Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 mai 2008 - Anul XIII, nr. 104 (3785)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pericol

Şoferii băuţi au invadat străzile în zilele libere de după Paşte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acţiunile de control în trafic organizate de Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava în zilele libere care s-au succedat şi în a doua parte a săptămânii trecute au dus la aplicarea unui număr record de amenzi, dar şi la depistarea a 14 şoferi care au ieşit în trafic sub influenţa băuturilor alcoolice.

Şoferii care nu au ţinut cont de riscul la care se supun şi ei, dar îi supun şi pe alţii, conducând băuţi, s-au ales cu amenzi şi au fost lăsaţi fără permis de conducere pentru 90 de zile, în timp ce alţii, care aveau o concentraţie de alcool cu mult peste limitele legale, vor răspunde penal pentru fapta lor.

Poliţiştii au întocmit trei dosare penale pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, într-un caz şoferul urmând a fi cercetat pentru două fapte.

Este vorba de cazul unui tânăr de 23 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Marius C. a fost prins la volanul unei maşini pe strada Calea Bucovinei din oraş fără permis de conducere şi beat turtă, cu o concentraţie de 1,39 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

De remarcat că una dintre numeroasele acţiuni de control ale poliţiştilor de la rutieră din perioada 1-4 mai a avut în prim plan campania naţională „Realitatea se schimbă când conduci băut”, demarată în vederea stopării numărului mare de accidente grave provocate de şoferii aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un astfel de accident s-a petrecut în oraşul Cajvana la finele săptămânii trecute, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Un şofer beat din Bucureşti a intrat pe sensul opus de mers şi a izbit frontal o maşină condusă de un localnic aflat şi el sub influenţa băuturilor alcoolice. Urmare a accidentului au fost rănite trei persoane.

În doar patru zile, în perioada 1-4 mai, agenţii Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava au aplicat nu mai puţin de 752 de amenzi. Sancţiunile contravenţionale au vizat şoferii prinşi cu viteze peste limitele legale, cei care circulau fără centuri, dar şi pietoni, biciclişti şi motoscuterişti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferii băuţi au invadat străzile în zilele libere de după Paşte.
 Vizualizări articol: 711 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şoferii băuţi au invadat străzile în zilele libere de după Paşte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pericolul public pentru toti trimis de
( 6 mai 2008, 15:09:26
Dar pe nesimtitii aia care beau ca vaca la Ofiice Club si se urca la volan dupa sindrofia din Obcini , nu-i opreste nimeni ?????

Sunt un pericol public , iar cei de la Rutiera se fac ca nu vad ...

Vorba aia , vineri sau sambata seara pe la 1 -2 noaptea se doarme in post ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei