Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 mai 2008 - Anul XIII, nr. 104 (3785)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pe mâna judecătorilor

A încercat să-şi dea altă identitate, după ce-a fost prins beat la volan şi fără permis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost trimis în judecată, zilele trecute, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, după ce, fiind prins beat şi fără permis la volanul unui autoturism, a încercat să-i păcălească pe poliţişti, dându-şi o altă identitate.

Dumitru S., din municipiul Suceava, va ajunge în faţa judecătorilor pentru săvârşirea infracţiunilor de fals privind identitatea şi conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fără permis şi cu o alcoolemie peste limita legală.
Incidentul pentru care Dumitru S. va ajunge în boxa acuzaţiilor şi riscă puşcăria s-a petrecut în noaptea de 25/26 mai 2007.

Potrivit rechizitoriului, în acea noapte, tânărul, aflat la volanul unui autoturism, a fost tras pe dreapta de o patrulă a Poliţiei, pe strada Gheorghe Doja, din municipiul Suceava. În momentul în care poliţiştii i-au cerut actele, tânărul şofer le-a spus că le-a uitat acasă, menţionând că se numeşte Mihai Moroşanu şi precizând toate datele din documentul de identitate (adresă, seria la buletin şi CNP). Poliţiştii au verificat datele în baza de date, constatând că sunt reale.

Totuşi, pentru că Dumitru S. nu vorbea coerent şi mirosea a alcool, oamenii legii l-au pus să sufle în alcooltest. Pentru că încercările poliţiştilor de a vedea dacă tânărul şofer a consumat sau nu băuturi alcoolice au fost în zadar, întrucât acesta nu sufla cum trebuie, oamenii legii l-au dus la Spitalul Judeţean, pentru a-i recolta probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La spital, tânărul şi-a dat seama că va fi prins până la urmă cu minciuna şi şi-a prezentat adevărata identitate, precizând că datele oferite iniţial poliţiştilor aparţin unei rude de-ale sale. Totodată, în faţa poliţiştilor, Dumitru S. a mărturisit şi faptul că nu are permis de conducere.

Cele două beri pe care Dumitru S. susţinea că le-a băut înainte de a se urca la volan i-au urcat alcoolemia în sânge la 2,45 la mie, la prima probă, respectiv 2,55 la mie, la a doua, tânărul urmând să răspundă în faţa judecătorilor şi pentru această infracţiune.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A încercat să-şi dea altă identitate, după ce-a fost prins beat la volan şi fără permis.
 Vizualizări articol: 715 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A încercat să-şi dea altă identitate, după ce-a fost prins beat la volan şi fără permis5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asta e Romania trimis de
( 6 mai 2008, 12:03:03
Gainarii fac puscarie, iar cei care au distrus tara ne cersesc voturile...RUSINE!!!!!!
2.   ... trimis de
( 6 mai 2008, 12:17:59
2,45 si 2,55 la mie ... si el numai mirosea a bautura ... la alcoolemia asta trebuia sa fie de mult in coma ....
3.   Afara cu toti betivii.eu,nu trimis de
( 6 mai 2008, 16:05:20
dupa mine,toti cei care sunt prinsi bauti la volan, ar trebui sa nu mai pupe permis de conducere niciodata. rusine.........

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei