Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 mai 2008 - Anul XIII, nr. 108 (3789)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Calmante, după gratii

S-au urcat pe biserică şi pe primărie şi au „căzut” în arestul Poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei doi bărbaţi de etnie romă din Arbore, care şi-au făcut un obicei din a se urca pe clădirile din comună şi a protesta împotriva autorităţilor locale, au fost arestaţi preventiv, ieri după-amiază, de magistraţii Judecătoriei Rădăuţi, pe o perioadă de 15 zile, măsură care, cred anchetatorii, îi va calma pentru o perioadă de timp.

Virgil Feraru, de 41 de ani, şi Puiu Viorel Bâclea, de 36 de ani, ambii recidivişti, cu ani grei de puşcărie la activ, au fost încarceraţi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, pentru ultraj contra bunelor moravuri în formă agravată şi distrugere.

Joi, la o zi după ce s-au urcat pe acoperişul unei biserici din localitate, cei doi romi au repetat isprava, de data aceasta cocoţându-se pe Primăria din localitate şi, ca şi în ziua precedentă, făcând un adevărat circ în prezenţa poliţiştilor, a jandarmilor, a pompierilor şi a zecilor de curioşi adunaţi să vadă ce se întâmplă.

În urma protestului de pe acoperişul Primăriei, sirena folosită pentru alarmarea populaţiei în caz de calamităţi a fost distrusă, prejudiciul fiind estimat la circa 10.000 de lei.

Puiu Viorel Bâclea vroia să obţină trei ari de teren pentru a-şi ridica o casă, iar Virgil Feraru cerea să fie ajutat să-şi refacă locuinţa cumpărată de la un vecin şi pentru care nu are autorizaţie de construcţie, existând pericolul ca Primăria din Arbore să i-o demoleze.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-au urcat pe biserică şi pe primărie şi au „căzut” în arestul Poliţiei.
 Vizualizări articol: 1165 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
S-au urcat pe biserică şi pe primărie şi au „căzut” în arestul Poliţiei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pentru judecatori trimis de
(10 mai 2008, 12:20:48
in sfirsit niste judecatori au curaj sa-i mai lege si pe sandilaii astia.
2.   Normalitate trimis de
(10 mai 2008, 13:47:33
Bravo judecatorilor de la Judecatoria Radauti. Consider ca s-a tras un prim semnal de alarma in fata unor asemenea gesturi totral deplasate. Cine si din ce bani va fi reparata sirena de alarmare? Cum au ajuns pe primarie ? Daca este de etnie rroma nu insemana ca are mai multe drepturi decat majoritarii? Liderii rromilor din judet ce au de spus?
3.   Normalitate trimis de
(10 mai 2008, 13:48:26
Bravo judecatorilor de la Judecatoria Radauti. Consider ca s-a tras un prim semnal de alarma in fata unor asemenea gesturi totral deplasate. Cine si din ce bani va fi reparata sirena de alarmare? Cum au ajuns pe primarie ? Daca este de etnie rroma nu insemana ca are mai multe drepturi decat majoritarii? Liderii rromilor din judet ce au de spus?
4.   Solutia trimis de
(10 mai 2008, 15:39:53
IMPUSCATI-I Platesc eu cartusele.Acesti tigani,ca oameni nu pot sa le spun,fac umbra degeaba pamantului.De ce trebuie ei sa traiasca pe banii nostri,incetinind astfel timida noastra evolutie??
5.   Jigodii trimis de
(10 mai 2008, 17:19:03
Aceste spurcaciuni negre trebuie starpite,nu au nici farama de bun simt si cred ca totul li se cuvine.
6.   Exterminati-i trimis de
(12 mai 2008, 21:27:34
trebuie pusi la punct odata ptr totdeauna !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei