Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 apr 2008 - Anul XIII, nr. 90 (3771)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La un pas de moarte

O maşină în care se aflau doi tineri, izbită în plin de tren

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O minoră în vârstă de 14 ani şi prietenul ei, un tânăr de 23 de ani, au fost la un pas de moarte, după ce maşina în care se aflau a fost izbită în plin, luni seară, de trenul accelerat 1654, Vatra Dornei-Bucureşti.

Accidentul s-a petrecut în urmă cu două zile, în jurul orei 22:50, pe DN 17, pe raza comunei Pojorâta.

Gavril C., în vârstă de 23 de ani, din localitate, se afla la volanul unui autoturism Dacia Solenza, în dreapta sa fiind o adolescentă în vârstă de 14 ani (Elena H.), din comuna Fundu Moldovei.

La un moment dat, la o trecere de nivel cu calea ferată, semnalizată doar cu „Crucea Sf. Andrei”, tânărul de la volan nu s-a asigurat, autoturismul fiind lovit de locomotiva trenului accelerat. În urma impactului deosebit de violent, cei doi tineri au fost prinşi între fiarele contorsionate ale maşinii, la faţa locului fiind trimise echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

 

Minora a fost transferată la o clinică din Iaşi

Atât minora, cât şi prietenul ei au fost preluaţi de ambulanţieri, din cauza leziunilor suferite fiind transportaţi la „Urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava. Medicii suceveni au decis internarea de urgenţă a lui Gabriel C., prietena sa fiind transferată la o clinică din Iaşi.

Potrivit doctorilor care s-au ocupat de caz, tânărul în vârstă de 23 de ani a suferit un traumatism cranio-facial, contuzii la ochiul drept, mandibulă, coloana cervicală şi dorso-lombară, fiind internat în secţia Neurochirurgie. „Este conştient, leziunile sunt minore”, a declarat doctorul Anatoli Buzdugan, şeful acestui sector.

Medicul a arătat că şi starea celei de-a doua victime este destul de bună, chiar dacă traumatismele suferite de aceasta sunt mult mai grave. Conform medicului sucevean, adolescenta s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral şi, în momentul aducerii sale la Spitalul Judeţean de Urgenţă, era inconştientă.

„Coma nu era una profundă, care să pună probleme deosebite, dar a fost trimisă la Iaşi pentru stabilirea unui diagnostic precis, cu computerul tomograf”, a precizat şeful secţiei de Neurochirurgie.

Ieri, pe patul de spital, Gabriel C. a declarat că nu-şi aminteşte nimic cu privire la accidentul în care a fost implicat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O maşină în care se aflau doi tineri, izbită în plin de tren.
 Vizualizări articol: 2149 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O maşină în care se aflau doi tineri, izbită în plin de tren5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Taranci inculte fara educatie trimis de
(16 apr 2008, 13:38:10
Minora de 14 ani cica deja avea prieten!:)) de cond l-o fi avut pe asta?; de la 10 - 12 ani?!laughing
2.   Multe se �nt�mpla trimis de
(16 apr 2008, 14:32:13
Asemenea accidentelor mortale de la Veresti, regia CFR (sau cine ar trebui sa se ocupe) cam are de suferit la acest aspect: semnalizarea cu semnale acustice si luminoase a trecerilor la nivel...

Ar trebui tras un semnal de alarma!
3.   Nu numai atat trimis de
(16 apr 2008, 16:07:48
..dar la 14 ani are prieten de 23? o nenoroceste alahappy
4.   Pentru papagalii de mai sus trimis de
(16 apr 2008, 19:10:12
cu ce sunt vinovati CFR-istii? ca v-au adus calea ferata prin sat?Ideea e ca multi prea multi teribilisti se incumeta la a traversa acea cale ferata neglijind cateva indicatoare! Da oricum sunteti saraci cu duhul si ati scapat la un calculator.
5.   Daca nu s-a gandit la Post! trimis de
(17 apr 2008, 07:50:56
Asa zisa minora era cu prietenul , noaptea la ora 23.00, in padure " la cules de fragi si mure" Calea ferata nu era in sat, ei erau plecati din sat in padure "cred sa-i arate ce ceas cu fosfor a cumparat....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei