Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 apr 2008 - Anul XIII, nr. 94 (3775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Avansuri periculoase

Autorul crimei de la Gura Humorului a fost prins

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale au reuşit să-l identifice şi să-l arunce în spatele gratiilor pe autorul crimei petrecute în urmă cu aproximativ o săptămână la Gura Humorului.

Fănel Varga, în vârstă de 38 de ani, din localitate, a fost reţinut vineri după-amiază, fiind audiat ore bune de anchetatori. Deşi iniţial a dat din umeri când a fost întrebat de moartea lui Nicolaie Tiron (57 de ani), al cărui cadavru a fost găsit duminică, 13 aprilie a.c., în albia pârâului Humorel, în cele din urmă Varga a recunoscut că el este autorul oribilei fapte.

Fănel Varga le-a povestit judiciariştilor de la Investigaţii Criminale că el şi victima se cunoşteau de mai multă vreme şi se mai întâlneau din când în când şi consumau împreună băuturi alcoolice.

Aşa s-a întâmplat şi în noaptea de 12/13 aprilie a.c. atunci când se presupune că ar fi avut loc crima. În acea noapte, Fănel Varga se afla împreună cu concubina sa în momentul în care s-a întâlnit cu Nicolaie Tiron, pe digul pârâului Humorel.

Cei trei au dat mai multe pahare peste cap şi nimic nu părea să anunţe ceea ce avea să se întâmple. La un moment dat, cu mintea îmbibată de alcool, Nicolaie Tiron a început să-i facă avansuri iubitei lui Varga, întrebându-l chiar pe acesta dacă poate întreţine relaţii sexuale cu femeia. Cei doi bărbaţi au început să se certe, scandalul dintre ei degenerând.

Enervat la culme de avansurile sexuale făcute de tovarăşul de pahar, Fănel Varga a pus mâna pe un bolovan din apropiere şi fără să stea prea mult pe gânduri l-a lovit de mai multe ori pe Nicolaie Tiron. Când şi-a dat seama că victima sa nu mai suflă, Varga a luat în cârcă cadavrul şi l-a cărat câteva zeci de metri mai încolo, abandonându-l în albia pârâului Humorel, chiar în apropierea podului de la ieşirea din Gura Humorului spre Câmpulung Moldovenesc.

Interesant este faptul că pe timpul cercetărilor, Varga a trecut de mai multe ori prin zonă şi chiar i-a întrebat pe poliţişti ce noutăţi mai au, dacă ştiu cine i-a omorât, chipurile, prietenul de pahar.

 

Varianta crimei între homosexuali, infirmată

Criminaliştii au bănuit că la mijloc ar fi fost vorba şi de o agresiune sexuală, fiind luată în calcul şi varianta unei crime pasionale între homosexuali. Ipoteza violului a fost însă exclusă după două zile de medicii legişti.

Pe baza probelor strânse de anchetatori şi a declaraţiilor lui Fănel Varga, acesta a fost arestat preventiv în cursul zilei de sâmbătă, pentru omor calificat.

Procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc crima de la Gura Humorului, nefiind exclus faptul ca şi iubita lui Fănel Varga să fie pusă sub acuzare.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autorul crimei de la Gura Humorului a fost prins.
 Vizualizări articol: 2409 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Autorul crimei de la Gura Humorului a fost prins3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Stupid trimis de
(21 apr 2008, 13:18:06
Ziarist stupid, articol stupid!
1.1  RE: Stupid trimis de
(21 apr 2008, 22:51:14
ARGUMENTEAZA, NU POTI FACE STUPID PE CINEVA SAU CEVA FARA SA EXPLICI,
2.   Si la mai mare trimis de
(21 apr 2008, 14:55:37
bravo
3.   Hahahhaha trimis de
(21 apr 2008, 15:22:13
mama ce taris wa militienii suceveni. Au reusit sa bage la pirnaie pe unu din marii criminali contemporani si trebuia laudati in ziar. Auziti da pe "smecherii" care fura si agreseaza zilnic oameni nevinovati pe strada, in scoli, in magazine, in baruri, etc, cind ii bagati la bulau pentru vreo 25 de ani?
4.   Pentru AHA trimis de
(21 apr 2008, 21:44:16
Mult ti-a mai trebuit sa debitezi ineptii....:) Exista comentarii la articole in care sa se pomeneasca ceva de militieni, fie e de bine ori nu, sa nu aruncati cu namol?? Niste consuma oxigen ce sunteti!!!!

5.   Pentru AHA trimis de
(22 apr 2008, 08:44:26
mai studiaza legile mai hahalera, pentru ca la bulau cum spui tu ii baga judecatorii nu politia,ei sunt aceia care emit mandate,dau hotarari,etc.,dar pentru mintea ta este prea mult.....
6.   Promtitudine si competenta trimis de
(22 apr 2008, 09:17:25
cei de la investigatii criminale, cred ca sunt cei mai eficienti politisti, iar acest lucru inseamna ceva!
7.   Bravo lor trimis de
(22 apr 2008, 22:10:05
stiu dn surse sigure cat au cercetat oamenii astia sa-l prinda pe faptas, am inteles ca au mers din casa in casa in zona unde sta varga si s-au interesat bine cine e, asa ca bravo lor ca l-au prins pe faptas, criminalului ii sade bine cu inchisoarea

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei