Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 apr 2008 - Anul XIII, nr. 94 (3775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inaugurare

Copiii din Rădăuţi se bucură de un nou loc de joacă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cooperare cu municipalitatea oraşului Rădauţi, firma austriacă EGGER a reamenajat locul de joacă pentru copii din parcul situat în vecinătatea mănăstirii Bogdana. Noul loc de joacă a fost inaugurat sâmbătă, 19 aprilie, de la ora 10.00, în prezenţa conducerii Egger România, a primarului Mihai Frunză, a numeroşi copii, însoţiţi de părinţi şi bunici. La acest moment, nu au lipsit surprizele pentru copii: Iepuraşul le-a oferit ouă de ciocolată şi baloane, clownul i-a machiat pentru a întruchipa diverse personaje, iar împreună au antrenat copiii în diverse jocuri şi întreceri, spre deliciul lor. Chiar dacă inaugurarea a avut loc sîmbătă, locul de joacă este funcţional de o săptămînă, zilnic, sute de copii din tot oraşul bucurîndu-se de el.

Reamenajarea spaţiului de joacă s-a realizat prin achiziţionarea şi montarea unor noi piese de mobilier urban: două complexe de tobogane, şase balansoare şi  două leagăne şi  băncuţe, realizate prin donaţia EGGER, în valoare de circa 500 de milioane de lei vechi. Primăria a dezafectat zona de piesele vechi, care, după ce vor fi reparate şi vopsite, vor fi montate pentru a completa alte două spaţii de joacă amenajate în zonele Hipodrom şi Obor. Cu această ocazie, administraţia publică locală, prin SC Servicii Comunale, a reabilitat iluminatul public din zona acestui parc şi a refăcut cu dale trotuarele din zonă.

„Încercăm să ne implicăm în diverse moduri în viaţa comunităţilor în mijlocul cărora activăm. Reamenajarea spaţiului de joacă este o iniţiativă atît a companiei cît şi a angajaţilor noştri, avînd în vedere că majoritatea sunt locuitori ai oraşului Rădăuţi”, a spus Mihai Şandru, director de marketing EGGER România.

„Salutăm iniţiativa EGGER de a se implica în reamenajarea unuia dintre spaţiile de joacă din Rădăuţi şi sperăm să colaborăm şi în alte proiecte de acest fel”, a declarat primarul municipiului Rădăuţi, Mihai Frunză. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copiii din Rădăuţi se bucură de un nou loc de joacă.
 Vizualizări articol: 1426 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Copiii din Rădăuţi se bucură de un nou loc de joacă3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :)) trimis de
(21 apr 2008, 14:12:31
mare realizare pentru radauti:)) vai vai!sa vedem cat dureaza
1.1  RE: :)) trimis de
(21 apr 2008, 22:54:06
cata ipocrizie din partea acestei firme Egger si a primarului Frunza , va zic eu daca nu stiati , acesti austrieci au facut hotelul Gerald"s din Radauti , fabrica de PAL cu binevointa si ajutorul acestui primar FRUNZA si a consilierilor primariei ,o afacere mai mult sau mai putin legala dar in care nu au lipsit comisioanele grase , cat despre servicii comunale SI ILUMINATUL PUBLIC , e o alta afacere castigatoare atat pentru TATAR cat si pentru Frunza ,iar parcul e facut pentru imaginea lui FRUNZA in campania electorala , un oras in care comunistii , pensionarii ,pocaitii si tiganii din Radauti il vor vota din nou pe Frunza ! stimati radauteni in acest caz daca va iesi primar frunza ,cred ca va meritati soarta iar peste 4-5 ani veti mai avea un parc de joaca !
2.   Rusine trimis de
(21 apr 2008, 14:43:17
au trebuit sa treaca ani multi si sa vina strainii pentru a face un loc de joaca pentru copii din radauti si d-l frunza mai are tupeul sa-l inaugureze rusine

3.   Tare trimis de
(21 apr 2008, 20:24:12
ar fi fain sa mai vina vreo 2 3 fabrici si numa bine se repara si celalalt spital si mai vreo 2 3 parcuri:d
4.   PRAF IN OCHI trimis de
(21 apr 2008, 21:10:12
COPIII DIN RADAUTI AU NEVOIE DE AER CURAT SI NU DE MIROSURI GEN CELULOZA SUCEAVA
5.   Ne lepadam de satana trimis de
(22 apr 2008, 10:10:44
Tov. primar FRUNZA ne-ai promis in 2004 foarte multe lucruri,acum noi pocaitii nu-ti vom acorda votul .Ai mintit in 2004 pentru noi esti un mincinos,vom acorda votul lui OLAREAN ,speram sa nu ne dezamageasca.Frunza incepi sa devii penibil ,te lauzi cu realizarile altora.
6.   RUSINE trimis de
(22 apr 2008, 10:23:57
tov.FRUZA CHIAR TREBUIA SA VINA O FIRMA SA FACA ACEL LOC DE JOACA PENTRU COPII,RUSINE.DE CE NU TE-AI FILMAT IN CIMITIR.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei