Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 mar 2008 - Anul XIII, nr. 63 (3744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Inedit

Primul Sport Pub din Suceava se va deschide la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Împătimiţii de sport din Suceava, şi nu numai, care doresc să vizioneze competiţii sportive într-un cadru deosebit de cel de acasă, vor avea la dispoziţie un Sport Pub, ce se va deschide odată cu Iulius Mall.

Din toamnă, Sport Pub „Penalty” va oferi un loc perfect pentru o seară în oraş, la cele mai importante meciuri şi evenimente sportive.

Localul va avea o suprafaţă totală de 247 de metri pătraţi, cu o capacitate totală de 80 de locuri şi va fi amplasat la parterul Iulius Mall Suceava, cu acces la locurile de parcare gratuite ale mall-ului.

Primul Sport Pub din Suceava va fi dotat cu videoproiector şi patru plasme amplasate la niveluri diferite, pentru ca toţi clienţii să aibă vizibilitate bună. Rândurile de mese vor fi dispuse astfel încât să creeze efectul de tribună,  iar „culoarea” localului va fi dată de amenajarea inedită a spaţiului, cu tricouri, mingi şi fotografii cu autografe ale unor sportivi români şi străini.

În zilele în care se vor desfăşura meciuri importante, localul va fi decorat în culorile echipei care joacă. Angajaţii pub-ului vor purta tricouri personalizate, în funcţie de evenimentele sportive zilnice, iar unul dintre ospătari, desemnat „arbitrul zilei”, va acorda „cartonaşe” (premii) clienţilor, într-o atmosferă specială, tipică localurilor sportive. Meniul localului va fi foarte variat, iar dincolo de produsele specifice de tip fast food, va conţine recomandări ale unui specialist în domeniu.

 

6 milioane de vizitatori anual

Iulius Mall Suceava, cel de al patrulea mall din reţeaua Iulius, va fi inaugurat în ultima parte a anului 2008 şi va aduce, în premieră, în Suceava un sport pub şi un patinoar descoperit, cu o suprafaţă de 1.100 de metri pătraţi.

Printre cele mai importante branduri care vor veni din acest an la Iulius Mall Suceava, se regăsesc: Auchan, unul dintre cei mai importanţi retaileri de produse food şi non-food din România, Bricostore, important retailer de bricolaj şi Cinema City, care va aduce publicului din Suceava un cinematograf ultramodern cu zece săli de cinema.

Cât despre impactul pe care această ofertă o va avea asupra sucevenilor, investitorii în Iulius Mall Suceava estimează pentru această locaţie un trafic anual de 6 milioane de vizitatori şi vânzări anuale de 7 milioane euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primul Sport Pub din Suceava se va deschide la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 2223 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Primul Sport Pub din Suceava se va deschide la Iulius Mall3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   - trimis de
(15 mar 2008, 13:23:05
foarte bine ca se mai deschide un LOCAL din asta mai select unde isi pot bea mintile copii din suceava si majoritatea adultilor!de cand a devenit sportul sinonim cu alcoolul si PUB-urile?????avem cluburi sportive la suceava dar lipsesc cu desavirsire sportivii!alte sporturi in afara de fotbal mai stiti???

promovati si voi altceva in afara de prostie!!!IDIOTILOR!!FACETI TOT POSIBILUL SI POATE MAI GASITI SUBIECTE DIN ASTEA........CULTURAL-EDUCATIV
1.1  RE: - trimis de
(15 mar 2008, 14:46:36
lasa sa si le bea in barurile din gara si s-o violeze pe mata dupa aia.....
1.2  RE: - trimis de
(15 mar 2008, 18:28:12
mihai,esti prost de ragi! ai fost in anglia? ai fost in franta? in germania? ai plecat vreodata mai departe de bosanci taranete ce esti ?
1.3  RE: - trimis de
(16 mar 2008, 11:38:29
LOL @ PATETIC. Ai o bila alba de la minehappy
2.   Bla bla bla trimis de
(16 mar 2008, 15:00:07
Aaaaaa, in afara de impatimitii de sport, in SV mai exista si altfel de impatimiti...ce chestie dom'le...asta inseamna ca eu si cu MIHAI putem fi linistiti.PATETIC,GOGU si TOXIC alaturi de milioane de vizitatori vor avea in sfarsit unde sa-si cheltuiasca milioanele de euro... Dom'le cata grija pot sa aiba de noi...Dom'le or avea destul spatiu de depozitare? Dom'le daca n-au...eu cred ca ar trebuis sa le dam voie,asa ...in semn de recunostinta, sa utilizeze(ca tot sunt goale)cetatea de scaun,putna,voronetu'...mai pun si ei un gard ,un termopan...o maslina ,o scobitoare...Pamanturile noastre pot sa ramana tot nelucrate ,pe noi o sa ne doara-n pix ...ne vom busi la film in cele 10 sali de cinema ,vom infuleca pop-corn ,vom bea coca-cola ...asa fain o sa fie...Dupa alti 18 ani va veni iarasi un talent si ne va scrie un alt articol si tot asa...

2.1  RE: Bla bla bla trimis de
(16 mar 2008, 19:29:37
zamo esti prost de ragi daca tu crezi ca o sa se mai scoata bani din pamantul lucrat, viitorul e altul berbecule , dar tu nu poti sa iti inchipui cum va fi fara pamant nelucrat de fiul tau de tine si de nevasta. cred ca voi sunteti aia care sapa pe camp cand trec eu cu vw cu turisti vara cand iti da sangele pe nas, esti idiot.....
3.   Bla bla trimis de
(17 mar 2008, 09:48:06
se vede ca ocupatia ta este sa treci cu vw cu turisti prin lume si probabil ca din unghiul tau asta este viitorul.Totusi ...mai reflecteaza,nu prea pare sa fi inteles cam ce am vrut eu sa spun.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap în sos de mărar 4 porţii – 40 minute 4 bucăţi file de crap2 lămâi250g smântână sau iaurt gras2 leg. mărar2 căţei de usturoi1-2 linguri ulei de măsline100ml ulei pentru prăjit± sare, piper Fileurile de crap se... Citeşte