pentru ca era uns cu tot ce se putea, iar ei (primarii) puteau incasa niste bani fara frica.
20.2  RE: CLANUL LUNGU DIN PRIMARIE trimis de
(11 mai 2008, 00:34:44
ADNANA, explica-le tu, ca asa cum la Primarie sunt "esaloane" II sau III si care se "perpetueaza" sub mai multe "culori", tot asa se intampla si la Ministere. DE CEEA schimbarea "culorii ' politice nu are marii sanse sa schimbe si ceva in mersul(in mai bine) al acelor institutii. si daca mai sunt numiti si pe criterii politice
20.3  RE: CLANUL LUNGU DIN PRIMARIE trimis de
(11 mai 2008, 00:36:19
scuze: DE ACEEA schimbarea...(probleme cu tastatura)
20.4  RE: CLANUL LUNGU DIN PRIMARIE trimis de
(12 mai 2008, 09:31:54
D-le tocmai de aceea este important sa fim atenti unde punem stampila.

Functiile pe criterii politice sunt la moda si vor ramane mult timp,de aceea momentan nu prea avem ce face in acest hatis perfid al politicii.
21.   Guraaaaaaaa micaaaaaa trimis de
(10 mai 2008, 23:14:50
Ati ajuns sa va certati intre voi.Rusinee...
21.1  RE: Guraaaaaaaa micaaaaaa trimis de
(11 mai 2008, 01:35:00
macar are cine cu cine sa se certe si s-or intelege ei, dar la voi?? S-a auzi maine...
22.   Nimeni... trimis de
(11 mai 2008, 10:36:53


La spectacolul organizat pe 2 mai si cel de pe 9 mai, din fata CASEI DE CULTURA, nu am vazut mai mult de 300 - 400 de spectatori,,,(multi dintre ei, doar in treacat ),,,Sa spunem adevarul , e cel mai corect lucru in viata si da multa credibilitate celor ce il spun,,,HORELE ,, INCINSE ERAU FORMATE DIN 10 - 12 TINERI ,(16-18 ani)
22.1  RE: Nimeni... trimis de
(11 mai 2008, 19:11:28
Draga spectator,te-am vazut,te ciocneai de masinile parcate si spuneai pardon,doamna,n-aveai bastonul alb la tine,ce-ai patit,te-a alungat cumva si ultima nevasta?Bine-a facut!
23.   SA STIM CU TOTII trimis de
(11 mai 2008, 10:51:23
Stiati ca 50% din orice bordura, pavela sau spectacol organizat de Primarie sau PD -l

intra �n buzunarul lui Lungu ? AICI SUNT BANII DVS .
23.1  RE: SA STIM CU TOTII trimis de
(11 mai 2008, 14:36:03
Sa nu uitam si de comisioanele care se primesc cand se incheie un contract de acest gen.
23.2  RE: SA STIM CU TOTII trimis de
(11 mai 2008, 19:02:01
Alexx si Cetateanu,turmentatilor...
24.   Ziaristi de doi bani trimis de
(11 mai 2008, 11:10:23
Ziaristii care scriu doar pe bani. Iar o metoda de a umple buzunarle. Amuraritei, Chira si Bujdei, ziaristi de cicat
25.   Sa nu ne ametim cu apa chioara trimis de
(11 mai 2008, 13:01:18
Flutur si Lungu sunt sustinu-ti de mafia lemnului.Cei de la munte, care au gatere si au lucrat cu Flutur, baga o groaza de bani in campanie ca Flutur sa iasa presedinte la CJ ca ei sa poata sa isi vada in continuare de taierile masive din padurile Bucovinei.Daca iasa Flutur la CJ si Lungu la Primarie , Suceava va arata ca tinuturile din Republica Moldova.
25.1  RE: Sa nu ne ametim cu apa chioara trimis de
(11 mai 2008, 14:34:35
Cata padure se poate defrisa in patru ani? Pai in patru ani se poate defrisa aproape toata padurea existenta in bucovina. Asa ca... aveti grija cu cine votati !
25.2  RE: Sa nu ne ametim cu apa chioara trimis de
(11 mai 2008, 19:14:51
Citesc si ma minunez,bai fratilor,voi astia ai lui Marza,nu va ajunge cat lemn ati furat,acum incercati sa pareti cinstiti,se ofileste iarba la 20 de metri inaintea voastra si va dati cu parerea?Va vine randul acusica...
25.3  RE: Sa nu ne ametim cu apa chioara trimis de
(11 mai 2008, 20:29:28
Rectific (sa nu se creada ca tin cu Marza): In patru ani se poate defrisa aproape toata padurea pe care nu au mai apucat sa o taie PSD-ul (binenteles ma refer la gaterele celor subordonati PSD).
26.   Penibili Dobitoci Lingai trimis de
(11 mai 2008, 14:05:39
Toate cu +,fara nici un -. = concluzia finala a citirii postarilor la acest articol(sunt sigur ca au mai bagat citeva'' strimbe'',atribuindu-le adversarilor politici ,mostre de incultura si tupeu nerusinat).In fond e greu sa aperi o cauza dreapta,dar atunci cind esti oligat(cumparat)sa aperi o cauza dinainte pierduta e de-a dreptul imposibil.Un dobitoc merge pina acolo incit scrie(fara sa-si rupa degetele):psdisti comunisti si pnlisti tradatori ca si cum cei care ramin tradeaza si cei care pleaca sunt justitiari(poate justitiabili,pina la urma).Va dati seama ce-i in mintea astora ?Propun sa inventam o "nocturna",care sa faca lumina si in tzestele cotropite de intunericul ce a pus stapinire pe ei din cauza lipsei de educatie si a proastei cresteri(7 ani)....
26.1  RE: Penibili Dobitoci Lingai trimis de
(11 mai 2008, 19:08:35
Bai,nene,cred sincer ca te-ai imbatat mirosind un dop de bere,ce-i cu tine,ce-ai scris mai sus are vreo noima?Citeste si tu,dar bea trei cafele,baga-te imbracat sub dus inainte,adica tu esti pesedist,noi te platim sa combati la ziarul nostru pe forum si tu te dai in stamba?De maine,esti pe faras...
26.2  RE: Penibili Dobitoci Lingai trimis de
(12 mai 2008, 00:47:57
intra cine vrea, iese cine poate, asa si cu spusele(scrisele) lui FAULT: Citeste cine vrea, intelege cine poate........... Ce nu-i clar? care-s tradatorii? chiar ca e beat CORECTORUL!
27.   PDL este pe val trimis de
(12 mai 2008, 08:09:19
Sus PDL, partid cu credibilitate!
28.   Ptr, ,,ochelari-57,, trimis de
(12 mai 2008, 09:04:07


dragule, mergi la grupa pregatitoare si invata a numara pina la 500 macar,,iti doresc sa nu ajungi sa porti ,,ochelari,,sa nu ai parte de ei ,,sa nu primesti si un baston la ,,pensionare,,traditional noua ROMANILOR .
29.   Alaturi de PD-L trimis de
(12 mai 2008, 09:05:47
Intelectualii sunt alaturi de PD-L!!!Avem asteptari mari de la oamenii din acest partid.Speram ca se vor schimba lucrurile in bine!!!!!!!
29.1  RE: Alaturi de PD-L trimis de
(12 mai 2008, 10:30:30
In 1996, intr-o comuna, toti intelectualii erau alaturi de un primar PNT-cd(chiar daca acesta nu era prea scolitsi/sau educat). Vazand un asa avant, am intrebat cateva cadre didactice de ce opteaza ptr respectivul candidat, care a si iesit Primar, am primit un raspuns "traznet": "Las' sa fie si unul mai prost ca noi sa-l conducem noi....." Dupa cateva luni toti negau ca l-ar fi ales sau ca au spus ei asa ceva, numai ca "martori" erau doi : o caseta si Bunul Dumnezeu. Credeti ca si asa mai recunoaste careva? NU, E TRUCATA...MI S-AU PUS VORBELE IN GURA....

SUNT TARE CURIOS CE VOR SPUNE VOTANTII PDminusL PESTE UN AN, CA NICI ACUM NU RECUNOSC CA AU FOST/SUNT LA GUVERNARE (vezi ALIANTA DA) SI CA O DUCEM DIN CE IN CE MAI....DIN SCANDAL IN SCANDAL.....DOAMNE, IARTA-I CA NU STIU CE FAC

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei