Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 mar 2008 - Anul XIII, nr. 63 (3744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Promovare

Un stomatolog botoşănean, potenţial director la ASP Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr medic stomatolog din Botoşani ar putea fi promovat director executiv al Autorităţii de Sănătate Publică Suceava. Şeful Inspecţiei Sanitare de Stat din cadrul ASP Botoşani, dr. Mihai Alexandru, are şanse mari să preia conducerea instituţiei similare din Suceava, conform unor surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul.

Contactat, dr. Alexandru ne-a declarat, ieri, că încă nu poate da un răspuns exact în legătură cu eventuala sa venire la Suceava.

„Astăzi am aflat din zvonuri despre acest lucru. Este posibil să se adeverească, dar până acum nu m-a contactat nimeni de acolo. Dacă se confirmă, probabil săptămâna viitoare vom avea o discuţie. În cazul meu problema se poate rezolva uşor, prin transfer, deoarece la Botoşani am funcţie de conducere, conduc Inspecţia de Stat”, a declarat dr. Alexandru.

El a arătat că, deşi până acum nu s-a gândit serios să vină la Suceava, această variantă nu-i displace deoarece a mai lucrat în judeţ, ca stomatolog, circa 1 an şi două luni, până în 2007. În octombrie 2007 a dat concurs pentru funcţia pe care o ocupă acum la ASP Botoşani. Mihai Alexandru a spus că în acest week-end se va gândi „foarte serios” la varianta transferului la ASP Suceava şi săptămâna viitoare va şti mai multe despre asta.

 

Directorul ASP Suceava nu ştie nimic

Mihai Alexandru susţine că nu este membru al nici unui partid politic. Este botoşănean, are 37 de ani, a urmat Liceul Naţional din Iaşi şi Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, pe care a absolvit-o în 1996. Ca stomatolog a lucrat în Iaşi, Suceava şi Botoşani. Este căsătorit şi are doi copii.

Conform declaraţiei de avere de pe site-ul ASP Botoşani, doctorul Mihai Alexandru a cumpărat în 2006 suprafaţa de 8000 mp teren la Vârfu Câmpului şi din 2007 deţine o casă de locuit, în aceeaşi localitate.

Împreună cu şeful ASP Botoşani a fost recent în centrul unui scandal cu ecouri până la Ministerul Sănătăţii, fiind reclamat de colegi de-ai săi şi de o firmă din Botoşani „pentru incompetenţă şi abuz în funcţie”.

Directorul executiv interimar al ASP Suceava, dr. Odette Nicolae, ne-a declarat că a auzit doar zvonuri în legătură cu o posibilă numire a stomatologului de la Botoşani, la Suceava, dar că nu ştie nimic concret.

„Eu sunt doar interimar, până la numirea titularului. Am auzit zvonuri despre asta, însă nu mi-a spus nimeni nimic concret”, a precizat dr. Nicolae.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un stomatolog botoşănean, potenţial director la ASP Suceava.
 Vizualizări articol: 2360 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un stomatolog botoşănean, potenţial director la ASP Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ciozmanca isi baga coada cumva? trimis de
(15 mar 2008, 12:00:10
si la ire ciozmanca si a pus rudele in posturi de directori,am ajuns ca tara paielor sa ne ia locurile de munca datorita PSD ului,atentie vin paiosii,varfu campului e localitatea de bastina a psd istului,
1.1  RE: Ciozmanca isi baga coada cumva? trimis de
(15 mar 2008, 12:22:44
Esti un mare BOU (fara BILI)
2.   Traiasca palandezii! trimis de
(15 mar 2008, 12:47:50
sa traiasca si Pailanda , nu fiti rautaciosi
2.1  RE: Traiasca palandezii! trimis de
(15 mar 2008, 18:54:46
Ba daca vin aia din tara paiului inseamna ca suntem niste ratati.Sunt medici foarte buni de aici din Sueceava nu ne trebuie niste afumaturi.....................
3.   Esti de pe centura trimis de
(15 mar 2008, 13:19:46
Bai XXX, sa stii ca BILIBOU cu sau fara bili, are mare dreptate! Cu dedicatie pentru tine, mai draga tovaras cu ratatul de cozm�nca si cu ceata �ntreaga de nerozi cu mari functii -pripasiti pe aici din tara paielor- esti un mare ... BOU!
4.   Judet fara doctori ? trimis de
(15 mar 2008, 17:46:52
chiar nu mai avem oameni capabili la noi in judet care sa preia conducerea ASP-ului ? dar dr Nicolae de ce nu e buna ?
5.   Competente trimis de
(15 mar 2008, 20:13:57
Tapinarii,...,care nu sun' fuduli,pentru a nu fi ...destuli,uita ca-s inalti ca bradu si "destepti" ca gardul ,de ce nu accepta tinutul in care s-au nascut cei pe care ii manuiesc zilnic pe bancnotele,pe care le invart,si au facut cinste tarii, si nu ca minoiritarii ce au mancat lebedele,sau vicovenii cea au terorizat Germania sau furat case de bani,sau mailatii ce au facut cunoscuta Romania pe mapamond, dupa care se aseamana inclusiv dupa culoare si caracter!
6.   Atentie trimis de
(15 mar 2008, 20:22:43
intamplator il cunosc pe acest doctor-inspector,stiu ca la inspectia sanitara botosani a inceput un lucru cu bine pe care vrea sa-l si termine cu bine; sunt convins ca nu va accepta aceasta functie si m-as bucura sa fie asa.In Suceava sunt suficienti conducatori buni care ar putea sa rezolve cu succes problemele de la nivelul ASP.
7.   Cu tristete trimis de
(15 mar 2008, 20:43:13
Mai fratilor... oare e corect sa va spun asa cand voi folositi termeni de comparatie demni de lumea vegetala? dar asa va voi spune, amintindu-mi de o poezie de demult (Catelusul schiop).

ce stiti voi despre acest om pe care-l judecati fara a avea nici cea mai vaga idee despre el. e usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune...

Asa-i la noi la Botosani/ nacajiti si fara bani/ dar cinstiti, nu sunt golani!
7.1  RE: Cu tristete trimis de
(16 mar 2008, 11:55:18
shi vorbesti bre? stii mataluta ca botoseniul ii condus di shinshi ,shese familii mafiote? stii matalii ci di cind vor iei si intrii pi piata ,,Tapinarilor ''!

Si apropos cind o viata ai stat in miros de tizic si mamaliga ti ai facut o cu haldane va bag in p---a mamii voastre de jegosi! poate va schimbati si treningurile la bariera!
7.2  RE: Cu tristete trimis de
(16 mar 2008, 13:09:15
constat cu bucurie ca ti-ai ales un nume potrivit "ADOLF" ! sper sa ai si soarta lui ca asta meriti!
7.3  RE: Cu tristete trimis de
(17 mar 2008, 09:36:25
da Doamne macar o saptamana sa fiu in locul lui!Uite asa s-ar rezolva problema tziganeasca in Romania! Shi a voastra paiosilor! In Basarabia cu voi!
8.   Regateanu trimis de
(16 mar 2008, 18:27:34
fara regatani sv nu ar fi existat, sunt puterea in sv ,sunt peste tot.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap în sos de mărar 4 porţii – 40 minute 4 bucăţi file de crap2 lămâi250g smântână sau iaurt gras2 leg. mărar2 căţei de usturoi1-2 linguri ulei de măsline100ml ulei pentru prăjit± sare, piper Fileurile de crap se... Citeşte