Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 apr 2008 - Anul XIII, nr. 85 (3766)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

L-au prins!

Autorul oribilei crime de la Fântânele a fost arestat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autorul oribilei crime comise asupra bătrânei în vârstă de 85 de ani, din comuna Fântânele, a fost prins de poliţiştii de la Investigaţii Criminale şi încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Dacă marţi după-amiază, anchetatorii nu aveau prea multe piste care să-i ducă pe urma bestiei care a violat-o, a sugrumat-o şi apoi a încercat să-i dea foc Mariei Bucătaru, câteva ore mai târziu, judiciariştii de la Investigaţii Criminale au reţinut un suspect, în persoana lui Ioan Remus Teslariu, în vârstă de 29 de ani, din Fântânele.

Luat la întrebări de anchetatori, tânărul şi-a recunoscut fapta şi le-a mărturisit oamenilor legii şi motivul pentru care a comis-o.

Bănuiala poliţiştilor cum că cel care a omorât-o pe Maria Bucătaru este un cunoscut sau chiar membru al familiei Chioarţă, din rândul cărora face parte şi Nicolae Chioarţă (36 de ani), individul încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă, după ce a anul trecut a violat-o pe bătrână, s-a adeverit.

Teslariu este fratele iubitei unuia dintre fraţii Chioarţă şi cunoştea foarte bine povestea cu violul din urmă cu aproape un an.

Ieri după-amiază, Teslariu a fost dus în faţa instanţelor de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru viol urmat de moartea victimei, măsură însuşită de magistraţii Tribunalului Suceava. 

 

Mărturisiri terifiante

În faţa anchetatorilor, tânărul în vârstă de 29 de ani a povestit cum, duminică seară (6 aprilie a.c.), fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a dat buzna în casa Mariei Bucătaru şi a luat-o pe aceasta la rost pentru amenda de 500 de lei primită de Florin Chioarţă (fratele lui Nicolae Chioarţă) pentru mărturie mincinoasă, în timpul procesului de viol.

Teslariu a mărturisit cum, cu mintea îmbibată de alcool, a luat-o la bătaie pe Maria Bucătaru, în urma loviturilor fracturându-i bătrânei mandibula şi rupându-i câteva coaste. Apoi, a continuat să povestească suspectul, a început să o strângă pe bătrână de gât şi să o violeze. Deşi a văzut că victima nu mai suflă, Teslariu a tăiat-o cu un cuţit pe burtă, pentru a fi sigur că femeia a murit.

Ioan Remus Teslariu a povestit şi cum a încercat să-şi ascundă oribila faptă. Înainte de a pleca, a luat un lemn aprins din sobă şi dat foc mai multor cârpe, gândind că urmele lăsate la faţa locului şi cadavrul bătrânei se vor transforma în scrum în urma incendiului ce avea să cuprindă casa Mariei Bucătaru. Planul însă nu i-a ieşit aşa cum ar fi vrut, focul stingându-se.

A doua zi, luni, 7 aprilie, în jurul orei 13:00, Maria Bucătaru a fost găsită moartă în casă, vecinii anunţând Poliţia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autorul oribilei crime de la Fântânele a fost arestat.
 Vizualizări articol: 1730 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autorul oribilei crime de la Fântânele a fost arestat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MOARTE PENTRU MOARTE trimis de
(10 apr 2008, 13:03:28
Ieri eram aproape sigur ca acest criminal face parte din anturajul violatorului de anul trecut.Merita pedeapsa cu moartea prin ardere pe rug ca �n Evul Mediu.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei