Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 mai 2008 - Anul XIII, nr. 108 (3789)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiecte

Americanii de la AM NYC Group anunţă investiţii majore în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania americană AM NYC Group şi Consiliul Judeţean Suceava au încheiat o serie de contracte de asociere şi acorduri în vederea încheierii unui parteneriat pentru realizarea mai multor proiecte de investiţii în judeţ.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinute alături de vicepreşedintele companiei americane, Bo Yo, şi al vicepreşedintelui pentru operaţiuni în Africa, Romulus Zaharia, şeful administraţiei judeţene, Gavril Mîrza, a spus că AM NYC Group intenţionează să investească în modernizarea şi extinderea Aeroportului „Ştefan cel Mare” Suceava, în construcţia unei autostrăzi şi de locuinţe. El a mai precizat că americanii au spus că vor să investească şi în firma Bucovina Ecotermgaz, care în momentul de faţă se ocupă de implementarea proiectului „Suceava – Utilităţi şi mediu la standarde europene”.

Mîrza a spus că americanii au anunţat că intenţionează să organizeze târguri şi expoziţii la Centrul Economic Bucovina, din apropierea aeroportului, la care să participe firme din SUA.

De asemenea, el a explicat că reprezentanţii companiei americane şi-au exprimat intenţia de a participa la majorarea capitalului SC Bucovina Ecotermgaz, să continue lucrările de extindere a reţelelor de gaz în judeţul Suceava şi să participe la licitaţii pentru ca firma suceveană să devină operator de gaz.

Gavril Mîrza a spus că americanii vor investească în construcţia unei autostrăzi private, traseul ales fiind Roman – Suceava – Cernăuţi – Kiev.

În acelaşi timp, reprezentanţii AM NYC Group au anunţat că vor să investească şi în agricultură, respectiv în construcţia unei fabrici de zahăr şi a unui complex de sere.

„Suntem încântaţi că această companie a ales judeţul Suceava pentru a investi şi sperăm ca în cel mai scurt timp toate proiectele menţionate să devină realitate”, a subliniat Mîrza.

 

250 de milioane de dolari pentru modernizarea Aeroportului

Vicepreşedintele pentru operaţiuni în Africa, Romulus Zaharia, a AM NYC Grup, a explicat că această companie are ca principal obiect de activitate plasarea de capital.

Zaharia a precizat că unul dintre cele mai mari proiecte pe care compania vrea să le realizeze în judeţul Suceava este reabilitarea Aeroportului „Ştefan cel Mare”, precum şi înfiinţarea unei companii aeriene, care să opereze câte 40 de zboruri pe săptămână.

El a arătat că AM NYC Grup intenţionează să investească în extinderea pistei la 3.400 de metri lungime şi 100 de metri lăţime, modernizarea aerogării şi zonei din apropierea Aeroportului.

În acelaşi timp, Romulus Zaharia a mai precizat că tot la Aeroportul „Ştefan cel Mare” ar urma să fie instruiţi şi aproximativ 3.000 de piloţi din mai multă ţări asiatice. În opinia acestuia, lucrările de modernizare a aeroportului ar urma să înceapă în cursul lunii septembrie a.c. şi ar dura cel mult trei ani.

„Tot în cursul acestui an intenţionăm să organizăm un târg la Centrul Economic Bucovina, unde vrem să aducem peste 200 de firme străine, care să găsească oportunităţi de afaceri aici, în judeţul Suceava. De asemenea, printre proiectele noastre se numără şi preluarea a 90% din capitalul SC Bucovina Ecotermgaz, realizarea de investiţii în crearea unui complex de sere şi, de ce nu, este posibil să participăm şi la licitaţia pentru privatizarea SC Termica Suceava, atunci când aceasta va fi organizată”, a mai spus Zaharia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Americanii de la AM NYC Group anunţă investiţii majore în Suceava.
 Vizualizări articol: 879 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
Americanii de la AM NYC Group anunţă investiţii majore în Suceava3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   AMERICA O TARA CARE SE DUCE LA VALE trimis de
(10 mai 2008, 11:26:01
FACE MIRZA MINUNI,TOTI VIN SA INVESTESCA CREDE CA IL VOM MAI VOTA, PE NAIBA.

FATI BAGAJUL SI DUTE IN AMERICA SI PUPAI IN FUND LA EI ACASA.

SA STI CA DACA TE DUCI ITI CUMPAR EU BILETUL DE AVION CA MULTI DESTEPTI CA TINE SUNT ACOLO.
1.1  RE: AMERICA O TARA CARE SE DUCE LA VALE trimis de
(10 mai 2008, 12:36:10
Si daca e adevarat ce spune? De ce nu face si Flutur "minuni" de astea? Alianta DA e inca la putere, cine nu-i lasa sa aduca si ei investitori? Sau acum n-au timp de maruntisuri? Au trecut la parjolul" final si nu au timp si de "prostime".
1.2  RE: AMERICA O TARA CARE SE DUCE LA VALE trimis de
(10 mai 2008, 15:03:52
Care alianta DA e la putere prostanule? PNL + PSD. Cu pnl jucand cum ii canta partidul lui iliescu, vanghelie si mirza...
1.3  RE: AMERICA O TARA CARE SE DUCE LA VALE trimis de
(10 mai 2008, 17:27:23
sigur e un "prostan" pe aicea, dar cu siguranta nu eu. Cati din conducerea "descentralizatelor" au fost pana mai ieri la PNL si PSD iar acum, HOP-TUP, joaca ptr PDminusL? Sau e chiar greu de vazut, ti s-a pus portocalia pe ochi(vezi sa nu fie aviara)? Lungu la Sv, Tofan la Falticeni si cati altii, erau PNL(ei) si acuma-s PDminusL, vezi cati directorasi, consilieri locali au "stst" in functii pana-n ultimul ceas......dar degeaba ma obosesc sa-ti explic....de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere......ca sa intelegi trebuie sa ai macar un neuron......"INDOCTRINAREA" leac nu are....
1.4  RE: AMERICA O TARA CARE SE DUCE LA VALE trimis de
(10 mai 2008, 17:29:21
...au"stat" in functii..., scuze-ma si gresesc, dar recunosc....
1.5  RE: AMERICA O TARA CARE SE DUCE LA VALE trimis de
(11 mai 2008, 21:02:41
Aceasta este o gogorita aruncata de "imbuibatul" de Marza inainte de alegeri.Pai cum dreacu vin americanii tocmai acum,mai si cheltuie o groaza de USD pentru modernizarea aeroportului?Acest individ de la PSD(PCR), ne crede naivi!

Ce a facut "imbuibatul" tr judetil Suceava vreme de 16 ani?

Raspuns:nimic!!!! Ptr el si clanul PSD de la Bucuresti a facut ceva,"avere".Cred ca aceste gogosi aruncate de Marza inainte de alegeri,sunt umplut cu rahat.

2.   Mda trimis de
(10 mai 2008, 11:27:00
Pont pentru nea` "Falcutza" de a mai fraieri cativa...
3.   Bravo! trimis de
(10 mai 2008, 12:55:04
E de laudat!happy
4.   Vicepresedinte pentru Africa trimis de
(10 mai 2008, 13:02:25
CE INVESTITII AU IN EUROPA ? PENTRU EUROPA NU AU NICI UN REPREZENTATNT ? NE CRED TARA AFRICANA BUNA DE MULS ?PE CAND ACESTE MINUNI ?INAINTE SAU DUPA ALEGERI ?

4.1  RE: Vicepresedinte pentru Africa trimis de
(11 mai 2008, 20:35:22
FLUTUR NE PROMITE MAI MULTE; CHIAR DACA E CAZUL NE POATE ONORA SI CU O DEMJSIA CAND DA DE GREU.
5.   Gogosile disperarii trimis de
(10 mai 2008, 13:24:13
Vand gogosi electorale! Nota: sunt disperat! Cumparati-le cat mai sunt calde! Si surpriza: nu sunt orice gogosi: sunt Doughnuts Americane cu umplutura chinezeasca!

Paliv-ar foamea de gogosi!
5.1  RE: Gogosile disperarii trimis de
(10 mai 2008, 13:53:04
adevarat grait-ai! pina la urma mirza e liber sa zica ce vrea, insa ce ma frapeaza e lipsa de profesionalism a ziaristilor care publica asemenea chestiuni. oricit m-am fortat, nu am reusit sa gasesc o companie numita am nyc group, insa am gasit una numita amnyc group, care e alta mincare de peste. baietii astia se ocupa cu import-export in special cu china, si in nici un caz de modernizarea pistelor de aeroport. pentru cine nu crede, uitati-va la http://amnycgroup.com.

dl. mirza, luati-va haina pe umar si nu uitati sa stingeti lumina! si nu-l uitati nici pe dontu!
5.2  RE: Gogosile disperarii trimis de
(10 mai 2008, 15:22:51
Mirza ar fi bine sa termine intai drumul de la Vatra Dornei spre Bistrita,rupi masina in bucati daca mergi pe acolo si pe urma sa vorbeasca aiureli
5.3  RE: Gogosile disperarii trimis de
(10 mai 2008, 15:49:53
Ma faci sa rad,Marza...De unde ai scos galbejitul asta?N-ai vazut ca n-are bani nici de camasa? Mare om de afaceri,coane Gavrila,hai sa cautam pe Google firma asta,sa vedem ce mare concern vine sa bata laba cu PSD-ul...
5.4  RE: Gogosile disperarii trimis de
(10 mai 2008, 17:33:27
vad ca la unii nu le functioneaza neuronul. Drumul spre/dinspre Dorna e DN (Drum National) si se face din bugetul MINISTERULUI TRANSPORTURILOR nu din cel al CJ, dar la "prostime" da bine si asa .....Ca prosti sunt cei ce cred nu cei ce spun..
5.5  RE: Gogosile disperarii trimis de
(10 mai 2008, 17:44:59
ptr "Omul Calias" Exista, totusi, un NYC Group Tours, iat AM NYC Group (International) se pare ca e recent desprinsa/infiintata. Astept mai multe detalii si le voi posta, momentan am primit: http://nycgrouptours.com/www/d Sursa (rezident american) explica: AMerican New YorK(C) GROUP TOURS e un lant hotelier/restaurante si servicii de turism, pana anul trecut doar in America, iar acum si in Europa...Atata stiu atata iti/va spun....
5.6  RE: Gogosile disperarii trimis de
(11 mai 2008, 18:27:59
bai romanule, dezinformezi. si atat.

DN 17 este in administrarea RA Drumuri si Poduri Suceava. Sefii acestei RA raspund direct lui Mirza.
5.7  RE: Gogosile disperarii trimis de
(11 mai 2008, 19:47:13
Un roman de serviciu azi la cons judetean,care-a luat 20 de ron sa bea un rachiu ieftin si sa-l pupe-n c... pe marza...
5.8  RE: Gogosile disperarii trimis de
(12 mai 2008, 01:01:24
Zau? si atunci OUG nr 84/18-09-2003 ce reglemnteaza? pentru a nu se plictisi neuronii vostrii vedeti ce spune : http://www.guv.ro/notefundam/a

ADMINISTRATIA DN e una, iar RA Drumuri si hopuri e alta, dar mai trebuie sa si vrei si sa poti sa intelegi.

A spune un adevar, documentat, nu inseamna sa pupi in c... pe cineva, dar de acolo de unde esti(PRAGMATIC) perspectiva ta e ceea ce spui. Daca tot postezi, intreaba-l pe d-l Google ce si cum sau ai PC ca si masina de scris si vazut filme cu manelisti?
6.   Romica andreica (excroc GSM) trimis de
(10 mai 2008, 16:59:57
neculai barba (surubar universitar si romica andreica (excroc GSM) sunt niste nenorociti
7.   De interes trimis de
(10 mai 2008, 17:52:25
Orice atragere de capital, daca e corecta atat atragerea cat si plasarea si, mai ales daca-i pentru domenii de mare importanta, e foarte binevenita! Daca nu-i numai campanie electorala, e de interes major! Sunt pentru!
8.   Interesant trimis de
(10 mai 2008, 18:18:36
asiaticul ala de langa nea Gavril are mai degraba fata de "peste" sau traficant decat de vicepresedinte la o mare companie !!!
9.   PENIBIL trimis de
(10 mai 2008, 18:51:35
Cat de penibil poti sa fii mai Marza.M-ai facut sa rad cu lacrimi la emisiunea Sara pe deal.Tu chiar nu stii ce vorbesti.De unde aduci 3000 de piloti????????Sau vrei sa faci training cu ei?MAI GRAV!!!!!Tu stii ce inseamna pregatirea unui pilot. Sau te gandesti ca sucevenii sunt toti sub nivelul dumitale de cunoastere.Apropos,ce limbi straine cunosti?Am observat ca stii engleza la nivelul lingurision,furculision....sau confundai engleza cu franceza de pe vremea lui Ion Luca Caragiale(sa stii ca aceasta cacofonie este permisa)-good point asai?HAHAHA......

Ce faci mai Marza cu asa zisul oras Salcea daca lungesti pista cu 1.600 m?Sau la asta nu te-ai gandit inca?Ce drumuri ai asfaltat in marele oras Salcea??????????RUSINE PSD-istilor.Nici naiba n-o sa va mai voteze.Ce spuneati,ca sunteti un partid de stanga?HAHAHAHHAHAHA.....rusin face stanga imprejur si inapoi la sapa cu voi.Are nevoie Flutur de oameni pregatiti nu de pamblicari si farisei ca voi.

10.   P.S. trimis de
(10 mai 2008, 18:56:38
P.S.Vorbeam de piloti,nu de cei facuti la apelul de seara.Ti-am tradus mai Marza in romana,dar cred ca nu intelegi nimic oricum.Degeaba iti explic..........Pacat ca au suferit sucevenii atatia ani.Dar,poate s-au convins in atatia ani de adevaratul Marza si acolitii lui din PSD.Inca ceva...Spuneai in emisiune ca nu este nici o doamna cea care ti-a pus intrebarile.Pentru linistea ta sufleteasca,exista doamna Gabriela si familia ei.
11.   Vorbe trimis de
(10 mai 2008, 19:41:14
Rahat.A fost vorba de o droaie de investitii de-a lungul anilor.S-au facut cateva care au si dat faliment.Majoritatea au fost vorbe frumoase.In rest doar super si hyper - market-uri.
12.   Cauati pe google trimis de
(10 mai 2008, 21:27:03
Cautati pe google "AM NYC Group" si o sa vedeti ca e o firma care se ocupa cu intermedieri comerciale in domeniul minier si alte mizilicuri. Nimic de investii imobiliare si altele necesare sustinerii unui asemenea proiect. Asa ca Tov Marza la loc comanda, gasesti alti fraieri ca noi avem internet si mai stim sa-l folosim.
13.   La oi cu marza trimis de
(10 mai 2008, 21:51:21
la pascut cu tot cu chinezariile lor de proasta calitate
14.   Corporasion-hahaha trimis de
(10 mai 2008, 22:36:27
Mai bade Marza,cum ai spus in emisiunea Sara pe deal?AM NYC Group Corporasion.Asta ti se trage de la lingurasion,furculision.....HAHAHA Cat de penibili puteti fi mai PSD-istilor.Sunteti obisnuiti doar sa dati ordine ca pe vremea lui Ceausescu.Dar......cap ioc.Vai de voi......L-ai adus in emisiune si pe lehaul de Bejenariu.SUNTETI JALNICI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! esti!!!...........
15.   Marza cu capul in nori trimis de
(10 mai 2008, 22:50:51
Sefii judetului chiar nu mai gandesc? Spun povesti copilaresti!Stiu ei ce inseamna o pista de care se scrie in articol ? Ce inseamna pregatirea unui pilot de linie? Dar a 3000 piloti ? S-a facut vreun studiu? Ceea ce se doreste pare mai mult de domeniul S.F. ! HAI SA FIM REALISTI! SA DEA DUMNEZEU SA FIE adevarat!
16.   Info trimis de
(11 mai 2008, 04:07:15
eu nu prea mai stiu ce e prin sv dar ma intreb cum se face ca incerc sa vad pe google ce e cu societatea asta daca e in bursa eventual si nu e nimic...astia cred ca lucreaza la societatea NUFARUL S.A. LA SPALAT...
17.   Neuroni trimis de
(11 mai 2008, 11:23:57
Pentru un rroman destept .O fi el drum national ala de la si spre Vatra Dornei dar daca se asteapta ca ministerul transporturilor sa-l faca nici intro suta de ani nu se va intimpla nimic.Au trecut 20 de ani de la revolutie pe la conducerea judetului sa-u perindat diverse partide ,diversi indivizi un singur lucru ,parerea mea trebuiau sa faca in 20 de ani, un drum sau o Autostrada care sa ne lege de Vest.Cum sa vina turisti sa vada o zona frumoasa cum e Bucovina cind efectiv e imposibil .Cel care a scris ca nu am neuroni cred ca e chiar Mirza si a postat sub alt nume.Dormiti linistiti baieti ca Ministerul transporturilor o sa ne faca drumul ca-n palma
17.1  RE: Neuroni trimis de
(11 mai 2008, 20:42:17
pe viitor turistii vor fi parasutati direct in curtea manastirilor de catre avioane care vor fi destinate turismului din bucovina iar la intoarcere vor fi teleportati direct.....in orasul lor natal ... AGENTIA DE TURISM SI TELEPORTARI RAPIDE SUCEAVA TOUR.
18.   Adevarul trimis de
(11 mai 2008, 11:34:56
ce va tot legati de hyper-market-urile facute de lungu ,mai ales voi tineri. vreti sa munciti in fabrici unde isi bat joc sefi de voi? eu muncesc in fabrica ambro si abia astept sa se inchida sa se duca dracului francezu caci ne-am saturat de conditiile pe care le avem si salariile de mizerie ,600 lei .vin tineri la angajare stau doua zile si pleaca cand vad ce munca este .asa ca nu va mai legati de lungu ca a facut hyper-market-uri ,acolo sunt locuri de munca pentru voi tineri care niciodata voi nu o sa lucrati in fabrici.nu se compara munca din fabrica unde este mizerie si frig iarna de-ti crapa oasele in tine cu munca dintr-un magazin unde este cald si curatenie.asa ca ar trebui sa-l votati voi tineri ca aveti locuri de munca .
18.1  RE: Adevarul trimis de
(11 mai 2008, 12:30:32
Wa puela coorului,vino sa vezi la Carrefour cum se lucreaza,jumatate si-au dat demisia pana acum,la un salar de 600 ron,si culmea patron tot francez!!!
19.   Raspunde trimis de
(11 mai 2008, 11:44:43
Daca stii sa tastezi,raspunde bade Marza.Vor avea pilotii simulator la Salcea?De unde aduci oameni pregatiti pentru training?De unde vor veni 3000 de piloti la Suceava?HAHAHA.......Cine va investi in baza materiala de la Salcea?Ce vrei sa trasferi la Suceava?Autoritatea Aeronautica Civila,singura in masura sa autorizeze pilotii de linie din Romania.Ai adus aceasta"corporasion"hahaha sa investeasca la Salcea?Vai mama ta.........Astept raspunsul la aceste cateva intrebari.
20.   Confuzie trimis de
(11 mai 2008, 12:41:56
Poate se confunda pilotii cu carutasii!Poate se muta AACR la Suceava! Ce a produs CEBS?
21.   INTREBARE trimis de
(11 mai 2008, 17:52:27
Atata vreau sa stiu.Unde cazati 3000 de persoane ( PILOTII ) ?
21.1  RE: INTREBARE trimis de
(11 mai 2008, 18:32:34
la gloria
22.   Solutia trimis de
(11 mai 2008, 20:19:20
Chilotii?In bazar chilotii!!!!!
23.   Agarigi corporasion trimis de
(11 mai 2008, 20:24:21
Propun ca pilotii sa vina cu corturile ,sa-i cazeze Marza in padure la Fetesti,ca apoi sa-si faca decontul la C.J ca hotel de 5 stele-S.C.Cortul S.A.Corporasion sau sa-i foloseasca pe post de agenti de paza cand se fac lucrarile de modernizare,ca sa imbine practica cu teoria.Asa vad si ei practic decolari si aterizari efectuate de piloti adevarati.Propun ca Marza sa vina printre ei ca sa-si dea doctoratul in aviatie.Va fi posibil sa faca simulari pe matura.Halal agarici,a ajuns sa se bage si in aviatie,ca sa mai cerseasca cateva voturi de la nestiutori.....JOS PSD-istilor.Halal voua!!!!!!!!!!!!!!!
24.   Chilotii trimis de
(11 mai 2008, 20:27:37
Daca Marza face striptis in chiloti tanga,cu cei trei mii de piloti in spatele lui,pe cuvant de onoare ca il voi vota.:)
25.   Cazare trimis de
(11 mai 2008, 20:38:58
Sau poate Virginel Iordache sa se extinda,ca are doar o vila cu 40 de camere saracul....Daca se mai extinde putin,poate cazeaza el cei 3000 de piloti.:)
26.   Ptr Gabriela trimis de
(11 mai 2008, 23:20:59
Ai dreptate,acest comunist este sub orice critica.Suceava s-a saturat de acest baron si nu-l mai suporta.Vreme de 12 ani cat a stat in fotoliul de presedinte al CJ,nu a facut nimic,decat bani ptr el si acolitii lui.
27.   Auoleuuuuuuuuuuuuu trimis de
(12 mai 2008, 05:53:21
Ma fratilor. Stau si io prin zona americilor si n-am auzit de super compania lu peste. Or fi niste kkciosi ce au sediu intr-o garsoniera din NY si vin in SV cu pasaport albastru , cu gandul ca si asa fraieru de roman "asteapta americanii de 50 de ani, hop si io cu o noua tzeapa". De dai un search pe google , nu vezi fatza lu ala de sta linga grohul de Mirza. Uitati si voi link-u, poate m-am dilit io de cind nu mai servesc romanica : http://amnycgroup.com/_mgxroot Oare nu se satura fraierii de politicieni sa ne mai arunce cu praf fin , american, in ochi, prezentandu-ne orezari pe post de Rockefeleri ????
28.   Tare trimis de
(12 mai 2008, 06:18:53
Auzi ca vrea 40 de curse aeriene pe saptamana. Imi si imaginez babele ce vand smantana si ceapa la piata mare, asteptand charterul de Bosanci, sau elicopteru de Ipotesti. Si mai vrea sa instruiasca o gasca de piloti asiatici. Sugerez locuitorilor din zona sa-si asigure casele , iar investitorilor sa nu construiasca blocuri turn. Cred ca Marza vrea scoala de kamikaze la Salcea. O fi buna penru agricultura zonala, ca nu mai tre sa are romanu.....ca ara asiaticu la urgenta.
29.   Pentru pinochio trimis de
(12 mai 2008, 08:27:43
Bai nene Mirza ,mai ai mult de mintit ?Nu-ti ajunge cit ai furat?Te-ai bolinzit rau de tot.Ai vazut in viata matale un aeroport mai serios cum ar fi J.F.Kennedy,visezi la pista de 3500m,unde?Poate numai in visele dumitale!Ai idee ce inseamna o scoala de piloti de linie?Cred ca nu!Acest articol e numai abureala pentru prosti care mai stau sa te asculte.Ia o harta de navigatie si vezi ca pe actualul amplasament nu poti dezvolta un aeroport la asemenea dimensiuni si care sa indeplineasca cerintele pentru aeronave de tip Boeing 747.Unde le aduci?Anvergura unui avion este de ~65m iar greutatea lui la decolare ~400t.Intreaba-ti directorul de aeroport,care am inteles ca fost pilot.Sau si el a fost,,pilot" de birou,ca multi din fosti mei colegi.DE ASTA TI-AM ADRESAT ACEST ARTICOL .NU MAI MINTI CA AJUNGE!!!!
30.   Cuget liber trimis de
(12 mai 2008, 08:32:31
Oameni buni,sa nu ma intelegeti gresit.Eu nu spun ca Flutur este perfect.Nu exista om pe acest pamant perfect,dar pe langa baronul falcos Marza,Flutur este inger.Marza cu "diplomatia " lui ne plimba acum prin Africa si Asia.Nu poate sa dea explicatii la nimic.Dar probabil comisioanele il orbesc si ce a zis "stimabilul"-poate mai sug si eu ceva pe ultima suta de metri.Nu mai tine Marza.....Mai sunt si oameni educati,scoliti,instruiti care gandesc.JOS BARONUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31.   Pentru americanul trimis de
(12 mai 2008, 08:37:43
Comandantul aeroportului a fost pilot.Si unul capabil.Eu nu cred ca acest om inghite gogosile baronului Marza.Comandantul aeroportului Salcea stiu ca este un om educat,cu coloana vertebrala.Dar ce s-a gandit baronul falcos Marza-la prostime e O.K. Poate sa faca orice ca nu-l intreaba nimeni nimic.Ei,nu-i chiar asa.A VENIT VREMEA SCADENTEI.
32.   ....HAI, SATI VAND UN PONT.... trimis de
(12 mai 2008, 10:44:16
Pe vremuri la Suceava era un centru de instruire si formare parasutisti (in spatele Dacia Service)si care se bucura de oarece popularitate si popularizare, iar la Salcea un Aeroclub(mi-au spus-o cativa FOSTI membri ai acestora) Se pare ca un "FOST" e acum plecat pe afara si face "propaganda" (ca tot va place termenul) pentru Bucovina si Suceava (in mod special) si incearca sa atraga cat mai multi turisti si investitori si chiar el ar avea ceva investitii prin zona(cine e si cam ce isi doreste/propune ptr viitor va voi spune cat de curand). se pare ca si chestia cu centrul de instruire ptr parasutisti e tot a lui .....

Pana atunci, insa, mai avem parte si de comentariile unor "parasute" politice........
33.   Pentru UN ROMAN trimis de
(12 mai 2008, 10:55:43
Te rog sa fii putin mai explicit.

Stiu ce a existat in Suceava,si....la ce nivel.Eh,ce sa-i faci daca sotul meu este perfectionist.Mai stim si noi cate ceva....Stim si cine ...si ce vrea sa faca....:)Atata timp cat exista lume credula.pot exista si baroni stil Marza.Dar,din pacate pentru Marza,lumea s-a mai desteptat.
34.   UN ROMAN trimis de
(12 mai 2008, 10:57:19
Hai sa facem un Pariu .Eu pun pariu ca UN ROMAN este chiar Mirza asa cum si Verginel Iordache intra pe forum si posteaza replici pe alt nume .Numai asa s-ar explica de ce acest roman sare in sus si apara acest personaj (Mirza) care nu a facut nimic pentru Suceava
35.   Pentru Gherasie trimis de
(12 mai 2008, 11:01:16
Eu una nu cred ca este Marza.Face greseli gramatilale,dar cam putine....:)
36.   Scuze trimis de
(12 mai 2008, 11:02:35
Vroiam sa scriu -gramaticale-.
37.   UN ROMAN trimis de
(12 mai 2008, 11:13:47
Urcate in masina si du-te pina la Bistrita ,vino inapoi si dupa aceea discutam despre idolul tau
38.   Nu se scrie urcate ci urca-te trimis de
(12 mai 2008, 11:26:08
Urca-te sau tu (te)urca in masina.Puteti fi linistiti ca am facut n drumuri spre Bistrita.Si ce....?Va rog sa detaliati ca,sincer,nu inteleg ce vreti sa spuneti.Sau,ca sa fiu mai explicita inteleg ce aiureli vreti sa induceti.....Nu am nici un idol.Poate nu intelegeti sensul cuvantului idol.

�DOL, idoli, s.m. Divinitate pag�na; (concr.) chip, figura, statuie reprezent�nd o asemenea divinitate si constituind, �n religiile politeiste, obiecte de cult religios. ? Fig. Fiinta sau lucru care reprezinta obiectul unui cult sau al unei mari iubiri. - Din sl. idolu.

Sursa: DEX '98
39.   Pentru GABRIELA trimis de
(12 mai 2008, 21:07:05
Il cunosti cumva? Din cite am auzit nu prea este atit de capabil si din cite imi aduc aminte din scoala,mai de calitate era fratele sau.Un arogant ,un inginfat ,un om care e instare sa calce pe cadavre pentru asi atinge scopurile.El nu auzit de omenie,ii considera pe subalterni lui ca fiind sclavi lui si mai are cu el un individ cam dubios,cica e ing.dar nu prea cred ,iar ceea ce nu stii este ,,copilasul" lui M rza.Da el la adus ,in contul unei,, datorii "mai vechi catre taicasu tov. Asmarandei Asa ca imi pare rau ca trebuie sa te contrazic .Mai nou a intrat in,,trepidaj"cind vede ca ,,mentorul" sau se ,,prabuseste" in sondaje.Ii este frica de Flutur si credema ca are de ce.
40.   Pentru GABRIELA trimis de
(12 mai 2008, 21:09:32
Nu stiu cit il cunosti pe actualul director ,dar am sa-ti povestesc ceva.Cu multi ani in urma un director de la o anumita intreprindere din suceava la ,,ajutat pe un anume economist(Mirza)sa asceada in functii la CJ.Acest director se numeste Asmarandei ,poate i-ti spune ceva acest nume.Acum 3 ani cel ajutat cu multi ani in urma a trebuit sa intoarca serviciul si deci Mirza la adus pe fiul fostului director ,de altfel si el fost pilot,punindu-l director la aeroport cu toate ca are pensie militara.Toate bune si frumoase ,dar acest individ este lipsit de orice scrupul avind ideea numai de a cistiga($) la propriu numai pentru buzunarul lui .Pe linga el si-a mai tras un neavenit ,un tip dus cu pluta si amindoi considera aeroportul ca fiind a lor.Cit despre verticalitate,sa o lasam balta tov.Mirza spunind intrun cerc mai restrins,,bai dane daca nu era taicatu nu ajungeai tu aici" Nu cumva asta se numeste ,,trafic de influenta"? Cit despre el ca pilot ce sa zic cind fosti lui colegi.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei