Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 mai 2008 - Anul XIII, nr. 108 (3789)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Expoziţia naţională de desene „Zâmbet pentru Europa”

Asociaţia Educatorilor Suceveni, împreună cu Complexul Muzeal Bucovina şi în parteneriat cu parlamentarul european Ioan Cătălin Nechifor a organizat Expoziţia naţională de desene „Zâmbet pentru Europa”, pentru a sărbători Ziua Europei - 9 Mai.

Concursul care a precedat expoziţia a avut în vedere realizarea de desene individuale şi colective, pe tema Uniunii Europene, desene realizate de elevi din clasele I-IV din 27 de judeţe şi municipiul Bucureşti. Din cele 587 de lucrări trimise au fost selecţionate 111, care vor fi premiate cu materiale informative despre Uniunea Europeană şi Parlamentul European. Începând din data de 20 martie,
atunci când a fost deschis concursul pe site-ul www.didactic.ro, s-au înscris şcoli din judeţele Argeş, Buzău, Botoşani, Bistriţa Năsăud, Bacău, Brăila, Cluj, Caraş Severin, Constanţa, Dolj, Galaţi, Gorj, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Iaşi, Maramureş, Neamţ, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Vaslui, Vâlcea.

Expoziţia este deschisă în perioada următoare la Muzeul de Ştiinţe ale Naturii Suceava, din cadrul Complexului Muzeal Bucovina.

„Viitorul Europei depinde de copiii noştri. De aceea cred că este foarte important ca informaţiile europene să le fie adresate lor direct, iar prin cărţile şi materialele publicitare pe care copiii le vor primi drept premii, sper ca Uniunea Europeana să le devină mai familiară şi mai apropiată. Desenele trimise de cei 587 de elevi din clasele I-IV din cele 27 de judeţe, plus municipiul Bucureşti, îmi dau certitudinea că există un interes şi o deschidere a copiilor, a învăţătorilor şi a şcolii în general şi îmi dau speranţa că viitorul european va fi unul bun şi frumos în acelaşi timp. Ceea ce semănăm acum la vârsta lor fragedă vom culege peste ani şi nimănui nu ar trebui să îi fie indiferent acest lucru. Am crezut foarte mult în integrarea europeană şi avem obligaţia
să ducem acest vis mai departe, schimbând în bine viaţa românilor."

IOAN - CĂTĂLIN NECHIFOR
Member of the European Parliament - PES member

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Expoziţia naţională de desene „Zâmbet pentru Europa”.
 Vizualizări articol: 610 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Expoziţia naţională de desene „Zâmbet pentru Europa”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei