Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 apr 2008 - Anul XIII, nr. 79 (3760)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Neatenţie

Elev accidentat de maşină într-o pauză

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

A fost trimis la şcoală şi a ajuns la medici. Un elev în vârstă de 9 ani de la Şcoala Generală din Marginea a fost lovit de o maşină în timpul unei pauze.

Marţi, 1 aprilie, între două ore, băiatul a ieşit din curtea unităţii de învăţământ şi a traversat în fugă drumul naţional 17A, care trece prin comuna Marginea. Din cauza neatenţiei, copilul a fost lovit de un Opel Astra condus de un consătean. În urma impactului, elevul a fost dus la spital şi medicii au concluzionat că are nevoie de 7-9 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Tot în cursul zilei de marţi, un bărbat de 54 de ani din comuna Boroaia a fost accidentat grav în timp ce mergea cu bicicleta pe drumul naţional 15C.

Constantin C., de 54 de ani, a fost lovit în plin de o Dacie 1304, după ce s-a dezechilibrat de pe bicicletă şi a apărut din senin în faţa autovehiculului.

Bărbatul accidentat a fost transportat la Spitalul din Fălticeni şi diagnosticat cu mai multe leziuni, pentru care necesită aproximativ 45 de zile de îngrijiri medicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elev accidentat de maşină într-o pauză.
 Vizualizări articol: 1438 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elev accidentat de maşină într-o pauză0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SOFER trimis de
( 3 apr 2008, 13:53:55
NU SUNT VINOVATI SOFERII, SUNT VINOVATI EI PENTRU CA UNUL A TRAVERSAT NEREGULAMENTAR, AL DOILEA CA NU SA FERIT DIN FATA MASINII, SUNTEM SOFERI TOTI SI STIM CIT SUNT DE INCONSTIENTI PIETONII, CARUTELE , BICICLISTII CARE LI SE PARE CA LOR LI SE CUVINE TOT DRUMUL PT CA EI NU AU MASINA, POLITIA ROMINA IN LOC SA FRECE MENTA SI SA CAUTE SA DEA AMENZI LA SOFERI AR TREBUI SA II AMENDEZE PE ACEIA CARE TRAVERSEAZA NEREGULAMENTAR STRADA, EVENTUAL SA LI SE IMPUNA PLATA PRINTR-UN ANUMIT MIJLOC, BICICLISTII CARE NOAPTE NU AU NIMIC DE SEMNALIZARE , CA IL VEZI IN ULTIMELE SECUNDE, SI CARUTASII CARE LA FEL ORI NU AU NIMIC DE SEMNALIZARE ORI MERG PE DRUMURILE EU SI NATIONALE GONIND CA NEBUNII SI NEFERINDUSE DE MASINI, INTRA IN INTERSECTIE CA LA EI IN SURA

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei