Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 apr 2008 - Anul XIII, nr. 79 (3760)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Programul de asfaltare a început

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru acest an, prin bugetul local al municipiului Rădăuţi, este prevăzută aşternerea de covoare asfaltice pe străzile: Aron Pumnul, Vasile Bumbac, Grădinilor, Izvoarelor, Alexandru Sahia, Înfrăţirii,  I.L. Caragiale, 13 Septembrie, Horodnicului, E. Hurmuzachi, Grănicerului, Gh. Lazăr, Pitarilor, M. Eminescu. Lucrările au început deja şi, dacă vremea ar fi fost prielnică, lucrările s-ar fi finalizat pe strada Aron Pumnul. Servicii Comunale execută lucrări pregătitoare (ridicări de borduri, lucrări de plombare) pe celelalte străzi.

„Am făcut un apel către locuitorii străzilor ce urmează a fi asfaltate, să ia legătura cu SC Servicii Comunale SA în vederea branşării la utilităţi, apă şi canal. Fosta regie este cea care exploatează reţeaua de apă şi canal şi de aceea branşarea este obligatorie să se facă cu această societate, apoi instalaţia individuală se poate face în regie proprie sau cu orice altă societate specializată. Ar fi păcat ca, după ce se asfaltează, să se spargă covorul”, a spus primarul municipiului Rădăuţi, Mihai Frunză.

Pe strada Mihai Pitei a fost extinsă reţeaua de apă, urmând a se extinde şi reţeaua de canalizare, care va avea descărcare în două direcţii, spre străzile Andronic Motrescu şi Horia.

Pe strada Ştefan cel Mare, pe partea dreaptă, s-a refăcut trotuarul cu dale până dincolo de Cantina de ajutor social, iar lucrările vor continua până la calea ferată. Pentru a împiedica parcarea ilegală pe trotuarul din faţa bisericii catolice, printre borduri se vor monta cocoaşe. Angajaţii de la Servicii Comunale lucrează zilele acestea pentru finalizarea unei parcări pentru zona Petru Rareş.

În parcul de la statuie, se lucrează la iluminatul public, care va fi total reabilitat. În paralel, se înlocuiesc lămpile pe strada Dobrogeanu Gherea, printre blocuri în zona Obor şi s-a finalizat iluminatul în zona Hipodrom şi ABC.

Pe traseele principale s-au montat peste 70 de coşuri de gunoi şi circa 20 de bănci. Conform unui Plan Urbanistic Zonal, se lucrează la amenajarea unui nou tronson pe strada Tolocii, pentru a se crea acces la parcelele atribuite la Legea 15 tinerilor, în vederea construcţiei de locuinţe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Programul de asfaltare a început.
 Vizualizări articol: 1359 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Programul de asfaltare a început0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Strada de la Scheia,cand? trimis de
( 3 apr 2008, 12:08:31
dar strada spre G.Humorului,la Scheia ,oare cand se va asfalta.De rasul lumii fratiilor.Ce a facut Marza in 4 ani"nimic"decat sa dea vina pe altii.
2.   GROPI trimis de
( 3 apr 2008, 12:15:29
LA SCHEIA SE VA ASFALTA IN 2050!!MULTUMIM CJS SUCEAVA,PRIMARULUI ANDRICIUC SI TOV.MARZA!SOFERII AR TREBUI SA BLOCHEZE DRUMUL!
3.   Taxa de drum... trimis de
( 3 apr 2008, 12:25:01
daca nu platesc rovigneta imediat i mi iau zeci de milioane amenda pe loc ...daca i mi rup masina in doua de ani de zile nu am nici o cale de a mi face dreptate sau de a recupera banii vreodata .,

legea e facuta nu in interesul cetateanului ci a baietilor destepti si in interesul statului care ne mulge mai rau decat pe timpul boierilor .Va multumim si va asteptam pe listele de vot ..In special pe tov. MARZA de la CJS care numai stie sa arate cu degetul ...si atat.

4.   FRUNZULICA trimis de
( 3 apr 2008, 13:25:38
AI INCEPUT SA FACI CAMPANIE ELECTORALA TOV. frunza ,TIMP DE 22 ANI AI AVUT DOR GRIJA TA SI A MAFIEI .IAR VREI SA NE PROSTESTI CUM AI FACUT IN 2004./,AI CASTIGAT SI DATORITA FAPTULUI CA AI FURAT LA SECTIILE DE VOTARE ,PD-L FITI CU OCHII PE EL.
5.   Obicei trimis de
( 3 apr 2008, 15:25:41
cum nea obisnuit domnu frunza in anu cu alegerile face totlaughing
6.   Asfaltarea trimis de
( 3 apr 2008, 18:19:27
sper ca anul acesta sa fie asfaltata si strada putnei nr 1 in fata blocului 21 fiindca este prapad ...mai mare rusinea in centrul orasului cu asemenea gropi

7.   Ce ziceti? trimis de
( 3 apr 2008, 22:04:58
drumul spre localitatea Satu Mare, a devenit, de cand cu fabrica EGGER, un adevarat test de verificare a aptitudinilor de conducator auto!

e plin de gropi imense cauzate de masinile de tonaj ridicat,de soferi nervosi si cu tupeu, dornici de a nu intarzia la munca, dupa o noapte de chef, etc, etc, etc...

daca asta inseamna impactul economic asupra unei zone linistite, din toate punctele de vedere,atunci,mai bine sarac si curat, ca la pomu` laudat nu mai merge omul de rand, muritor, cu sacu`!!!sa nu mai vorbim despre POLUARE!!!!! DE, LA NOI, LA SARACI, LEGILE SUNT MAI PERMISIVE!
8.   VOT trimis de
( 3 apr 2008, 22:16:14
CLAR !

Trebuie votat MIRZA in continoare !!!

hihihihi
9.   Bah,voi glumiti ? trimis de
( 4 apr 2008, 11:33:40
frate, da' multi basescieni p'aici ! ce'are Marza de'aface cu combinatiile lui Lungu legat de asfaltare ? fratele primarului ia de 4 ori cat face o lucrare d'asta (din banii nostri) si voi va faceti ca nu vedeti ? sunteti de groaza...frate, pe bune, e belea cu voi ! ! ! a dreq basescieni

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei