Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 apr 2008 - Anul XIII, nr. 85 (3766)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stela Acatrinei acuză:

Donaţii în produse aproape expirate pentru centrele sociale din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Stela Acatrinei a făcut apel către „oameni de bine” care vor să vină în sprijinul asistaţilor din centrele sociale din judeţ să nu doneze produse expirate, sau la care se apropie termenul de expirare. Acatrinei a precizat că a făcut acest apel după ce o persoană, care s-a recomandat reprezentantul unui hypermarket din Suceava, a anunţat-o personal că intenţionează să doneze 150 de cozonaci, produse la care termenul de valabilitate expira după o zi de la „fapta de bine”.

„Pe lângă cei 150 de cozonaci, acel domn a spus că este dispus să vândă alţi 150 de cozonaci la jumătate de preţ. Când l-am întrebat când expiră termenul până la care pot fi consumate, a spus că în doar o zi vor ieşi din termen. Mai mult, un alt domn a venit la mine şi mi-a spus că este dispus să doneze mai multe kilograme de pulpe congelate, însă tot el a recunoscut că vor ieşi din termen în aceeaşi zi în care a făcut propunerea”, a declarat Acatrinei.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava a precizat că îşi doreşte ca astfel de fapte caritabile să fie cât mai puţine şi a solicitat seriozitate din partea celor care susţin că vor să sprijine centrele de asistenţă socială din judeţ.

Stela Acatrinei a spus că în situaţia în care astfel de donaţii ar ajunge la asistaţii din centrele sociale, există riscul îmbolnăvirii acestora. Din acest motiv, Acatrinei a precizat că a solicitat tuturor şefilor de centre sociale, pentru copii şi adulţi, să fie atenţi la donaţiile pe care vor să le facă anumite persoane şi să refuze produsele cu termen de valabilitate redus.

„Aceşti 'oameni de bine' se scad din gestiune cu produsele pe care le donează, fără să se gândească la sănătatea celor care urmează să le consume. Şi nu este corect ca, sub masca unor intenţii bune, să scape de produsele care au termenul de valabilitate expirat”, a mai spus vicepreşedintele CJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donaţii în produse aproape expirate pentru centrele sociale din Suceava.
 Vizualizări articol: 1084 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Donaţii în produse aproape expirate pentru centrele sociale din Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ciorapi trimis de
(10 apr 2008, 19:14:31
sa-mi sugeti ciorapii

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei