Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 mai 2008 - Anul XIII, nr. 108 (3789)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cultural

Festivalul de Teatru „Bucovina”, ediţia a II-a, şi-a desemnat câştigătorii

Duminică, 11 Mai 2008 (14:53:49)
Festivalul de Teatru „Bucovina”, ediţia a doua, şi-a desemnat, sâmbătă, câştigătorii la secţiunile de interpretare individuală şi grup. Concursul de interpretare individuală a adus pe scenă 13 tineri talentaţi, din care trei au fost premiaţi: George Serediuc - locul I şi un premiu de 500 de lei, Marcu Octavian Florea zis Marc premiul II şi 300 de lei, Andrei Cercel - premiul III  - un milion de lei. La cea de-a doua secţiune – trupe de teatru, concurenţa a fost şi mai mare. S-au „bătut” pentru premiul cel mare, în valoare de 1.000 de lei, 16 trupe, fiecare având la dispoziţie câte 15 minute pentru a arăta că sunt cei mai buni. În acest an, a intrat în concurs şi o trupă de teatru din Bacău.Cea mai bună trupă a fost desemnată Trupa „Big Bang”, formată din elevi şi studenţi suceveni, care a încasat şi premiul oferit de organizatori, în valoare de 1.000 de lei. Pe poziţia a doua s-a clasat Trupa Moon Shrill, care a primit un premiu în valoare de 400 de lei, iar locul al treilea i-a revenit Trupei „AdiMarc”, care a primi din partea organizatorilor un premiu în valoare de 200 de lei. Au fost acordate şi două premii speciale: Trupa „In The Spot” – Bacău şi „Alter Ego” Suceava, care au fost răsplătite cu câte 200 de lei fiecare.Festivalul „Bucovina” va continua cu alte două etape, în care tinerii artişti vor fi pregătiţi în ateliere de lucru, sub îndrumarea unor actori profesionişti. În ultima etapă, pe 30 mai, vor avea loc Galele Festivalului, la care alături de trupele premiate va fi invitată Trupa „TIMING”, din Bucureşti. Actriţa Gabriela Ioniţă, preşedintele juriului, a apreciat că Suceava are valori, are talente, iar mulţi dintre tinerii care au urcat şi evoluat pe scenă sâmbătă, în cadrul celei de a doua ediţii a Festivalului „Bucovina”, ar intra cu uşurinţă la facultatea de teatru. Organizatorii acestui eveniment sunt Consiliul Local şi Primăria Suceava, în parteneriat cu Fundaţia „Ana” şi Asociaţia „Juventus”.  
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul de Teatru „Bucovina”, ediţia a II-a, şi-a desemnat câştigătorii.
 Vizualizări articol: 1583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Festivalul de Teatru „Bucovina”, ediţia a II-a, şi-a desemnat câştigătorii5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cum sa nu... trimis de
(11 mai 2008, 16:19:15
Imi pare bine ca ziarele romanesti se intereseaza si de ceea ce inseamna arta in Romania , insa am sa raman indignata , pentru ca acest articol contine informatii gresite. Am sa va explic si de ce .. Unu la mana : au fost 16 trupe, dar numai 15 prezente , iar trupa castigatoare se numeste BING BANG. Si ma deranjat faptul ca ati scrs numele trupei gresit deoarece fac parte din aceasta echipa .. si cred ca stiu mai bine cum se cheama . BING BANGhappy
2.   Felicitari tuturor celor care au urcat pe scena! trimis de
(11 mai 2008, 16:26:48
Bravo, Bing Bang, sper sa va vad cat mai des pe scena!big grin si despre informatiile gresite din ziare...e cunoscut faptul ca articolele sunt doar inspirate din adevar, cu "mici" inflorituri ici si colo pt a capta atentia publicului si a ii potoli setea de detalii picante..in general nu e bine sa va luati dupa info din articole...dezinformare. Cheers!
3.   Multumim pentru...denumire trimis de
(11 mai 2008, 16:27:35
Intr-adevar, trupa se cheama "Bing Bang" dar daca ne-ati botezat "Big Bang" este mai bine:D. Multumim celora care ne-au suportat asa cum am fost si celora care au gustat piesa de teatru. Componenta trupei Bing Bang este: Oana Rusu, Cristina Choleva, Tatiana Barduc, Sergiu Pauliuc, Andrei Cercel, Andrei Diaconu. Speram la mai multe actiuni culturale.
4.   Bing Bang trimis de
(11 mai 2008, 16:43:27
"Big Bang" suna chiar dragut, nu e o problema...important e ce se ascunde dupa denumiri, ce se ascunde in oameni si ce arata. Toti participantii au aratat ca vor sa faca o miscare in Suceava si asta e bine, felicitari tuturor celor care au urcat pe scena si celor care au stat in public. Experientele de genul asta sunt minunate si merita repetate cat mai des fie sub forma unui festival oficial, fie sub forma unei intalniri intre persoanele amatoare de teatru. Mult succes in continuare...bing bang
5.   Hmmm trimis de
(12 mai 2008, 07:44:12
Pai nu prea e bine big bangthinking dak stau si ma gandesc nu merge sa zici asa de bine big bang your dead ... tot bang bang your deadlaughing asta este mottoul nostrusmughee hee cheers mate to u 2tongue felicitari inca o data trupei "bing bang" alias "big bang"love struck cat si celorlalte trupe participante la acest festival minunat.
6.   Alta greseala trimis de
(12 mai 2008, 09:21:54
numele trupei de pe locul trei este AndiMarc nu AdiMarc:)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei