Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 apr 2008 - Anul XIII, nr. 90 (3771)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Două drumuri judeţene vor fi modernizate cu fonduri europene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava a obţinut finanţare pentru reabilitarea a două drumuri judeţene, valoarea investiţiilor ridicându-se la peste 11 milioane de euro.

Şeful administraţiei judeţene, Gavril Mîrza, a spus că două din cele şapte proiecte pentru modernizări de drumuri, depuse la Agenţia de Dezvoltare Regională, au trecut de comisia de evaluare şi urmează a fi finanţate în cursul acestui an.

Mîrza a spus că unul dintre proiecte, cu o valoare de 7,39 milioane de euro, vizează modernizarea a 27 de kilometri de drum judeţean, pe traseul Dărmăneşti – Calafindeşti -  Negostina – Siret.

De asemenea, tot din fonduri europene urmează să fie reabilitat şi drumul judeţean Salcea – Vereşti – Fântânele – Roşcani, pe o porţiune de 18 kilometri, valoarea investiţiei fiind de 3,92 milioane de euro.

„Sunt proiecte pentru care s-a obţinut finanţarea, iar de acum urmează să demarăm procedurile în vederea organizării licitaţiilor de execuţie. Sunt primele două proiecte aprobate din cele şapte pe care le avem deja depuse la Agenţia de Dezvoltare Regională, şi sperăm ca şi pentru celelalte cinci să obţinem în cel mai scurt timp finanţarea”, a declarat Gavril Mîrza.

El a precizat că instituţia pe care o conduce a pregătit, în total, 34 de proiecte în vederea obţinerii finanţării pentru reabilitarea a 1.200 de kilometri de drumuri judeţene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două drumuri judeţene vor fi modernizate cu fonduri europene.
 Vizualizări articol: 909 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Două drumuri judeţene vor fi modernizate cu fonduri europene3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Reabilitare DJ trimis de
(16 apr 2008, 12:11:38
oare cand ii va veni randu' la reabilitare drumului judetean Vatra Dornei-Saru Dornei cu bifurcatiile spre Neagra Sarului, respectiv Panaci?
2.   Rebilitare DJ 178F trimis de
(16 apr 2008, 12:31:07
VA PREGATITI DE ALEGERI DOMNULE MIRZA ,CEI DIN MANEUTI ASTEAPTA DE 16 ANI PROMISIUNILE FACUTE DE DUMNEAVOASTRA .CAT TREBUIE SA MAI ASTEPTAM PENTRU CA CEI 4 km sa fie asfaltati.Am speranta ca pe 3 iunie veti parasi cj ,iar domnul FLUTUR va reusi sa faca din judetul suceava un judet fruntas.
2.1  RE: Rebilitare DJ 178F trimis de
(16 apr 2008, 22:44:44
speram din tot sufletul ca tov. flutur sa nu faca din jud. Suceava un judet fruntas....la taiat padurea si la omorat gaini. sunt actiunile la care mafiotul portocaliu se pricepe cel mai bine !
3.   Mihoveni - costina trimis de
(16 apr 2008, 19:04:05
cei 4 km de drum sunt sub orice critica. Pacat de zona.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei