Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 mai 2008 - Anul XIII, nr. 108 (3789)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Gura Humorului

Locuri de muncă plătite din amenzile pentru afişaj ilegal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De câteva zile, Primăria oraşului Gura Humorului are patru angajaţi specializaţi în înlăturarea afişelor electorale lipite ilegal. Iniţiativa a aparţinut primarului acestui oraş, Marius Ursaciuc, care ne-a declarat că cei patru angajaţi au sarcini clare să cureţe toate spaţiile pe care partidele politice lipesc afişe în mod ilegal.

Ursaciuc a subliniat că persoanele care au această sarcină sunt angajate cu contract de muncă pe perioadă determinată şi sunt plătite din amenzile pe care Primăria le încasează de la partidele amendate pentru afişaj ilegal.

De altfel, cei patru angajaţi au fost „dotaţi” cu veste reflectorizante, pe care se poate citi „Loc de muncă finanţat din amenzile pentru afişaj ilegal”.

„Fie că voi păstra conducerea Primăriei, fie o voi preda, vreau să păstrez sau să las un oraş curat. Amenzile le dau cei de la Poliţie şi până în momentul de faţă cred că şi-au făcut datoria. Banii se încasează la Primărie, iar ei sunt folosiţi pentru plata acestor persoane, care înlătură orice afiş lipit ilegal”, a declarat Marius Ursaciuc.

Candidat din partea PNL pentru un nou mandat de primar al oraşului Gura Humorului, Marius Ursaciuc a precizat că nu înţelege de ce unele partide continuă să lipească în mod ilegal afişe, în condiţiile în care există suficiente spaţii de afişaj.

„Este trist că unii au înţeles că numai primarul în funcţie şi partidul din partea căruia candidează trebuie să respecte legea. Îi anunţ că se înşeală, pentru că legea e aceeaşi pentru toţi. Asta în condiţiile în care, înainte de campanie, am avut o întâlnire cu reprezentanţii tuturor partidelor politice şi toţi au fost de acord cu modul în care am împărţit spaţiile pentru afişaj”, a subliniat Ursaciuc. El a adăugat că deşi au existat aceste discuţii, încă din primele zile ale campaniei unele partide au lipit afişe pe copaci, pe stâlpi şi chiar pe semnele de circulaţie.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuri de muncă plătite din amenzile pentru afişaj ilegal.
 Vizualizări articol: 595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Locuri de muncă plătite din amenzile pentru afişaj ilegal5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
(10 mai 2008, 15:44:49
Nu ma intereseaza din ce partid face parte Ursaciuc,dar BRAVO lui,om civilizat de la oras!
2.   Humorul trimis de
(12 mai 2008, 05:59:15
Nu suport PNL-u. Is vai de steaua lor si niste otrepe. Niste poponari gen Tariceanu, combinati cu furtisaguri grosolane. Dar de primaru din G.Humorului , tot respectul. TOATA STIMA!!!!!!!!!!!!! A facut dintr-o groapa de gunoi , un paradis. Merita o statuie.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei